DIY

Υφασμάτινη κούκλα Tilda

Υφασμάτινη κούκλα Tilda | Giveaway

Όλα ξεκίνησαν μια μέρα πριν τα γενέθλια του “Κουμπί coffee & crafts». Είχα πάει για να μιλήσω για το Blogging για Crafters, είχαμε περάσει πολύ ωραία και είχα μείνει να χαρώ ένα κρασάκι με φίλες, όταν είδα την Ανθή να απλώνει τις κούκλες και τις Tilda στο μεγάλο τραπέζι. Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν από εκείνες τις στιγμές που μοιάζουν πολύ με τον κεραυνοβόλο έρωτα αν υπήρχε. Ήταν όλες υφασμάτινες κούκλες που είχαν κάνει μαθήτριες με την Γιώτα και ήταν όλες υπέροχες. Θα έμπαιναν σε διάφορα σημεία του Κουμπιού ως μέρος της εορταστικής διακόσμησης και εγώ τις χάζευα σαν να ήμουν μικρό παιδάκι μπροστά σε βιτρίνα παιχνιδάδικου.

Αυτή η γλυκούλα με το αρκουδάκι της μου έκλεψε την καρδιά!

Αυτή η γλυκούλα με το αρκουδάκι της μου έκλεψε την καρδιά!

Μετά μεσολάβησαν πάρα πολλά γεγονότα και υποχρεώσεις και οι κούκλες έμειναν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μέχρι που ένα ξωτικό είπε “Θα ήθελα το χειροποίητο δώρο μου να είναι μια κούκλα. Ακόμα και αν όλα τα άλλα δεν τα έχει, δεν πειράζει. Και με την κούκλα μόνο θα είμαι χαρούμενη.” και σκέφτηκα ότι και εγώ κάποια στιγμή είχα νιώσει αυτήν την λαχτάρα. Μετά μπήκε το 2016 και εγώ αποφάσισα να αφιερώσω περισσότερο χρόνο σε δημιουργίες για να ξαναβρω λίγο τον εαυτό μου και για να ξεκινήσει δημιουργικά και όμορφα η νέα χρονιά. Γράφτηκα λοιπόν στον κύκλο της πάνινης κούκλας και περίμενα με λαχτάρα να ξεκινήσει.

Αυτήν την έχω βάλει στο μάτι και θέλω πολύ να κάνω και τέτοια!

Αυτήν την έχω βάλει στο μάτι και θέλω πολύ να κάνω και τέτοια!

Θέλω να εξομολογηθώ κάτι που μόνο οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν. Βαριέμαι πολύ εύκολα. Έχω γραφτεί σε πάρα πολλά σεμινάρια για κατασκευές και τα έχω παρατήσει αν όχι στο δεύτερο, σίγουρα στο τρίτο μάθημα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που με κάνουν να βαριέμαι και να μην έχω όρεξη να συνεχίσω και έχω τάξει στον εαυτό μου να μην ψυχαναγκάζομαι ειδικά σε ό,τι αφορά τις χειροτεχνίες. Η χειροτεχνία είναι για εμένα βάλσαμο και όχι άγχος και επιπλέον λόγος να μην είμαι καλά. Για αυτό το λόγο η καλύτερη μου φίλη μου έχει βγάλει το παρατσούκλι “προκαταβολάκιας”. Έτσι, προτιμώ εργαστήρια μιας συνάντησης ή workshops. Με φοβήθηκα λίγο με την υφασμάτινη κούκλα αλλά ήθελα πολύ και θα έκανα μια πολύ φιλότιμη προσπάθεια.

Τα τρία στάδια πριν την συναρμολόγηση

Τα τρία στάδια πριν την συναρμολόγηση

Στον  κύκλο του Ιανουαρίου θα κάναμε μια Tilda σε τέσσερις συναντήσεις των δύο ωρών η κάθε συνάντηση. Δασκάλα μας η Γιώτα, ένας άνθρωπος απίστευτα μεταδοτικός με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Είχα συμμαθήτρια που δεν είχε πιάσει ξανά βελόνα και είχα και συμμαθήτρια που είχε ήδη κάνει άλλον έναν κύκλο κούκλα. Μαγικό να μπορείς να ισορροπήσεις τόση μεγάλη διαφορά αλλά και πραγματικό χάρισμα. Εγώ ήμουν κάπου ανάμεσα αφού τολμώ να πω πως το ράψιμο στο χέρι το φοβάμαι και το βαριέμαι.

Τα σετάκια μου που άλλαξαν περίπου 10 φορές όλα

Τα σετάκια μου που άλλαξαν περίπου 10 φορές όλα

Στην πρώτη συνάντηση μάθαμε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υφάσματα που θα διαλέξουμε και οι χρωματικοί συνδυασμοί που θα κάνουμε και αυτό με ενθουσίασε. Στυλιστικά (ως άνθρωπος) έχω την χάρη και το στυλ ενός τσουβαλιού. Όλα είναι άνετα, φαρδιά και μαλακά πάνω μου και σε 2-3 χρώματα το πολύ. Όμως εδώ είχα στα χέρια μου ένα πολύ αλλόκοτο αλλά και αέρινο πατρόν μιας κομψής κούκλας. Κατάλαβα ότι όσο πιο όμορφα τα ρούχα της, τόσο πιο όμορφο το αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποφάσισα να κάνω πάνω από μια. Ήθελα να δοκιμάσω διάφορες ιδέες, με βάση τα υφασματάκια που είχα σπίτι.

Οικογενειακή φωτογράφιση στο Κουμπί με τις κούκλες μας

Οικογενειακή φωτογράφιση στο Κουμπί με τις κούκλες μας

Τι είναι όμως αυτή η Tilda; Είναι το όνομα που έδωσε σε αυτό το πατρόν η Tone Finnanger, Νορβηγίδα σχεδιάστρια, το 1999 και η αρχή μιας σειράς προϊόντων σχετικά με την Tilda όπως υλικά κατασκευής, βιβλία και αξεσουάρ. Πλέον δεν είναι απλά μια κούκλα αλλά ένας ολόκληρος κόσμος με βασικά χαρακτηριστικά την ιδιαιτερότητα, τον ρομαντισμό και το καπρίτσιο. Ακόμα και το ίδιο το σώμα της είναι αρκετά ασύμμετρο για τα ανθρώπινα δεδομένα (πολύ λεπτά και μακριά άκρα με μια αρκετά φαρδιά περιφέρεια) αλλά ταυτόχρονα και πολύ κομψό και αέρινο. Αυτό το στυλ έχει εμπνεύσει πάρα πολλές δημιουργούς που έχουν φτιάξει την δική τους Tilda. Όλες μοναδικές αλλά και με πολλά κοινά στοιχεία.

Οι Tilda μου κάνουν κούνια στο craft room

Οι Tilda μου κάνουν κούνια στο craft room

Στα μαθήματα, η Γιώτα έχει μια τακτική την οποία αγαπώ πραγματικά πολύ. Αφιερώνει όλο το δίωρο και πολλές φορές και παραπάνω για να δείξει όσα περισσότερα μπορεί και μετά σου λέει “Ωραία και τώρα πήγαινε στο σπίτι να το εφαρμόσεις”. Αυτό σημαίνει πως για κάθε δίωρο στο Κουμπί, χρειαζόταν τουλάχιστον ένα δίωρο στο σπίτι αλλά όπως λέει και η ίδια “Δεν έρχεσαι εδώ για να σε βλέπω να ράβεις”. Το ξέρω πως αυτό ζορίζει κάποιους που δεν θέλουν να κάνουν homework αλλά να τα κάνουν όλα εκεί, όμως αν το κάναμε έτσι θα θέλαμε 8-10 συναντήσεις για να την ολοκληρώσουμε. Κάθε φορά έφευγα τρέχοντας να πάω σπίτι να κάνω ό,τι μας είπε για να μην το ξεχάσω. Μας έδειξε τόσες πολλές παραλλαγές και αποφάσισα να φτιάξω πολλές για να τις εφαρμόσω. Βέβαια εκτός από την πρώτη μου, όλες τις υπόλοιπες τις προσπάθησα και στην ραπτομηχανή.

Αριστερά η πρώτη μου Tilda και δεξιά η πιο κομψή μου Tilda

Αριστερά η πρώτη μου Tilda και δεξιά η πιο κομψή μου Tilda

Όσο περίεργο και να φανεί, θέλει πάρα πολύ δουλειά και κόπο για γίνει μια Tilda και το πραγματικό ζόρι δεν είναι το ράψιμο αλλά το γέμισμα και η συναρμολόγηση. Έφαγα πάρα πολλές ώρες να τις γεμίσω με το νέο αγαπημένο μου υλικό, την τρεβίρα, έναν υαλοβάμβακα πολύ απαλό και πολύ φιλικό για τα παιδιά. Εγώ τον περιγράφω ως συννεφάκι γιατί υποθέτω ότι αν ποτέ πιάσω σύννεφο θα έχει την ίδια υφή. Όμως η Tilda είναι μια κούκλα που δείχνει όμορφα όταν είναι πολύ καλά και προσεκτικά γεμισμένη και σε αυτό μας βοήθησαν όλα τα απίθανα κόλπα της Γιώτας.

Δύο πολύ αρχοντικές και επιβλητικές Tilda που αγάπησα πολύ

Δύο πολύ αρχοντικές και επιβλητικές Tilda που αγάπησα πολύ

Καταφέραμε και λόγω της μεγάλης απεργίας κάναμε πέντε συναντήσεις αντί για τέσσερις και αν και όλες ήταν πολύ ωραίες, η τελευταία είχε κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Αφιερώσαμε και πολύ κόπο και προσπάθεια στην ομαδική φωτογράφιση και καμαρώναμε τα κορίτσια μας με κάθε ευκαιρία. Εγώ που είχα στο σπίτι άλλες επτά Tilda να με περιμένουν έπεσα με τα μούτρα να τις φτιάξω και να τις τελειώσω. Είχα ήδη αποφασίσει σε ποιες καλές φίλες θα τις κάνω δώρο και αυτό με είχε επηρεάσει λίγο και στην επιλογή των χρωμάτων και του στυλ. Ειδικά η σκέψη ότι θα μπορούσαν έστω και λίγο ή και πολύ να μοιάζουν στις φίλες μου, ήταν πολύ μεγάλη πηγή έμπνευσης.

Οι κομψές και μοντέρνες Tilda μου!

Οι κομψές και μοντέρνες Tilda μου!

Ποια είναι όμως η Γιώτα; Η Γιώτα είναι ένας άνθρωπος που μάλλον πρώτα έπιασε βελόνα και μετά μολύβι. Δεν θυμάται πότε ακριβώς άρχισε να ράβει αλλά πραγματικά νομίζω πως έχει ράψει τα πάντα. Ασταμάτητη, αεικίνητη, ακούραστη και ανεξάντλητη. Αν και υπέρμετρα τελειομανής και με αγάπη στην λεπτομέρεια, δεν μας άγχωσε και δεν μας μάλωσε. Αγάπησε και αυτή τα κοριτσάκια μας όσο και εμείς παρά το γεγονός ότι ήταν γεμάτα ατέλειες και μέχρι τελευταία στιγμή τα χτένιζε και τα σουλούπωνε για την ομαδική φωτογράφιση. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μένουν για πάντα παιδιά και μπορούν να παίζουν με παιχνίδια, για πάντα. Γιατί η κούκλα, είτε η Tilda είτε όχι, παραμένει ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι. Θα την βρείτε στο Κουμπί τις Πέμπτες να κάνει κούκλες και απλικέ ή και άλλα όμορφα με ράψιμο. Ειδικά αν είστε από εκείνες που λένε ότι δεν το έχουν με το ράψιμο, να πάτε να σας αποδείξει ότι δεν ισχύει. Μπορεί.

Οι τσαχπίνες Tilda μου

Οι τσαχπίνες Tilda μου

Αφού τις τελείωσα και πριν τις βάλω στα κουτιά τους για να τις παραδώσω στις φίλες μου, αποφάσισα να παίξω και εγώ λίγο μαζί τους. Τις πήγα για βόλτα στην εξοχή για να υποδεχτούμε την Άνοιξη και φωτογραφηθήκαμε σε διάφορα μέρη.

Ένα μικρό πικ νικ για τα κορίτσια

Ένα μικρό πικ νικ για τα κορίτσια

Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο απόγευμα με ωραίο φως αλλά και με την διαρκή αίσθηση ότι από στιγμή σε στιγμή θα αρχίσει να βρέχει και έτσι και έγινε. Ευτυχώς είχαμε προλάβει να φωτογραφίσουμε τα κορίτσια σε διάφορα ωραία μέρη όπως στις κούνιες. Γιατί είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιχνίδι να παίζει!

Στις κούνιες με τις Tilda!

Στις κούνιες με τις Tilda!

~~~ Giveaway ~~~

Λίγο πριν την καταιγίδα!

Λίγο πριν την καταιγίδα!

Διάλεξα μια από αυτές για να σας την κάνω δώρο. Δε θα σας πω ποια. Θα είναι έκπληξη.
Είναι σίγουρα από τις πιο αγαπημένες μου και από τις πιο ιδιαίτερες.

Τι μπορείτε να κάνετε για να την κερδίσετε;
Από σήμερα και έως τις 29/2/2016 και ώρα 23:59 αφήνετε ένα σχόλιο εδώ στο άρθρο
και μου λέτε ποια σας άρεσε περισσότερο και ποια πιστεύετε ότι σας διάλεξα! 

Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μου ή/και να με κάνετε follow στο instagram.

Τρίτη 1/3/2016 το απόγευμα θα αφήσω σχόλιο εδώ στο άρθρο για να πω ποια/ποιος θα είναι η τυχερή!

Ήθελα και μια αναμνηστική με όλα τα κορίτσια μου μαζί!

Ήθελα και μια αναμνηστική με όλα τα κορίτσια μου μαζί!

Θέλω να ευχαριστήσω το “Κουμπί coffee & crafts” που κάνει τόσο ωραία εργαστήρια και τη Γιώτα που με έκανε να αγαπήσω τις κούκλες. Θα συνεχίσω και με άλλο σχέδιο τώρα τον Μάρτιο οπότε αν το πάρετε απόφαση, θα με πετύχετε εκεί να τσιμπιέμαι και να τρυπιέμαι συνέχεια. Περιμένω πως και πως να βγει το πρόγραμμα για να δηλωθώ. Εκτός από τις Πέμπτες, θα με πετύχετε και τις Παρασκευές γιατί θα μιλήσω και πάλι για το blogging και για τα social media και για άλλα χρήσιμα πράγματα. Υπομονή για το πρόγραμμα λοιπόν και τα λέμε στο Κουμπί!

124 σχόλια

 1. Όλες οι Tilda σου μου αρέσουν! Ξεχώρισα την τσαχπινικη με τα ξανθά μαλλιά! Ευχαριστούμε!

  Απάντηση
 2. Ax αυτές οι Tilda!Kαι οι 8 είναι υπέροχες. Σε ταξιδεύουν σε άλλη εποχή.Μπράβο Άννα! Μπράβο και στη δασκάλα! Η μοβούλα με το λουλουδάτο φόρεμα κάτι τις μου λέει παραπάνω, χωρίς να θέλω να αδικήσω τις υπόλοιπες κυρίες που είναι επίσης εξαιρετικές.

  Απάντηση
 3. Mα ειναι πραγματικα απιθανες και λατρευω το ποσο ρομαντικες και vintage δειχνουν…Ξεχωρισα αυτη με τα λιλα μακρυα μαλλια και το λιλα λουλουδατο φορεμα και ευχομαι αυτη να ειναι που διαλεξες κι εσυ και να ειμαι εγω η τυχερη…Αν και βεβαια, ακομη κι αν διαλεξες καποια αλλη, αν κληρωθω θα γινω πολυ χαρουμενη!!!

  Απάντηση
 4. Αχ ζήλεψα που δεν ήρθα τελικά. Κι εγώ το παθαίνω αυτό να βαριέμαι με κάτι σύντομα και χαίρομαι που το ξεπέρασες στο συγκεκριμένο workshop. Ποια να πρωτοδιαλέξω!Άσε που πολύ εγωιστικά κοιτούσα ποια μου μοιάζει! Τέλος πάντων είμαι ανάμεσα σε δυο. Σ’αυτήν που έχει το φιόγκο στο κεφάλι και το πλεκτό στους ώμους (πολύ μου άρεσαν αυτές οι λεπτομέρειες) και σ’αυτήν με το λουλουδάτο κορσάζ και το πράσινο φόρεμα. Ε ναι κάτι λουλουδάτο πάντα μου αρέσει.Εννοείται πως παίρνω το newsletter και σε παρακολουθώ στο instagram.(μπας και αυξήσουμε τις πιθανότητες)Αριάδνη AriadnefromGreece!

  Απάντηση
 5. Σε ευχαριστούμε για την ανάρτηση (ακόμα μία φορά δημιούργησες). Όλες είναι κούκλες! Αυτή η κοκκινομάλλα όμως με τη μεγάλη πλεξούδα, και το τριανταφυλλένιο φόρεμα δίπλα στην αμυγδαλιά …

  Απάντηση
 6. Αυτή με την κιτρινοπράσινη λουλουδατη φούστα ειναι η δική μου αγαπημένη, αλλά νομίζω έχεις διαλέξει την κοκκινομαλλα με το φιόγκο. 🙂

  Απάντηση
 7. Πανέμορφες όλες!!!! Μου άρεσε όμως πιο πολύ η κοκκινομαλλα με το μωβ λουλουδατο και ριγέ φόρεμα!Γεια στα χέρια σου!

  Απάντηση
 8. Με την πρώτη ματιά μου γυάλισε η… αρχοντική με τα κιτρινοπράσινα ρούχα! Σε μια δεύτερη ματιά βρίσκω πολύ ιδιαίτερη την κοκκινομάλλα, και για κάποιο λόγο σκέφτομαι ότι θα μπορούσες να έχεις διαλέξει αυτήν! 🙂

  Απάντηση
 9. Τί όμορφες που είναι! Έχω πολλές ερωτήσεις, αλλά θα τα πούμε από αλλού. Μου φαίνεται πως μου αρέσει η ξανθιά με το μωβ φόρεμα, αλλά και η μωβ κούκλα δεν πάει πίσω. Μήπως έχω μια προτίμηση στο χρώμα; Πάντως νομίζω πως έχεις διαλέξει την μωβ κούκλα. Πολύ όμορφες όλες!!!

  Απάντηση
 10. Καλημέρα. Τις χαζεύω μήνες τώρα αυτές τις κούκλες. Πιστεύω ότι θα δώσεις την ξανθούλα από τις επιβλητικές σου.

  Απάντηση
 11. Δεν ξέρω αν είμαι πολύ άπληστη που δηλώνω συμμετοχή κι εγώ μιας και μου χάρισες την πιο κομψή σου Τilda (κι ευχαριστώ πολύ γι’αυτό!) αλλά είναι τόσο όμορφες που δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην πάρω μέρος. Η Μαριτίνα λοιπόν (η κομψή Τilda που λέγαμε) μου είπε ότι δε θα τη χαλούσε να έχει για παρέα την κούκλα με τα κόκκινα μαλλιά και το μπλουζάκι με τα κόκκινα πουά 🙂

  Απάντηση
 12. Αχ! Όλες οι Tilda είναι κούκλες, πολύ όμορφες! Για κάποιον λόγο όμως ξεχώρισα εκείνη με το άσπρο φιογκάκι στα μοβ μαλλιά, και πιστεύω πως αυτήν διάλεξες κι εσύ! Σ’ ευχαριστούμε πολύ!

  Απάντηση
 13. Την τσαχπίνα: κόκκινα μαλλιά-πουά μπλουζάκι! Όλες υπέροχες!!!

  Απάντηση
 14. Η τσαχπινα με τα κοκκινα μαλλια ειναι η αγαπημενη μου πιστευω οτι διαλεξες μια απο τις αρχοντικεσ

  Απάντηση
 15. εμένα μου αρέσει η κομψή και μοντέρνα με τα πουά γιατί όταν φορούσε το μαντίλι στο κεφάλι της μου θυμίζει κορίτσι charleston (επίσης νομίζω οτι αυτή θα είναι στο giveaway) και η τσαχπίνα με τα μωβ γιατί μου θυμίσει την Aurora (ωραία κοιμωμένη).
  γενικά, όλες κάτι μου θυμίζουν!

  Απάντηση
 16. Συγχαρητήρια για την έμπνευση και το μεράκι σας!
  Ή καθεμιά, μοναδική!
  Από άλλη εποχή,ξεχωριστές!
  Εμένα μ αρέσει η ξανθουλα με το πρασινο-λουλουδατο φορεμα μιας κι έχω αδυναμία στο πράσινο και μόνο!
  Να είσαι γερή και χαρούμενη και να συνεχίσεις τη δημιουργία που τόσο αγαπάς!!

  Απάντηση
 17. Ολες σου οι κουκλες ειναι πολυ ομορφες! εγω ξεχωρισα αμεσως την Tilda με το πρασινο φορεμα! μοιαζει να βγηκε απο παραμυθι! ισως θελεις να χαρισεις αυτη! μπραβο σου για τις δημιουργιες σου!

  Απάντηση
 18. είναι όλες τους φανταστικές!!!! τι τυχερή που είσαι που έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε τέτοια σεμινάρια!!! από την πρώτη φορα που ανέβασες κάτι σχετικό …περιμένω να σε δω να τις ολοκληρώσεις και πραγματικά ειναι πανέμορφες!!!! εμένα μου άρεσε η πρώτη σου… με το μωβ φορεμα με τα τριαντάφυλλα…και αυτο γιατι το μωβ χρωμα αρεσει πολύ στην κόρη μου!!!! <3 ένα θα σου πω.. γεια στα χέρια σου!!!!

  Απάντηση
 19. Όλες είναι τέλειες!Μου άρεσε πολύ αυτή με το πράσινο φουστάνι!

  Απάντηση
 20. Αγαπημένη γειά στα χέρια σου! Είναι όλες κούκλες. Ξεχώρισα την ξανθιά αριστοκρατική με τα λαδιά που νομίζω πώς σου μοιάζει λίγο!!!! Ελπίζω να έχεις κρατήσει αυτή για μας και φυσικά να είμαι η τυχερή 🙂 🙂 🙂

  Απάντηση
 21. δεν υπάρχει κούκλα που να μην είναι όμορφη! Ολες μπορούν να μας χαμογελούν! Αλλά λατρεύω το πουα και θα αγαπούσα περισσότερο την κοκκινομάλλα! Αγγελική

  Απάντηση
 22. Όλες πανέμορφες,ειλικρινά… ξεχώρισα όμως αυτή την κομψή με τα μπορντό μαλλιά με άσπρο φιόγκο, το λαδί μπλουζί και τι λουλουδάτη φούστα! Παρόλα αυτά πιστεύω ότι εσύ επέλεξες αυτή με τα κοντά μπορντό μαλλιά και το λιλά λουλουδένιο φόρεμα..:-) <3

  Απάντηση
 23. Πολύ όμορφες όλες, νομίζω εμένα με κέρδισε η εκρού /πράσινο ανοιχτό επιβλητική!Ισως και εσένα!?

  Απάντηση
 24. Είναι όλες μία κ μία!! Πραγματικά μοναδικές!!! Νομίζω ότι έχεις διαλέξει μία από τις αρχοντικές, εγώ ξεχωρίζω την κοκκινομάλλα τσαχπίνα, αν σταθώ τυχερή. Όχι ότι δεν θα τρελαθώ από χαρά αν κέρδιζα κάποια άλλη βέβαια!! Πραγματικά τέλειες! Μπράβο!!!

  Απάντηση
 25. Φανταστικές! Η μια καλύτερη από την άλλη… έκανες πάρα πολλή και υπέροχη και με ψυχή δουλειά … φαίνεται. Μια από αυτές μου θυμίζει την Πανηγυριτζού και ίσως γι’ αυτό την ξεχώρισα… αυτή με το λαδί και τα βιολετί μαλλιά και βιολετί πλεκτό ζακετάκι…

  Απάντηση
 26. Ειναι φανταστικες! Πραγματικα και εσυ και η δασκαλα σου κανατε φανταστικη δουλεια στο να δωσετε προσωπικοτητα στις κουκλες! Μου αρεσει περισσοτερο αυτη με το φουσκωτο μαλλι και το πρασινο φιογκο και ελπιζω να διαλεξες αυτη και να την κερδισω κιολας!!! Αλλιως πρεπει να ερθω Θεσ/νικη να κανω και εγω μαθηματα γιατι θελω μια ιδια!

  Απάντηση
 27. Mα πόσο όμορφες και ιδιαίτερες ?Έπεσε το μάτι μου κυρίως στην κοκκινομάλλα με το πράσινο φόρεμα,καθότι κι εγώ κοκκινομάλλα με αγαπημένο χρώμα στα ρούχα το πράσινο.

  Απάντηση
 28. ωωω τι όμορφα κορίτσιαααααα, εμένα μου αρέσει η γαλλιδούλα 😉

  Απάντηση
 29. Είναι πανεμορφες! Μου άρεσε πολύ η αρχοντική με το πράσινο φόρεμα και πιστεύω αυτή θα είναι για δώρο!! 🙂 Instagram sophiesotiraki

  Απάντηση
 30. Υπεροχες Αννουλα υπεροχες !!!!!!!!! Θυμιζουν μια αλλη εποχη με πλουσια φορεματα και φουρο αλλα ταυτοχρονα αερινες και νεραιδενιες. Ολα τα κοριτσια σου ειναι πολυ ομορφα και γλυκα!!!!!!!!!

  Απάντηση
 31. Τις χαζεύω εδώ και ώρα, και έχω σκάσει που είμαι στην Αθήνα και δεν μπορώ να έρθω κι εγώ στο Κουμπί!
  Έχω διχαστεί ανάμεσα στην pin-up κοκκινομάλα Tilda με τα πουά, και σε αυτήν με τα ανακατεμένα μωβ μαλλιά και το λευκό-μωβ φόρεμα. Αν και οφείλω να πω ότι το βραβείο κόμμωσης το παίρνει η ψηλή αρχοντική Tilda με το πράσινο φόρεμα και τα ξανθά φουσκωτά μαλλιά!
  Χμμμ πιστεύω (και ελπίζω μάλλον χαχαχα!) ότι η επιλογή σου θα είναι η υπέροχη Tilda με τα πουά.
  Εννοείται γράφτηκα στο newsletter και σε παρακολουθώ στο instagram (tiger.lilly2046)!

  Απάντηση
 32. Όλες πανέμορφες , ξεχώρισα την μοντέρνα κοκκινομάλα με το πράσινο κορσάζ 🙂 Καλή συνέχεια

  Απάντηση
 33. Κι εγώ θέλω να καταφέρω να έρθω στο κουμπί και να μας μιλήσεις για το μπλόγκινγκ!Για το διαγωνισμό δεν παίρνω μέρος, έχω ήδη μια κούκλα που λατρεύω (δεν ξέρω αν είναι Tilda ή όχι αλλά είναι μοναδική) και δε νομίζω να αγαπήσω άλλη κούκλα σαν αυτή! Την έχω μέχρι και screen saver στο κινητό για να τη βλέπω και όταν δεν είμαι σπίτι!

  Απάντηση
 34. Η μία καλύτερη από την άλλη! Πραγματικά εξαιρετική δουλειά έχεις κάνει!!! Νομίζω ότι έχεις διαλέξει τη λιλά. Αν δεν κάνω λάθος έχεις αδυναμία σ’αυτό το χρώμα. Ή μήπως όχι; Όπως και να’χει, όποια και να έχεις διαλέξει, θα χαρώ να την κερδίσω. Φυσικά σε παρακολουθώ και στο instagram κι έχω γραφτεί για το newsletter. Φιλιά!

  Απάντηση
 35. μου αρεσε πολυ με τα ξανθα μαλλια νομιζω αυτη διααλεξες
  instagram: efikaragrigoriou
  εχω κανει εγγραφη στο newsletter

  Απάντηση
 36. Μπράβο Αννούλα είναι όλες πολύ καλοφτιαγμένες τι να πρωτοπώ ράψιμο,γέμισμα,συνδυασμός υφασμάτων,στυλ,λεπτομέρειες!Μου αρέσει πολύ αυτή με το πουά ύφασμα και τα κόκκινα μαλλιά αλλά πιστεύω ότι διάλεξες αυτή με το άσπρο φιογκάκι στα μαλλιά!!

  Απάντηση
 37. Είναι όλες τους υπέροχες. Μας βάζετε δύσκολα…παρόλα αυτά εγώ θα επέλεγα αυτή με τον πράσινο φιόγκο στο μαλλί. Μου κάνει πολύ αριστοκρατική!! Καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας!!

  Απάντηση
 38. Καλημέρα! Όλες πρωτότυπες και όμορφες! Εμένα μου αρέσει η κοκκινομάλλα με το πράσινο φουστανάκι άλλα νομίζω οτι για δώρο έχεις διαλέξει την κοκκινομάλλα με το πουά φουστανάκι, φιλιά! 🙂

  Απάντηση
 39. Αχ, είναι όλες τέλειες! Μπράβο Άννα! Εμένα μου άρεσε τρομερά η τσαχπίνα Tilda με το floral outfit και την κόκκινη μακριά πλεξούδα!

  Απάντηση
 40. με το κοκκινο μαλλι

  Απάντηση
 41. Όλες είναι υπέροχες. Αλλά την κοκκινομάλλα με το πουά την λάτρεψα. Κούκλα η κούκλα!!!!!Την ίδια νομίζω οτι θα χαρίσεις! Τυχερή όποια την πάρει.

  Απάντηση
 42. Ποσο ομορφες;;;; Την κοκκινομαλλα με το καρο παρακαλωωωωω που ειναι σαν εμενα!! Υupiiiiiiii

  Απάντηση
 43. πω πωωωωω…υπέροχες όλες…ποια να διαλέξει κανείς???δύσκολο…μήηπως είναι με το κερασί μαλλί???(κερασι?Χχααχαχα) ΜΠΡΑΒΟ σου πάντως για τον διαγωνισμό..για τα δωρακια στις φίλες (σίγουρα θα αστράψουν πολλάααα ματάκια) και φυσικά πολλαααα μπραβοοοοο για τις τέλειες φωτογραφίες

  Απάντηση
 44. Ειμαι αναμεσα στην ξανθια επιβλητικη σου και αυτη με τα μωβ μαλια και το φιογκακι. Θα πω τη δευτερη στην τυχη!

  Απάντηση
 45. ποσοο ομορφες..ξεχωρισα τις δυο με τα μοβ μαλλια <3 αλλα πρεπει να διαλεξω μια,,χμμ θα πω την κουκλα με τα μοβ μαλλια και τον λευκο φιογκοο <3

  Απάντηση
 46. επαθα πλακα! ειναι υπεροχες! ανετα γινεσαι παιδι παλι!!! ολες ειναι φοβερες αν κ θα μαντευα ότι η αγαπημένη σου ειναι η τσαχπινα ρομαντικουλα με το μωβ μαλλακι! το βρηκα????

  Απάντηση
 47. Φανταστικές όλες αλλά με γοήτευσε λίγο παραπάνω η τσαχπίνα κοκκινομάλλα με το καρό φορεματάκι. ‘Οποια και να επέλεξες πάντως θα χαιρόμουν να την κέρδιζα!!! Πιστεύω διάλεξες αυτή με τη λαχανί κορδέλα στα μαλλιά (που επίσης μου άρεσε πάρα πολύ!!!)

  Απάντηση
 48. Η κοκκινομάλλα με το πουά φόρεμα είναι μια θεά!!! Δεν θέλω όμως να προσβάλλω τις άλλες κυρίες.. Όλες είναι ΚΟΥΚΛΕΣ ??❤❤❤

  Απάντηση
 49. Είναι τόσο όμορφες!!!! Φαινεται οτι εκτός από ταλέντο υπήρχε και πολύ αγάπη την ώρα που τις φτιάχνατε!!! Νομίζω ότι έχεις επιλέξει την κοκκινομάλα με το πουά φόρεμα!!!! Αλλά όλες έιναι πανέμορφες!!! instagram tonia029

  Απάντηση
 50. Μα είναι μια και μια! Τόσο μοναδικές! Χωρίς να θέλω να αδικήσω καμία από τις δεσποσύνες … θα έλεγα την ξανθιά με τον κότσο και την πράσινη κορδέλα και τα μικρά χαντράκια στα μαλλιά της… Δεν ξέρω αν την έχεις διαλέξει αλλά μου κάνει κάτι… σαν πρωταγωνίστρια παραμυθιού ένα πράγμα!
  Μπράβο σου και ευχαριστούμε!!!

  Απάντηση
 51. Υπερπαραγωγή οι Tildes (πληθυντικός… 😛 ) σου! Κάθε μια έχει το δικό της χαρακτήρα, αλλά νομίζωτους έχεις βάλει και κάτι απο σένα. Δυσκολεύομαι να διαλέξω μία (μας βάζεις κι εσύ ομως βρε παιδί μου κάτι ερωτήματα…) και το κριτήριό μου θα είναι κατα βάση το χρώμα (μωβ) και λέω ότι αυτή με τα λουλουδάκια και τη ριγέ φούστα μου κάνει “κλικ”!

  Απάντηση
 52. τεστ

  Απάντηση
 53. Ωραίααααα! Μετά το τεστ μου, προχωρώ στο κυρίως κείμενο! Άννα μου, το άρθρο σου είναι υπέροχο, ζεστό, χαρούμενο, όπως είσαι κι εσύ η χαρά της ζωής! Και μετέφερες το κλίμα των μαθημάτων μας σε σημείο που να με πιάσει νοσταλγίααααα! Δεν έχω λοιπόν κανένα πρόβλημα άλλη μια φορά να εκφράσω τον καημό μου που εσύ ήσουν η τέλεια μαθήτρια κι εγώ στον… αντίποδα! (καημός για το δεύτερο σκέλος βεβαίως βεβαίως!) Επομένως θα ήμουν κατενθουσιασμένη αν κέρδιζα την κουκλίτσα με τα κόκκινα πλεγμένα μαλλιά με το φραντζάκι (αυτή δε διάλεξες;; εε;;εε;;), ενώ ΑΝ κερδίσω οποιαδήποτε άλλη σε παρακαλώ πάρα πολύ να μου το φανερώσεις με τρόπο για να μην κακοκαρδιστώ… με πιάνεις;;; (χεχε!)

  Απάντηση
 54. μα είναι όλες μία και μία- πολύ τσαχπινιά. Μου άρεσε πολύ αυτή με το μαύρο μαλλί το γκέισα και η κοκκινομάλλα με το πρασινοκαρό φορεματάκι (χμμ οχι μόνο αυτές αλλά…)! Αχ δε μπορώ να ξεχωρίσω όμως ποια μπορεί να διάλεξες :/

  Απάντηση
 55. Δεν ξερω ποια να πρωτοδιαλεξω! Τελειες ολες!!! Αλλα μια αγαπη για το μοβ την εχω…οποτε την 3η απο αριστερα!! :-)))

  Απάντηση
 56. Λατρεμένη κούκλα η Τιλντα.
  Μπράβο Άννα, τις έκανες υπέροχες.
  Θα προσπαθήσω να έρθω μια Πέμπτη κι εγώ, για την παρέα πιο πολύ και για να αποφασίσω να φτιάξω κι εγώ.
  Εγώ προτιμώ την κοκκινομάλλα με το πράσινο καρό φόρεμα.
  Φιλάκια πολλά.

  Απάντηση
 57. Είναι υπέροχες όλες!!! Το καλύτερο δώρο!!Δεν είναι εύκολο να πω ποια μου αρεσει περισσοτερο, αλλα θα πω την αρχοντική με το λαδί φόρεμα!!

  Απάντηση
 58. είναι η μιά πιο ιδιαίτερη απο την άλλη δυστυχώς είμαι μακριά για να ΄συμμετέχω κ εγώ στα μαθήματα

  Απάντηση
 59. Καταρχάς να το ξεκαθαρίσω για να μη φάω κράξιμο! δεν γράφω σχόλιο για να βάλω υποψηφιότητα για κούκλα!!! αλλά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την Άννα δημόσια για αυτό το υπέροχο post (αν και η λέξη post) το αδικεί…!
  Πέρα από το πόσο υπέροχες κούκλες έφτιαξες Άννα και πόσο “ηχαρατηςδασκάλας” μαθήτρια ήσουνα, εγώ έχω να πω: respect για την τεράστια γενναιοδωρία σου και επειδή χαρίζεις τις κούκλες σου πριν καλά-καλά τις χορτάσεις, αλλά και για τα όσα λες για το εργαστήριο και τη Γιώτα τα οποία με κάνουν να νιώθω και προσωπικά πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη επειδή όντως το συγκεκριμένο εργαστήριο το ξεκινήσαμε πειραματικά και δειλά-δειλά και τώρα εχει φτάσει να είναι το καμάρι μας και σίγουρα το πιο επιτυχημένο εργαστήριο πράγμα που οφείλεται εξ ολοκλήρου στο χάρισμα της Γιώτας και σαν καλλιτέχνης και σαν δασκάλα και σαν άνθρωπος. Και με συγκινεί πάρα πολύ να βλέπω πώς ένας άνθρωπος με την επιτυχία και τις γνώσεις που έχεις εσύ(μην κοκκινίζεις!!) στέκεται με τόσο σεβασμό, σαν δειλό μαθητούδι απέναντι στη δασκάλα του. Πραγματικά ο βασικότερος λόγος που χαίρομαι για το Κουμπί είναι οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει και γνωρίζω και ειδικά όταν γίνονται και συνεργάτες ενθουσιάζομαι!!
  Ανυπομονώ να μάθω ποια θα είναι η τυχερή! και ποια η τυχερή Τιλντα φυσικά!

  Απάντηση
 60. Πανέμορφες όλες! Ευχομαι να είναι η μωβ!!!

  Απάντηση
 61. Πολύ όμορφες οι κούκλες σου συγχαρητήρια!! Περισσότερο μου άρεσε η tilda με τα μπεζ μαλλιά και το κιτρινο- λαχανί φόρεμα με τα μπλε λουλούδια!!!

  Απάντηση
 62. οι δύο αρχοντικές ξεχωρίζουν για μένα με διαφορά! αγάπησα λίγο παραπάνω τη μελαχρινή, μου μοιάζει λίγο με γκέισα. Μπράβο πάντως είναι όλες πραγματικά υπέροχες!

  Απάντηση
 63. Στην τελευταία φωτογραφία, η πάνω αριστερά νομίζω ότι είναι η πιο όμορφη και πιο ιδιαίτερη, λόγω του χτενίσματος κυρίως, που μου θυμίζει την ταινία “Μαρία Αντουανέτα” της Σοφίας Κόπολα (αγαπημένη).Νομίζω αυτή διάλεξες (ή μπορεί και την άλλη την πάνω δεξιά, που μοιάζει με γκέισα).
  Με μπρίζωσες για τα μαθήματα στο Κουπί, τώρα!

  Απάντηση
 64. Τι διλημμα βαζεις και οι οκτω ειναι απλα υπεροχες δεν μπορεις να ξεχωρισεις μονο μια,ισως την Τilda με τα πορτοκαλι μαλλια;

  Απάντηση
 65. Φοβερές οι κούκλες σου Άννα! Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια, αλλά αφού μας το ζητάς θα πω την καστανή με τα φουντωτά μαλλιά! Ευχαριστούμε για το δώρο!!!

  Απάντηση
 66. Κ οι οκτώ είναι πολύ όμορφες αλλά εγώ θα διάλεγα την αρχοντική με τα ξανθά μαλλιά!!!

  Απάντηση
 67. Εγώ θα διάλεγα αυτή με τα βυσσινί μαλλιά και το ζακετάκι αλλά πιστεύω ότι διάλεξες την μωβ!!

  Απάντηση
 68. Μου αρέσει πολύ αυτή με τα μωβ μαλλάκια και το ωραίο λουλουδάτο φόρεμα…..νομίζω πως θα την διάλεγες κι εσύ….όλες πάντως είναι υπέροχες.. καταπληκτική δουλειά…

  Απάντηση
 69. υπεροχες!!!!!μπραβο σου!!!!!μου αρεσει πολυ αυτη με τα μαυρα!εσυ νομιζω εχεις διαλεξει την κοκκινομαλα!!!

  Απάντηση
 70. πω πω..καθε μια ειναι ξεχωριστή και όμορφη! Όλες τις θέλω και με μεγάλη δυσκολία διαλέγω τη τρίτη απο δεξιά (με το πρασινο καρο φόρεμα και τα λουλουδακια σε κορμό και ποδαρακια)…εσυ ποια διαλεξες; πολλά μπράβο για τη δημιουργία! εύχομαι να κανεις μια μεγάλη οικογένεια απο tilda!

  Απάντηση
 71. Είναι τέλειες όλες!!! Αλλά λόγω αδυναμίας στο χρώμα μου άρεσε περισσότερο η ρομαντικούλα με τα μωβ μαλλιά… Αν και πιστεύω ότι εσύ διάλεξες την κοκκινομάλλα με το πουά φόρεμα! Φιλιά!!

  Απάντηση
 72. Ονειρεμένες! Συγχαρητήρια! Είναι όλες υπέροχες, μα περισσότερο αυτή με τις λαδί αποχρώσεις.

  Απάντηση
 73. Καταπληκτικές κούκλες θέλω κι εγώ!!!

  Απάντηση
 74. Συγχαρητήρια!! Η μια πιο όμορφη από την άλλη!! Εμένα με ξετρέλανε η κινεζούλα με τα μαύρα μαλλιά!! πόσο όμορφες δημιουργίες!!!

  Απάντηση
 75. είναι όλες πάρα πολύ όμορφες!! Αυτή που ξεχωρίζω εγώ, είναι η καστανη, μου θυμίζει λίγο γκέισα 🙂
  Καλή επιτυχία σε όλους!!!! (συνέχισε την καλή δουλειά)

  Απάντηση
 76. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ! ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΚΕΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΟΓΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

  Απάντηση
 77. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ !!!!!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΩΒ ΛΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΟ!!!!!!!

  Απάντηση
 78. Είσαι απίστευτη!!!
  Μπράβο σου!!!
  Ειναι ολες πολυ ξεχωριστές και ιδιαίτερες.
  Μου αρεσε πολυ η κοκκινομάλλα με το καρο πράσινο αςπρο φορεμα!!!

  Απάντηση
 79. Μπράβο σου σε ζηλεύω για την τέλεια δουλειά σου, ξεχώρισα την τσαχπινα με το μωβ φόρεμα, νομίζω πως θα δωρισεις την πρώτη σου κούκλα.

  Απάντηση
 80. Τι όμορφη ανάρτηση και λέω όμορφη γιατί έχω βρει και εγώ να πάω για να μάθω !!
  Υπέροχες όλες κομψές αλλά η ξανθούλα είναι ξεχωριστή !!
  Φιλάκια Αννα μου ακούραστη !!

  Απάντηση
 81. Πανεμορφες ολες, αλλά ερωτεύτηκα την κοκκινομαλλα που σχεδόν σου φιλαει το μαγουλο , με το φλοραλ κορμακι και την καρο πράσινη φουστα.
  Χίλια μπραβο υπέροχο ντουλαπακι.

  Απάντηση
 82. Είναι όλες πολύ όμορφες και κομψά φτιαγμένες!! Με δυσκολία ξεχώρισα τη Λιλά και τη Λαδί με τον Λαχανί φιόγκο στο κεφάλι..νομίζω πως επέλεξες κάποια από αυτές τις 2 για να μας χαρίσεις..Σε ευχαριστούμε πολύ και καλές δημιουργίες !! <3 <3

  Απάντηση
 83. Ολες ειναι πανέμορφες πραγματικά αλλα αυτη που μου έκλεψε την καρδιά ειναι η η τέρμα αριστερά πάνω με τον πρασινο φιόγκο. Αρκετά αριστοκρατική αλλα κ η πουά ενα διαφορετικό στιλ που με ενθουσιάζει. Σε ευχαριστούμε.

  Απάντηση
 84. Υπέροχες όλες! Μου αρέσει με το πράσινο φουστάνι! Ευχαριστούμε!

  Απάντηση
 85. Πολύ ωραία δουλειά, συγχαρητήρια! Και ειλικρινά είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι στην περίοδο”ασχήμιας” που διανύουμε, γεννάται η δημιουργία η παραδοσιακή, η παλιά, η αυθεντική. Τίποτα σαν σαν το δουλεμένο στο χέρι. Ευχαριστούμε 🙂

  Απάντηση
 86. Είναι πανέμορφες!! Δεν το “έχω” με τα ραψίματα, αλλά είναι τόσο όμορφες που με προκαλούν να το δοκιμάσω αν βρω ευκαιρία. Λόγω αδυναμίας στο χρώμα, ξεχωρίζω τις κοπέλες με τα μωβ φουστανάκια. Κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα πάντως!

  Απάντηση
 87. Η δουλειά σου πανέμορφη, με λεπτομέρεια & πολύ γούστο. Fan of you 🙂

  Απάντηση
 88. πανεμορφες,πολυ ιδιαιτερες!μπραβο! :))))

  Απάντηση
 89. Λατρεμένες Tilda! ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΆ ΝΟΜΙΖΩ ΕΊΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ!

  Απάντηση
 90. Η λουλουδένια η κοκκινομάλλα μου άρεσε πολύ, έχει ωραία λεπτομέρεια στο πόδι της. Ίσως όμως να έχεις διαλέξει την άλλη την όμορφη με το μπεζ μαλλάκι. Σκέφτομαι όμως…….. ότι μας έχεις συνηθίσει σε ερωτήσεις “παγίδες” στο παρελθόν, ΑΡΑ, μήπως δεν έχεις διαλέξει και θα στείλεις στη νικήτρια όποια της άρεσε πιο πολύ;;;;;;; Πάντως ντουλαπάκι μπράβο σου για ακόμη μία φορά!!!!!!

  Απάντηση
 91. Είσαι χρυσοχερα!!! Μπράβο!!; Είναι όλες υπέροχες, ποιά να πρωτοδιαλεξει κανείς… Η κάθε μια έχει και τη δική της ομορφιά. Ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία σου!!!

  Απάντηση
 92. Εξαιρετικες όλες με μεράκι και γούστο. Δεν ξέρω ποια να πρωτοθαυμασω αφού είναι όλες υπέροχες και καλοδουλεμένες. Μου αρέσει πολύ η κοκκινομάλλα από τις τσαχπινες,Ίσως να έχεις επιλέξει αυτή η από τις αρχοντικες αυτή με το λάδι φορεμα.Ευχαριστουμε πολύ γι’αυτή την προσφορά σου. Καλή επιτυχία!

  Απάντηση
 93. Τι όμορφες όλες! Την Tilda τη γνώρισα από μια φίλη που ράβει και κάθε που πάω στο σπίτι της τρελαίνομαι να ξεφυλλίζω τα περιοδικά της Tilda. Το δώρο είναι μοναδικό όποια και να έχεις διαλέξει!

  Απάντηση
 94. Υπέροχες οι Tilda!!!!Δεν ξέρω ποια διάλεξες, αλλά η κοκκινομάλλα με το πουά καλτσόν και μπλουζάκι είναι υπέροχη!!!Ευχαριστούμε!!!

  Απάντηση
 95. Υπέροχες όλες, όπως και ό,τι φτιάχνεις! Μακάρι να ήμουν κ εγώ στα workshops, αλλά θα το παλέψω με τις οδηγίες σου κάποια στιγμή.

  Απάντηση
 96. Κι οι 8 είναι υπέροχες! Η ξανθιά κυρία όμως με το περίεργο χτένισμα και το κιτρινοπράσινο φόρεμα νομίζω πως ξεχωρίζει!Ευχαριστούμε!

  Απάντηση
 97. Ντουλαπάκι ΔΕΝ γινεται να σου πω ποια μου αρέσει γιατί όλες είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!!!!! Πιστεύω ότι θα μας τις δώσεις όλες στο τέλος!!!! Χααααχα !!!

  Απάντηση
 98. Πως αντιστέκεσαι στην κοκκινομαλλούσα με τη λουλουδένια μέση….; H άνοιξη ίδια!

  Απάντηση
 99. Είναι όλες εξαιρετικές….

  Απάντηση
 100. Η μία καλύτερη απ την άλλη. Ποιά να διαλέξεις ….κατέληξα σ αυτή με τα μωβ μαλλιά και το άσπρο μώβ λουλουδάτο φόρεμα.Νομίζω ότι έχεις διαλέξει την κοκκινομάλλα .

  Απάντηση
 101. Φανταστικές όλες !!! Εχω το βιβλίο αλλά θέλω και παρέα για να τις φτιάξω….είναι πολύ όμορφο να δημιουθργεί κανείς σε ομάδα με καθοδήγηση από έμπειρη και χαρισματική δασκάλα !!! Ξεχώρισα την πράσινη με το εντυπωσιακό χτένισμα και τον πράσινο φιόγκο στα μαλλιά !!!

  Απάντηση
 102. δε μπορώ να διαλέξω!!!
  μου αρέσουν όλες πολύ πολυ!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 103. Όλες υπέροχες και μοναδικές…Ξεχώρισα την ξανθούλα με το πράσινο φόρεμα.
  Ευχαριστώ

  Απάντηση
 104. ολες ειναι πανεμορφες!! Η κοκκινομαλλα με την πλεξουδα ειναι η δικια μου αγαπημένη!!

  Απάντηση
 105. Είναι όλες υπέροχες! Ξεχώρισα αυτήν με την κόκκινη πλεξίδα!

  Απάντηση
 106. Καλημέρα! Είναι όλες υπέροχες, με ιδιαίτερη ομορφιά και φινέτσα! Πολύ καλή δουλειά και πολύ ταιριαστοί οι συνδυασμοί των υλικών!!Ποιά είναι η ομορφότερη, ποιά να διαλέξει κάποιος? Oλες μοναδικές και πολύ συμπαθητικές!!! Μμμμ! Αν και δύσκολη η επιλογή, θα προτιμούσα την Tilda με το μαύρο σικάτο φόρεμα ή την πιο κομψή με το ανοιξιάτικο φορεμα και το μπορντώ – λατρεμένο μαλλάκι κότσο. Το αποφασισα! Θα φτιάξω κι εγώ κάποια μέρα την δική μου Tilda! Αν κι έχω πολλά που θέλω να κάνω…κάποια στιγμή θα γίνει!

  Απάντηση
 107. Είναι καταπληκτικές όλες και πραγματικά πολύ δύσκολα να ξεχωρίσεις κάποια γιατί νομίζω ότι κάθε μια από αυτές έχει την δική της “προσωπικότητα”. Προσωπικά τρελάθηκα με τον συνδυασμό χρωμάτων floral και πράσινο καρό στην κοκκινομάλλα και έπαθα πλάκα με τα μαλλιά της ξανθιάς με τον τεράστιο κότσο στο κεφάλι που ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν απίστευτα δύσκολο να γίνει. Αλλά το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!! Ωστόσο θεωρώ ότι μάλλον έχεις διαλέξει την μοντέρνα Tilda με το υπέροχο πουά και το τζίν καθώς είναι πολύ πολύ ιδιαίτερη και μοναδική! Λατρεύω τις υφασμάτινες κούκλες για αυτή τους την μοναδικότητα και προσπαθώ να βρώ χρόνο να φτιάξω και εγώ αν και αρχάρια στο ράψιμο λατρεύω την διαδικασία! Συγχαρητήρια για όλες Άννα!!! Είναι πραγματικά υπέροχες!!!

  Απάντηση
 108. Μετά από πολλή σκέψη, διάλεξα την κοκκινομάλλα με τη λουλουδάτη μέση, αλλά εσύ νομίζω θα μας έχεις διαλέξει μια αριστοκρατική! Ευχαριστούμε, Άννα! Όλες υπέροχες!

  Απάντηση
 109. Καλημέρα! Υπέροχες!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες κούκλες!! Είναι όλες παρα πολύ όμορφες και ιδιαίτερες!! Τα χρώματα που έχεις διαλέξει, τα μαλλιά, το στυλ!! Όλα!! Μπράβο πραγμάτικα!!
  Αυτή που μου άρεσε πιο πολύ είναι η κούκλα με τα μαύρα πιασμένα μαλλιά και το ιδιαίτερο ντύσιμο!! Αυτό γιατί μου θυμίζει Κινέζα και αυτήν την περίοδο συναναστρέφομαι με Κινέζους και μαθαίνω για τον κινέζιο πολιτισμό!! Και έχω εντυπωσιαστεί!!
  Πιστεύω ότι θα χαρίσεις την αρχοντική κούκλα με τα καφεκίτρινα μαλλιά και το πράσσινο φιόγκο!!
  Και αυτό γιατί πιστεύω πως σου αρέσει παρα πολύ, φαίνεται ότι έχεις δώσει όλη σου την ψυχή και φαντασία για να την υλοποιήσεις.

  Ευχαριστούμε!!

  Απάντηση
 110. Συγχαρητήρια για τη δημιουργία αυτής της καταπληκτικής κοριτσοπαρέας! Και οι οκτώ είναι υπέροχες, αλλά προσωπικά ξεχώρισα την Tilda με την κόκκινη πλεξίδα και το φλοράλ – καρώ φόρεμα. Μου θυμίζει Ιρλανδή πριγκίπισσα. Να τολμήσω να σκεφτώ ότι αυτή διάλεξες να μας χαρίσεις;

  Απάντηση
 111. Άννα υπέροχες είναι όλες!!!Φαίνεται δύσκολη δουλειά αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. Αγαπημένη δική μου η αρχοντική με το πράσινο φόρεμα, απίστευτη! Τώρα όσον αφορά ποια θα δώσεις λίγη σημασία έχει μπροστά στη γενναιοδωρία σου!

  Απάντηση
 112. Αχ μας ξεσηκώσες φιλεναδα εγω απο ολες πιο πολυ λάτρεψα την τσαχπινιά κοκκινομάλλα με την πτι κατω πράσινη φούστα και την λουλούδια τη μέση νομίζω πως αυτήν εχεις διαλέξει και εςυ αν κρίνω απο την οικογενειακή φωτογραφία και την φωτογραφία στη κούνια ποσο θελω να ειμαι η τυχερή σε φιλω

  Απάντηση
 113. Μα πόσο χαριτωμένες όλες!!! Η αγαπημένη μου είναι αυτή με τον μαύρο κότσο! Μήπως αυτήν θέλεις να κάνεις και εσύ δώρο;

  Απάντηση
 114. Σας ευχαριστώ όλες για τα πολύ καλά σας λόγια για τα κοριτσάκια μου και χαίρομαι που όλες λίγο πολύ άρεσαν αν και κάποιες σας έκλεψαν την καρδιά! Η κουκλίτσα που σας διάλεξα είναι μια κοκκινομάλλα τσαχπίνα με πράσινο καρό φούστα/βολάν και τριανταφυλλάκια στο κορμάκι. Είναι η πιο ανοιξιάτικη μου και η πιο ατίθαση στην φωτογράφιση!

  Αυτή η τσαχπίνα λοιπόν θα ταξιδέψει άμεσα για την ALEX που ήταν η τυχερή της κλήρωσης. Θα στείλω και email στην τυχερή για να τη συγχαρώ αλλά ας το γράψω και εδώ! Συγχαρητήρια ALEX και εύχομαι να την αγαπήσεις, όσο και εγώ!

  Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω τον νέο κύκλο οπότε θα φτιάξω και άλλες κούκλες για δωράκια <3 Stay tuned!

  Απάντηση
 115. Ωραία επιλογή!!

  Απάντηση
 116. Ευχαριστώ πολύ!!!!! Να είσαι σίγουρη ότι θα την αγαπήσω και θα σου την προσέχω και εγώ και η μικρή μου κόρη!!!

  Απάντηση
 117. Παράθεμα: Βιβλιαράκι - θήκη για βελόνες | in my closet

 118. Παράθεμα: Secret Bunny 2016 και άλλα ωραία | in my closet

 119. Παράθεμα: Υφασμάτινος λαγός Tilda | Giveaway | in my closet

 120. Παράθεμα: Θήκη για ραπτικά από παλιά τζιν | in my closet

 121. μολις την ειδα ξετρελαθηκα❤❤❤ η κορη μου θα την λατρεψει

  Απάντηση
 122. Παράθεμα: Υφασμάτινη καμηλοπάρδαλη από το "Sewn Toy Tales" | in my closet

 123. Παράθεμα: Υφασμάτινο χταπόδι και φάλαινα με πατρόν της DIY fluffies | in my closet

 124. Παράθεμα: Πως μπορώ να γίνω zero waste και τι είναι αυτό; | in my closet

Απάντηση