Διαφήμιση

Υλικά / εργαλεία / μαθήματα / χώροι και άλλα σχετικά με τη χειροτεχνία και την επαναχρησιμοποίηση
Είναι χαρά μου να σας γνωρίσω, εσάς και τα προϊόντα σας ή και τις υπηρεσίες σας και να συζητήσουμε μαζί τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να σας γνωρίσουν οι αναγνώστες του in my closet. Είναι σημαντικό για το in my closet να προτείνει αξιόλογα και χρήσιμα προϊόντα και υπηρεσίες για πολλούς λόγους. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν “τυποποιημένες” διαφημίσεις τις οποίες δεν έχω επιλέξει προσεκτικά και προσωπικά.

Δημιουργοί / χειροτέχνες / καλλιτέχνες
Όσο αγαπάω να φτιάχνω πράγματα μόνη μου, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο αγαπάω τα πράγματα που φτιάχνουν με αγάπη, ταλέντο και μεράκι άλλοι δημιουργοί. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν δημιουργό να προβάλει τη δουλειά του και δεν πιστεύω πολύ στις συνεντεύξεις γενικού περιεχομένου, με τυπικές ερωτήσεις. Αν θέλετε να δείξετε τη δουλειά σας και τις δημιουργίες σας στο in my closet θέλω να το κάνετε με τον τρόπο που ξέρετε καλύτερα. Δημιουργώντας. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Blogs / sites / σελίδες στο facebook / περιοδικά που ασχολούνται με τις χειροτεχνίες
Θέλω πολύ να σας γνωρίσω, να σας διαβάζω και να εμπνέομαι από εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μου για να ανταλλάξουμε links και ιδέες.

Φιλανθρωπικά events και δράσεις / Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί / Φορείς και ιδρύματα κοινωφελούς χαρακτήρα
Χρειαζόσαστε βοήθεια σε κάτι που διοργανώνετε; Θέλετε να προβάλετε κάποιο event ή να κάνετε κάλεσμα σε δημιουργικούς ανθρώπους να σας βοηθήσουν με υλικά ή εργαλεία ή δημιουργίες ή να συνεισφέρουν; Θέλω να βοηθήσω. Αν μπορώ και είναι για καλό σκοπό θέλω πολύ να βοηθήσω και θα θελήσουν και άλλοι. Μη διστάζετε να με ενημερώνετε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Αν όλα τα παραπάνω δε σας κάλυψαν, επικοινωνήστε μαζί μου για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση και πρόταση.