Secret Bunny 2016

Secret Bunny 2016 και άλλα ωραία

Μου αρέσουν πολύ οι θεματικές ανταλλαγές. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποφάσισα και έκανα το Secret Crafter για δύο συνεχόμενες χρονιές και μάλλον θα το ξανακάνω. Το Πάσχα αν και ήθελα πάρα πολύ να διοργανώσω μια, ήταν πρακτικά αδύνατο με τόσες ατελείωτες υποχρεώσεις. Για αυτό και χάρηκα πάρα πολύ που είδα ότι η αγαπημένη efzin creations αποφάσισε να διοργανώσει μια και φυσικά δηλώθηκα απευθείας. Ήθελα και εγώ να είμαι ένα secret bunny!

Όλες οι κουκλίτσες μαζί ποζάρουν στο τελευταίο μάθημα!

Όλες οι κουκλίτσες μαζί ποζάρουν στο τελευταίο μάθημα!

Η ημέρα που δηλώθηκα ήταν και η ημέρα που είχαμε το τελευταίο μάθημα με τη Γιώτα, στο Κουμπί του κύκλου της Ραλλούς. Η Ραλλού είναι μια πολύ χαριτωμένη και παιχνιδιάρα κούκλα και εγώ είχα καταφέρει να κάνω δύο αλλά δεν είχα προλάβει να τις τελειώσω. Τις πήρα μαζί μου στο ταξίδι για Αθήνα, ελπίζοντας ότι 6 ώρες με το τρένο θα είναι αρκετές για να τις ολοκληρώσω και να τις έχω έτοιμες για την ανταλλαγή. Ήταν το πιο ευχάριστο και το πιο δημιουργικό ταξίδι που έχω κάνει για Αθήνα με τρένο και έχω κάνει πολλά.

Η Φεϊρούζ είχε μεγάλη όρεξη για αγκαλιές και βόλτες

Η Φεϊρούζ είχε μεγάλη όρεξη για αγκαλιές και βόλτες

Ξεκίνησα με την Φεϊρούζ που είχα αποφασίσει να την στείλω στην blogger που θα μου διάλεγε η Efzin. Όταν γύρισα από το ταξίδι έμαθα πως ήταν η μια από τις δύο κοπέλες που γράφουν στο Alleycraft, ένα blog που χάρηκα που ανακάλυψα από τις πρώτες συναντήσεις στο Κουμπί και το αγαπάω πολύ. Της έφτιαξα παπουτσάκια, φούστα και ζώνη και μια κούνια για να μπορεί να παίζει εκεί που θα πάει και την έστειλα. Χάρηκα πάρα πολύ όταν την είδα να κάνει κούνια σε ένα δεντράκι και έμαθα πως άρεσε πολύ στην Alleycraft. Είμαι σίγουρη ότι θα την φροντίζει και θα την χαίρεται.

Η Δανάη αγαπάει πολύ την ξάπλα στον ήλιο και τις σκανδαλιές

Η Δανάη αγαπάει πολύ την ξάπλα στον ήλιο και τις σκανδαλιές

Συνέχισα με τη Δανάη που της διάλεξα τον αγαπημένο μου συνδυασμό χρωμάτων, το έντονο, ζεστό κίτρινο και το πράσινο. Την ήθελα πολύ ζωηρή και σκανδαλιάρα για αυτό και τις έφτιαξα φουντωτά μανίκια, κοντή φουντίτσα και μαλακά παπουτσάκια. Αυτή θα ταξίδευε σύντομα για την EfZin γιατί ξέρω πόσο κόπο και χρόνο και προσωπική προσπάθεια θέλει η διοργάνωση και η εκτέλεση οποιασδήποτε ανταλλαγής και ήθελα να την ευχαριστήσω για όλα αυτά. Ξέρω πλέον ότι την αγαπούν όλα τα κοριτσάκια στο νέο της σπίτι και τη φροντίζουν με πολλή αγάπη.

Μια αναμνηστική μαζί πριν αποχωριστούν!

Μια αναμνηστική μαζί πριν αποχωριστούν!

Αφού γύρισα και τις ταχυδρόμησα, σειρά είχε να παραλάβω και εγώ το δωράκι μου που ήταν από την Swanocean, που ήταν η Secret Bunny μου. Ο φάκελός μου είχε πολλά γλυκάκια και καραμελίτσες που εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις τον άνοιξα. Εκτός όμως από τα γλυκάκια, με περίμενε ένα υπέροχο καδράκι με μωβ κουμπάκια. Έλαμψαν τα μάτια μου μόλις είδα το κομψό δεντράκι, με την πολύ ωραία μωβ κορδέλα και τα τέλεια κουμπάκια. Το φωτογράφισα αμέσως μόλις το άνοιξα και πλέον το έχω στο craftroom μου και το χαζεύω καθημερινά. H Swanocean με είχε “μυριστεί” και είχε καταλάβει πόσο μεγάλη αδυναμία έχω στα κουμπάκια. Έπρεπε να το έχω καταλάβει. Πλέον θα βλέπω κουμπάκια και θα σκέφτομαι “Είναι δικό μου”!

Το καδράκι μου ποζάρει στο περβάζι!

Το καδράκι μου ποζάρει στο περβάζι!

Εκτός από secret bunny είχα και δύο νονές. Όταν ήμουν μικρό ντουλαπάκι δεν είχα νονό ή νονά να μου φέρουν λαμπάδα και πάντα ένιωθα περίεργα που όλα τα άλλα παιδάκια έπαιρναν δωράκια και λαμπάδες για το Πάσχα. Έφτασα να γίνω μεγάλο ντουλαπάκι για να πάρω λαμπαδίτσα από φίλη και να χαρώ σαν μικρό παιδάκι. Φέτος δεν είχα μια αλλά δύο φίλες, που ανέλαβαν το ρόλο της νονάς και οι λαμπαδίτσες μου ήταν οι πιο όμορφες από όλες. Είχα μια από την Μαγικό Καρουζέλ, που ήταν πολύ κομψή όπως όλα όσα κάνει η Μαγικό Καρουζέλ και μια από την Happy Deck, που ήταν πάρα πολύ χαρούμενη και παιχνιδιάρα. Μου τη διάλεξε η Poco Loco, επειδή “μυρίστηκε” ότι είχα λατρέψει τον σελιδοδείκτη minion.

Ήμουν το πιο τυχερό παιδάκι! Είχα δύο λαμπάδες <3

Ήμουν το πιο τυχερό παιδάκι! Είχα δύο λαμπάδες <3

Τώρα που είμαι στη χρονιά του ραψίματος, είδα το δωράκι που μου έφερε η Ευτυχία και καταενθουσιάστηκα. Εκτός από μια υπέροχη, μυρωδάτη, υφασμάτινη κρεμάστρα, μου ήρθε και ένα αρωματικό ντουλάπας, γεμάτο με λεβάντα, σε μορφή μικρού και πολύ χαριτωμένου φορέματος. Από τη χαρά μου, ανέβασα μια φωτογραφία στο instagram και κάλεσα να μου πείτε τι είναι. Όποια το έβρισκε πρώτη, θα κέρδιζε ένα ανάλογο. Τελικά έφτιαξα τρία (μαθαίνω με την επανάληψη) και βγήκαν κάπως χαριτωμένα αλλά όχι τόσο γλυκούλια και τέλεια σαν της Ευτυχίας.

Δεν είναι το μπλε καρώ το πιο γλυκούλι από όλα; <3

Δεν είναι το μπλε καρώ το πιο γλυκούλι από όλα; <3

Όλα τα δωράκια που πήρα για το Πάσχα ήταν πολύχρωμα, χαρούμενα και πολύ ανοιξιάτικα. Αν και είμαι λίγο δύσκολη με τα κοσμήματα, ενθουσιάστηκα με τα βραχιολάκια που μου έφτιαξε η Νίτσα, που είναι γεμάτα χρώμα, κουμπάκια και χάρη αλλά και με το πολύ κομψό, λαδί βραχιολάκι της Βιβής. Είχα μεγάλη λαχτάρα να δω τα κοσμήματά της από κοντά, γιατί έχει φοβερό γούστο και στυλ και χάρηκα πολύ που την είδα στο Πασχαλινό Pillbox!

Έχω τα πιο όμορφα βραχιολάκια όλου του κόσμου!

Έχω τα πιο όμορφα βραχιολάκια όλου του κόσμου!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου δωράκια φέτος το Πάσχα, ήταν το πουλάκι που έφτιαξε η Ιωάννα για εμένα, στο αγαπημένο μου χρώμα. Ήταν ένα πολύ συγκινητικό δώρο που συνοδευόταν από πολύ γλυκά λόγια, γεμάτα ενέργεια και χαρά και έχει ήδη πάρει τη θέση του στο craftroom μου. Φυσικά έχει και μωβ κουμπάκι που θα γίνει μάλλον το σήμα κατατεθέν μου.

Το υπέροχο πουλάκι της Ιωάννας

Το υπέροχο πουλάκι της Ιωάννας

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις φίλες και κουνελίτσες για τα πολύ μοναδικά δωράκια που μου έφτιαχναν τη διάθεση και με έκαναν να χαμογελάω συνέχεια. Για όλα τα χειροποίητα και μη χειροποίητα δωράκια που τα αγάπησα εξίσου. Σίγουρα θα έχω καταφέρει να ξεχάσω κάποιο αλλά θα επανέλθω στο instagram, τώρα που έχω καταφέρει να ξεκολλήσω λίγο από τη ραπτομηχανή μου. Μπορεί να μην γράφω όσο τακτικά θα ήθελα, στο in my closet αλλά φτιάχνω συνέχεια διάφορα και θα επανέλθω με λεπτομέρειες, tutorials, ιδέες και πολλά άλλα.

Ετικέτες: .

4 σχόλια

  1. Τι γλυκά όμορφα δώρα που έστειλες και έλαβες!Μπράβο σ’όλα τα κορίτσια που σε σκέφτηκαν!AriadnefromGreece!

    Απάντηση
  2. τι υπέροχα πράγματα φτειάχνουν τα χεράκια σου ! νάσαι πάντα καλά να δημιουργείς..

    Απάντηση
  3. τα λατρεψα όλα τα δωρακια σου! ενα και ένα!!!! αυτό το craftroom θα εχει γεμίσει χειροποιητα!!! Ζηλευω 🙂

    Όσο για τη Δανάη μου… οκ…τη χαιρομαι μόνο εγω, δεν αφήνω τη μικρη να την ακουμπίσει! Δικη μου η κουκλα! χαχαχαχαχα Είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ! σε ευχαριστω πολύ Αννούλα μου, για όλα!

    Απάντηση
  4. Παράθεμα: Όταν Γνώρισα τη Δανάη... - Ef Zin Creations

Απάντηση