Bullet journal ή πως να οργανώσετε την καθημερινότητά σας

Bullet journal ή πως να οργανώσετε την καθημερινότητά σας

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας μου. Όχι γιατί είναι ο γενέθλιος μου μήνας. Αυτός είναι ο Ιούνιος. Επειδή αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και αυτό είναι σημαντικότερο για εμένα από την πρωτοχρονιά. Είναι ο μήνας που αλλάζω ατζέντα, που κάνω σχέδια, που οργανώνομαι και που βάζω τους πιο μεγαλόπνοους στόχους μου. Εκτός από όλα αυτά, ο Σεπτέμβριος έχει ακόμα ένα υπερατού! Ανθίζει η γραφική ύλη και μαζί της ανθίζουν τα χρώματα. Και εγώ αγαπάω τη γραφική ύλη. Και όλα τα χρώματα και πιο συγκεκριμένα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και με τη σωστή σειρά. Έτσι αποφάσισα να αφιερώσω την όγδοη και τελευταία αποστολή του Καλοκαιρινού Μαραθώνιου Δημιουργικότητας 2017 στα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Η πολύχρωμη συλλογή μου από μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδοράκια και κηρομπογιές

Η πολύχρωμη συλλογή μου από μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδοράκια και κηρομπογιές

Είμαι από εκείνους που όταν βλέπω ένα ουράνιο τόξο, νιώθω μεγάλη ευλογία. Το έχεις προσέξει ότι το φθινόπωρο ανθίζουν τα ουράνια τόξα; Φταίει η βροχή και το φως του ήλιου και είναι πραγματικά περισσότερα από κάθε άλλη εποχή. Το ουράνιο τόξο έχει επτά χρώματα: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, μπλε και μωβ. Θέλω να κάνεις κάτι με ένα από αυτά ή και με όλα ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλεις εσύ αλλά θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό, πιο πολύ στο χρώμα που διάλεξες. Πρόσεξε όμως: ή ένα ή όλα. Αν δηλαδή το ένα μόνο δεν σε καλύπτει, θέλω να δω και τα επτά στην ίδια δημιουργία!

Τα 3 bullet journal μου μαζί! Το πιο πολύχρωμο από όλα είναι αυτό που θα με συνοδεύει πλέον!

Τα 3 bullet journal μου μαζί! Το πιο πολύχρωμο από όλα είναι αυτό που θα με συνοδεύει πλέον!

Ήξερα ότι θα έκανα κάτι για οργανώσω την καινούρια σχολική χρονιά, με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ήξερα ότι ήθελα να φτιάξω ένα πολύχρωμο και πολύ όμορφο bullet journal. Από τον περσινό Μαραθώνιο Δημιουργικότητας, μου γυάλισε πάρα πολύ μια συμμετοχή, της φίλης Κατερίνας, που είχε φτιάξει ένα bullet journal. Με κέρδισε αμέσως με την περιγραφή που έκανε και έτσι αναλώθηκα πολλές ώρες στο να καταλάβω τι είναι αυτό, πως δουλεύει, αν μου ταιριάζει και πως φτιάχνουμε ένα. Ξεκίνησα μετά να φτιάχνω ένα και με βόλεψε τόσο πολύ που το αγάπησα. Όμως το πρώτο μου bullet journal μου φάνηκε λάθος και την πρωτοχρονιά του 2017 αποφάσισα να κάνω ένα ακόμα δεύτερο και πιο βελτιωμένο. Έδειξα υπερβάλλοντα ζήλο και αν και το έκανα όμορφο, το καλοκαίρι το εγκατέλειψα ως μη λειτουργικό πλέον. Αυτό που έφτιαξα τώρα είναι το τρίτο μου και αυτό που εύχομαι να με συνοδεύει μέχρι να γεμίσει ολόκληρο.

Τα παλιά μου bullet journal

Τα παλιά μου bullet journal

Τι είναι το bullet journal;

Ryder Carroll είχε ένα πρόβλημα. Κανένα ημερολόγιο και καμία ατζέντα δεν τον βόλευε. Είτε είχαν περισσότερο είτε είχαν λιγότερο χώρο από αυτόν που ήθελε για να σημειώνει τις υποχρεώσεις του. Και κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε ιδέες και σκέψεις που ήθελε κάπου να καταγράφει αλλά δεν άνηκαν σε μια συγκεκριμένη ημέρα. Ούτε και μπορούσε εκ των υστέρων να θυμηθεί σε ποια μέρα είχε σημειώσει τι. Από την άλλη είχε βρεθεί με πολλά διαφορετικά τετράδια να σημειώνει διάφορα. Αυτό λύνει κάπως το πρόβλημα αλλά μόνο όταν όλα συμβαίνουν στο σπίτι. Αν είσαι εκτός; Θα κουβαλάς όλα τα τετράδια μαζί σου; Δυσκολάκι. Έτσι κάθισε το σκέφτηκε και εφηύρε το bullet journal. Έναν τρόπο να έχεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν (ημερολόγιο, ατζέντα, λίστες, ιδέες και πολλά άλλα) σε ένα μόνο τετράδιο. Τα λέει αρκετά απλά και όμορφα στο βιντεάκι που έχει ετοιμάσει αλλά θα σας τα πω και εγώ, με το δικό μου τρόπο.

Τα βασικά υλικά του bullet journal είναι ένα τετράδιο και ένα στυλό

Τα βασικά υλικά του bullet journal είναι ένα τετράδιο και ένα στυλό

Τι χρειάζομαι για να κάνω ένα bullet journal;

Για αρχή, ένα τετράδιο και ένα στυλό. Ένα οποιοδήποτε τετράδιο και ένα οποιοδήποτε στυλό. Αυτό αρκεί και μπορείτε να μείνετε σε αυτά, για πάντα. Όλα τα υπόλοιπα θα τα γράψετε, φτιάξετε εσείς, ακριβώς όπως τα θέλετε.

Το υπόμνημα ή γλωσσάρι ή key είναι η πιο απαραίτητη σελίδα από όλες

Το υπόμνημα ή γλωσσάρι ή key είναι η πιο απαραίτητη σελίδα από όλες

Γιατί χρειάζομαι ένα bullet journal;

Δεν ξέρω γιατί το χρειάζεστε εσείς αλλά ξέρω γιατί το χρειάζομαι εγώ:

 • Απλό και κατανοητό σύστημα επισήμανσης. Κάθε bullet journal έχει μια σελίδα, συνήθως από τις πρώτες, που καταγράφεται αυτό το σύστημα, γνωστό και ως key ή αλλιώς υπόμνημα. Μετά από μελέτη σε διάφορες bloggers που έχουν ασχοληθεί έχω καταλήξει πως αυτό που με βολεύει περισσότερο από όλα είναι τα τρία σχήματα: τετράγωνο για κάποια ενέργεια, στρόγγυλο για κάποιο γεγονός ή ραντεβού και τρίγωνο για ιδέες και όλα τα υπόλοιπα. Τα σύμβολα μπαίνουν στην αρχή από αυτό που θα σημειώσετε. Όταν ολοκληρωθούν τα γεμίζουμε. Αν δεν τα ολοκληρώσουμε κάνουμε μέσα τους ένα Χ. Αν τα αναβάλλουμε για αργότερα βάζουμε μέσα τους ένα βελάκι. Φυσικά μπορείτε να αποφασίσετε και άλλα σύμβολα που σας βολεύουν εσάς περισσότερο. Με μια ματιά ξέρω τι έχω κάνει και τι δεν έχω κάνει. Ακόμα.
 • Περιεχόμενα. Μετά το υπόμνημα κάθε bullet journal έχει 1-2 σελίδες όπου καταγράφουμε σε κάθε σελίδα τι υπάρχει. Έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε που έχετε σημειώσει τι. Αυτό σας επιτρέπει μια μέρα να το ανοίξετε σε μια τυχαία λευκή σελίδα και να γράψετε εκεί ό,τι σας έρθει στο μυαλό.
 • Ένα τετράδιο για όλα. Το έγραψα και παραπάνω και θα το ξαναγράψω και εδώ. Το bullet journal μου είναι η ατζέντα μου, το τετραδιάκι που γράφω τις ιδέες μου, το τετραδιάκι που καταγράφω τα έξοδά μου, το τετραδιάκι που έχω στο κομοδίνο μου για να γράψω στα γρήγορα κάτι που θέλω να θυμηθώ την επόμενη μέρα και πολλά ακόμα τετραδιάκια.
 • Έχει όσο χώρο θέλω όποτε το θέλω. Αν το Σεπτέμβριο (καλή ώρα) έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις μπορώ να αφιερώσω 20 σελίδες και μετά τον Αύγουστο που απλά σουρτουκεύω και διακοπάρω, να μην έχει ούτε μια σελίδα. Εγώ αποφασίζω πότε θέλω χώρο και πότε όχι.
 • Μπορώ να το φτιάξω όπως θέλω. Αγαπώ τα χρώματα και θέλω να το κάνω πολύχρωμο. Μπορώ να το ζωγραφίσω όσο θέλω ή και καθόλου, μπορώ να το γεμίσω αυτοκόλλητα, washii tape και ό,τι άλλο αγόραζα αλλά δεν είχα που πραγματικά να τα αξιοποιήσω. Και φυσικά μπορεί να είναι απλό όσο ένα τετράδιο και ένα στυλό. Εγώ αποφασίζω.
Το πρώτο μου υπόμνημα που τροποποίησα πολύ μετά

Το πρώτο μου υπόμνημα που τροποποίησα πολύ μετά

Πως ξεκινάω ένα bullet journal;

 1. Ανοίγω το τετράδιο και αριθμώ τις σελίδες. Βαρετό αλλά μόνο έτσι θα βοηθήσουν τα περιεχόμενα.
 2. Στην 3η σελίδα γράφω υπόμνημα ή key και σημειώνω τα σύμβολα που θα χρησιμοποιώ.
 3. Αφήνω την 4η, 5η και ίσως και 6η σελίδα για τα περιεχόμενα. Αν θέλω μπορώ να σημειώσω τους αριθμούς των σελίδων και κενό δίπλα για να σημειώνω πάντα τι έβαλα σε εκείνη τη σελίδα.
 4. Ξεκινάω να γράφω ότι θέλω στις επόμενες σελίδες. Δεν ξεχνώ να συμπληρώνω τα περιεχόμενα.
Το μηναίο πλάνο μου για Σεπτέμβριο - Οκτώβριο

Το μηναίο πλάνο μου για Σεπτέμβριο – Οκτώβριο

Τι μπορώ να σημειώσω μέσα σε ένα bullet journal;

 • Μηναίο πλάνο (future log ή monthly spread): Εδώ εγώ σημειώνω ραντεβού, υποχρεώσεις, γενέθλια, αργίες και άλλα πράγματα που θέλω να θυμάμαι. Αυτό το φτιάχνω στο ξεκίνημα για όσο χρονικό διάστημα θέλω να έχω κοντά μου αυτό το bullet journal.
 • Εβδομαδιαίο πλάνο (weekly spreads): Εδώ για τις εβδομάδες που έχω πολλές υποχρεώσεις μπορώ και να αφιερώσω δύο ή και τρεις σελίδες ενώ οι εβδομάδες της χαλάρωσης, δεν υπάρχουν καν στο bullet journal μου. Σημειώνω καθημερινές υποχρεώσεις, λίστα για ψώνια και πολλά άλλα που ανήκουν στις συγκεκριμένες μέρες. Το εβδομαδιαίο πλάνο δεν το κάνω με μεγάλο βάθος χρόνου. Όταν ξεκινάω ετοιμάζω την τρέχουσα εβδομάδα και την επόμενη και μόνο όταν θέλω κάτι από άλλη εβδομάδα, την ετοιμάζω.
 • Ημερήσιο πλάνο (daily log): Εδώ γράφουμε ό,τι αφορά μια συγκεκριμένη μέρα. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ αυτό γιατί δεν είμαι τύπος που κρατούσα ημερολόγιο αλλά βολεύει πολύ κόσμο.
 • Λίστες με διάφορα πράγματα: Εγώ έχω λίστα με όλα τα γενέθλια μαζί (για να μπορώ να οργανώνω καλύτερα τα χειροποίητα δώρα), λίστα για όλα τα μέρη που θέλω να πάω για φαγητό, για καφέ ή για ποτό (γιατί προκύπτουν προτάσεις αλλά δεν τις σημειώνω κάπου και πάω συνέχεια στα ίδια μέρη), ταινίες που θέλω να δω, βιβλία που θέλω να διαβάσω και πάρα πολλά άλλα πράγματα,
Το αγαπημένο μου δίπτυχο, αυτό με τα γενέθλια φίλων και γνωστών!

Το αγαπημένο μου δίπτυχο, αυτό με τα γενέθλια φίλων και γνωστών!

Πόσο χρόνο θα χρειαστώ για να το φτιάξω; Μου φαίνεται πολύ χρονοβόρο

Στο ξεκίνημα θα χρειαστεί 1-2 ωρίτσες μέχρι να σημειώσετε τα βασικά. Ίσως και λιγότερο. Μετά όπως με κάθε άλλη ατζέντα, τετράδιο, σημειωματάριο κ.λπ. θα δαπανάτε τον ίδιο χρόνο απλά θα είναι όλα σε ένα. Αν είστε τύπος που ανοίγετε κάθε μέρα την ατζέντα σας για να σημειώσετε τι πρέπει να κάνετε, θα ανοίγετε και το bullet journal κάθε μέρα για τον ίδιο λόγο. Αν είστε τύπος που όποτε θυμόσαστε ρίχνετε μια σημείωση κάπου, έτσι θα κάνετε και στο bullet journal.

Δεξιά η σελίδα που σημείωσα όλα όσα θέλω να έχει το bullet journal και αριστερά όλα τα καφέ που θέλω να πάω

Αριστερά η σελίδα που σημείωσα όλα όσα θέλω να έχει το bullet journal και δεξιά όλα τα καφέ που θέλω να πάω

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Όπως όλοι είμαστε διαφορετικοί έτσι και τα bullet journals είναι διαφορετικά. Είναι διαφορετικά ακόμα και όταν ανήκουν στον ίδιο άνθρωπο. Καθώς κυλάει ο χρόνος αλλάζουμε ως άνθρωποι, αλλάζουν και οι ανάγκες και οι προτεραιότητές μας και άρα θα αλλάζει το τι θέλουμε να σημειώσουμε ή να μην σημειώσουμε σε μια ατζέντα ή σε ένα bullet journal. Μιας και βρίσκομαι ήδη στο τρίτο έχω να μοιραστώ και κάποια λάθη που έκανα στα προηγούμενα και κάποια πράγματα που άλλαξα για να με βολεύουν καλύτερα:

 • Όσο πιο απλά ξεκινήσετε ένα bullet journal τόσο το καλύτερο. Μη δαπανήσετε χρόνο στο να το γεμίσετε με μήνες και εβδομάδες και μέρες και λίστες γιατί μπορεί να σας αποθαρρύνει το ξεκίνημα. Τετράδιο, στυλό, υπόμνημα, περιεχόμενα, ένα μήνα, μια εβδομάδα, μια μέρα και τελειώσατε. Αύριο πάλι.
 • Το μέγεθος πρέπει να είναι τέτοιο που να σας βολεύει αλλά και να μπορείτε να το κουβαλάτε μαζί σας συνέχεια. Το δικό μου είναι Α4 (21Χ29,7cm) γιατί έτσι με βολεύει καλύτερα αλλά και ένα Α5 (14,84X21cm) ή Α6 (10,5X14,85cm) που να χωράει σε μια κωλότσεπη μπορεί να είναι καλύτερο για εσάς. Χωράει στην τσάντα; Μας κάνει.
 • Πολύχρωμο ή μονόχρωμο είναι το ίδιο λειτουργικό. Κάντε το όπως θα είναι πιο λαχταριστό για εσάς. Τα πρώτα μου ήταν πολύχρωμα και το χρώμα λειτουργούσε ως επισήμανση. Με κόκκινο για φίλους, με μπλε για την εργασία, με πράσινο για τους συγγενείς. Αυτό σήμαινε πως έπρεπε να κουβαλάω και μεγάλη κασετίνα μαζί μου. Τώρα είναι πολύχρωμο μόνο ως διακόσμηση.
 • Δεν πειράζει αν κάνετε ορνιθοσκαλίσματα για γράμματα. Δεν πειράζει αν είστε καλλιγράφος. Για εσάς είναι και όχι για να το δείχνετε. Αν εσείς μπορείτε να το διαβάσετε, όλα καλά.
 • Όταν αρχίσετε να γράφετε τι θέλετε να κάνετε, θα γίνετε λίγο λαίμαργοι. Θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα. Όμως καινούριο σύστημα οργάνωσης της καθημερινότητας κάνετε. Όχι διεύρυνση του εικοσιτετράωρου. Γρήγορα θα καταλάβετε ότι δεν τα προλαβαίνετε όλα. Και σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ το bullet journal.
 • Το bullet journal είναι ένα σύστημα οργάνωσης καθημερινότητας. Δεν είναι ακόμα ένα πρέπει ή ένας βραχνάς. Έρχεται να βοηθήσει και όχι να σας επιβαρύνει. Αν σας κουράζει ή αν δεν σας αρέσει, δεν είναι με το ζόρι. Μπορείτε να το εγκαταλείψετε.

Το τσεπάκι στο οπισθόφυλλο με βοηθάει πολύ να βάζω διάφορα αημαντικά μέσα!

Που μπορώ να βρω κάτι παραπάνω;

Πλέον πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα οργάνωσης καθημερινότητας και μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες να δοκιμάσετε. Τι έχω να προτείνω εγώ:

 • Αν έχετε λογαριασμό στο instagram δοκιμάστε να αναζητήσετε είτε #bujo είτε #bulletjournal. Αυτά είναι τα δύο βασικά hashtags που χρησιμοποιούν όσοι ασχολούνται. Μάλιστα θα αρχίσω και εγώ να μοιράζομαι στο δικό μου λογαριασμό τις καινούριες σελίδες μου.
 • Στο youtube υπάρχουν άπειρα βιντεάκια για το bullet journal. Έχω δει πολλά και προτείνω για αρχή το bullet journal 101, το My Bullet Journal Evolution & Tips for Beginners και το Bullet Journal Set Up & Flip Through | April 2016 | Full Flourish. Ειδικά η τελευταία είναι χάρμα οφθαλμών να τη βλέπεις να σκιτσάρει οπότε δείτε το ακόμα και αν δεν θέλετε να κάνετε bullet journal.
 • To pinterest είναι επίσης γεμάτο από ιδέες. Εγώ έχω ξεκινήσει ένα σχετικό board αλλά θα βρείτε πολλά ακόμα για να ακολουθήσετε.
Το εξώφυλλο του Οκτωβρίου και το habit tracker μου1

Το εξώφυλλο του Οκτωβρίου και το habit tracker μου1

Δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω. Θέλω βοήθεια!

Δεν είναι τόσο δύσκολο στην πραγματικότητα. Αν όμως μένετε Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 17:00 στο Κουμπί Coffee & Crafts, θα κάνω ένα εισαγωγικό εργαστήριο για το bullet journal. Ελάτε να το δοκιμάσουμε μαζί. Πάρτε ένα τετράδιο και ένα στυλό και ελάτε να το φτιάξουμε μαζί. Θα έχω μαζί μου εκτός από τα δικά μου bullet journal, μπόλικα μαρκαδοράκια, στυλό, μολύβια, ξυλομπογιές, αυτοκόλλητα και πολλά ακόμα για να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε. Θα έχει κόστος 3 ευρώ (μόνο για τα υλικά) και θα κρατήσει 2 ώρες αλλά αν θέλετε να μείνετε και να το συνεχίσετε και μετά το δίωρο, θα είναι χαρά μου. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μου ένα email. Θα χαρώ πολύ να φτιάξουμε μαζί τα bullet journal μας.

Τα αγαπάω πολύ αυτά τα tombow μαρκαδοράκια <3

Τα αγαπάω πολύ αυτά τα tombow μαρκαδοράκια <3

Κάθε μήνας είναι και σε άλλο χρώμα του ουράνιου τόξου αλλά έραψα και μια υφασμάτινη θήκη για να μπορώ να το κουβαλάω και να μη λερώνεται. Τη διαδικασία την βρήκα σε ένα πολύ ενδιαφέρον tutorial απλά το εξωτερικό ύφασμα το αντικατέστησα με επτά μικρότερα κομμάτια που έραψα μεταξύ τους. Και είναι περίπου στα χρώματα του ουράνιου τόξου αν και με έντονα σχέδια. Η θήκη δεν είναι απαραίτητη αλλά ξέρω πως εμένα μου χρειάζεται.

Η πολύχρωμη, υφασμάτινη θήκη για το bullet journal μου

Η πολύχρωμη, υφασμάτινη θήκη για το bullet journal μου

Πολύ ωραίες κατασκευές με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ή και μόνο ένα χρώμα έφτιαξαν 61 δημιουργικοί συμμετέχοντες και μπορείτε να τα δείτε όλα αν μπείτε στη σελίδα στο facebook, εκεί που λέει «visitors posts» ή στα ελληνικά «δημοσιεύσεις επισκεπτών». Εγώ διάλεξα τα παρακάτω για να σας δείξω που ψήθηκα πολύ να τα δοκιμάσω:

Το εβδομαδιαίο πλάνο της εβδομάδας μου που έχει και την καταγραφή της διατροφής μου

Το εβδομαδιαίο πλάνο της εβδομάδας μου που έχει και την καταγραφή της διατροφής μου

Επιπλέον, είχαμε τρεις πολύ αξιόλογες ανταποκρίσεις από bloggers, με οδηγίες βήμα-βήμα για να μπορέσετε να τις προσπαθήσετε:

Το δωράκι της όγδοης εβδομάδας από την felt in love

Το δωράκι της όγδοης εβδομάδας από την felt in love

Το δωράκι της 8ης αποστολής είναι μια τέλεια τσαντούλα που κομποζάρει με μια τέλεια κασετινούλα. Τα έφτιαξε η felt in love για τον Καλοκαιρινό Μαραθώνιο Δημιουργικότητας με πολύ αγάπη και μεράκι. Πραγματικά ό,τι κάνει η felt in love μου αρέσει τόσο πολύ και τα γλυκοκοιτάζω. Μετά από κλήρωση στο instagram story μου, η τυχερή συμμετοχή είναι επτά κουτιά αποθήκευσης για τα μπιχλιμπιδακια του craft room στα χρώματα του ουράνιου τόξου για να συμμαζευτούν !

Ο αγαπημένος μου μήνας <3

Ο αγαπημένος μου μήνας <3

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στον Καλοκαιρινό Μαραθώνιο Δημιουργικότητας είτε έκαναν κάποιες, είτε όλες, είτε καμία από τις αποστολές. Καταφέραμε παρέα να φτιάξουμε κοντά στις 600 κατασκευές μέσα σε οκτώ εβδομάδες και αυτό είναι κάτι μοναδικό! Πραγματικά ήταν μια υπέροχη και πολύ δημιουργική παρέα και χάρηκα το καλοκαίρι μου μαζί τους. Σκέφτομαι αφού βάλω σε μια τάξη τα φθινοπωρινά μου σχέδια, να το επαναλάβω με άλλη μορφή και άλλη διαδικασία αλλά σίγουρα με ξεκάθαρη πρόθεση να ανοίξω την όρεξη για δημιουργικότητα! Καλή σχολική χρονιά να έχουμε!

5 σχόλια

 1. Μέσα στο μυαλό μου είσαι ντουλαπάκι μου;
  Χρησιμοποιώ ημερολόγια αλλά πάντα ήθελα να φτιάξω ένα δικό μου.
  Όσο διάβαζα την ανάρτηση σου σκεφτόμουν να σου πω να πάμε στο κουμπί να μας το δείξεις ?????? καθ’ ότι ξεροκεφαλη έχω ερωτήσεις ???
  Ελπίζω να μπορέσω να έρθω τη συγκεκριμένη μέρα, ξέρεις, εγγονές,η μαμά μου κλπ κλπ
  Να είσαι καλά που φροντίζεις για μας πριν από μας??????
  Καλή χρονιά ??????

  Απάντηση
 2. Να ρωτήσω;;; Τι τετραδιάκι βολεύει καλύτερα; Με γραμμές ή χωρίς;;;; ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ θα έρθω οπωσδήποτε!!!!! <3

  Απάντηση
  • Νομίζω πως ήταν λευκό το τετραδιάκι μου θα με άγχωνε πολύ. Προσωπικά προτιμώ με γραμμές αν και άλλοι προτιμούν τα dotted (με κάναβο και βουλίτσες). Επίσης αυτό το πήρα 3 θεμάτων και κάπως είναι όλα ακόμα πιο εύκολα προσβάσιμα. Σίγουρα όχι σπιράλ (για εμένα) γιατί στην πρώτη μουτζούρα θα άρχιζα τα σκισίματα και άντε βγάλε άκρη μετά. Ο άνθρωπος που το εφηύρε πάντως λέει “να μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου συνέχεια και να μη διαλύεται” αναφερόμενος και στο μέγεθος και στην ποιότητα. Άντε με το καλό να το φτιάξουμε μαζί <3

   Απάντηση
 3. Αχ ντουλαπάκι τέλειο! Μου έδωσες υπέροχη ιδέα πως να εκφράζω έμπρακτα την αγάπη που αισθάνομαι κι εγώ για τον Σεπτέμβριο. ❤

  Απάντηση
 4. Παράθεμα: Μαγαζιά με υλικά χειροτεχνίας στο Όσλο | in my closet

Απάντηση