Secret Crafter 2015 - Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας!

Secret Crafter 2015 – Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή!

Εδώ και κανένα μήνα (ίσως και παραπάνω), μου έρχονται emails ή μηνύματα στη σελίδα στο facebook που με ρωτάνε ευγενικά μεν αλλά παραπονιάρικα δε, ένα πράγμα: “Θα το κάνεις φέτος;”. Ο Οκτώβρης ήταν ευλογημένος και συνάντησα πολλούς ανθρώπους, που διαβάζουν το in my closet, από κοντά. Και όλοι με ρώτησαν το ίδιο πράγμα: “Θα το κάνεις φέτος;”. Πέρσι λοιπόν διοργάνωσα μια “Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας (και όχι μόνο)!». Είχε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή από όση περίμενα (120 ξωτικά) και εγώ για δύο μήνες σχεδόν, έχασα τον ύπνο μου. Όμως μου άρεσε πολύ και σας άρεσε επίσης πολύ (στα περισσότερα ξωτικά τουλάχιστον) και είπα να το κάνω και φέτος!

Τα πρώτα πακετάκια που ετοιμάστηκαν πέρσι!

Τα πρώτα πακετάκια που ετοιμάστηκαν πέρσι!

Φέτος αποφάσισα να την ονομάσω “Secret Crafter 2015” για λόγους συντομίας αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι μια χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας (και όχι μόνο)! Σε αυτήν την ανταλλαγή θα στείλετε και μετά θα πάρετε ένα κουτί που θα έχει:

 • Ένα χειροποίητο κάτι! Μπορεί να είναι φτιαγμένο από εσάς ή από κάποιον άλλον φίλο, γνωστό, καλλιτέχνη που φτιάχνει πράγματα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αρκεί να είναι κάτι που θα κάνατε δώρο σε κάποιον!
 • Ένα φαγώσιμο κάτι! Κάτι νόστιμο και συσκευασμένο πάρα πολύ καλά για να μπορέσει να ταξιδέψει με τα υπόλοιπα χωρίς να τα λερώσει. Μπορεί να είναι μια σοκολατίτσα, ένα σοκολατάκι, μια σοκοφρέτα, μια καραμέλα, ένα γλειφιτζούρι κ.ά.
 • Μια κάρτα! Με ευχές και λογάκια για εσάς και για τα Χριστούγεννα και για τα περιεχόμενα του κουτιού. Γράψτε ό,τι θέλετε και όσα θέλετε!
 • 5 διαφορετικά υλικά χειροτεχνίας που έχετε ήδη στο σπίτι! Προσοχή! Θέλω καλό ψάξιμο σε κάθε γωνιά για πράγματα που μπορούν να φανούν χρήσιμα και δεν τα χρειάζεστε άλλο.
Τα υλικά που επιλέχθηκαν πέρσι ξεπέρασαν κάθε φαντασία!

Τα υλικά που επιλέχθηκαν πέρσι ξεπέρασαν κάθε φαντασία!

Προσοχή στις ημερομηνίες! 

 1. Μέχρι την Παρασκευή 13/11/2015 και ώρα 23:59 δηλώνετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα, που θα βρείτε παρακάτω. Θέλω πριν δηλώσετε συμμετοχή να είμαι σίγουρη ότι τα έχετε διαβάσει όλα 😉
 2. Τη Δευτέρα 16/11/2015 κάνω τα ταιριάσματα και σας στέλνω ένα άκρως απόρρητο email με το οποίο θα σας ενημερώνω για τον αποδέκτη του πακέτου σας.
 3. Μέχρι την Παρασκευή 4/12/2015 πρέπει να έχετε φτιάξει το κουτί σας,  να το έχετε βγάλει μια φωτογραφία έτσι ώστε να φαίνονται όλα τα περιεχόμενα αλλά όχι ο παραλήπτης, να έχετε ανεβάσει τη φωτογραφία στη σελίδα στο facebook μαζί με 2-3 λογάκια και να το έχετε ταχυδρομήσει στον αποδέκτη σας!
 4. Μέχρι την Δευτέρα 14/12/2015 περιμένετε υπομονετικά να παραλάβετε το δέμα, που κάποιος άλλος σας έχει στείλει και χαζολογάτε τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι άλλοι στη σελίδα στο facebook ελπίζοντας να σας έρθει αυτό που σας άρεσε περισσότερο!
 5. Μόλις παραλάβετε το δέμα σας αφού πρώτα το ανοίξετε και χαρείτε με όλα όσα σας περιμένουν εκεί προσπαθείτε μέχρι την Κυριακή  10/1/2016 να φτιάξετε κάτι με τουλάχιστον 3 από τα 5 υλικά που σας έχουν στείλει. Και φυσικά ανεβάζετε φωτογραφία στη σελίδα στο facebook με τη δημιουργία σας!
Όσο πιο λαχταριστή η φωτογραφία του πακέτου, τόσο μεγαλύτερη η αγωνία!

Όσο πιο λαχταριστή η φωτογραφία του πακέτου, τόσο μεγαλύτερη η αγωνία!

Γιατί να συμμετέχετε και να τα κάνετε όλα αυτά;

 • Γιατί τα Χριστούγεννα μας αρέσει να κάνουμε και να παίρνουμε δώρα.
 • Γιατί για να με διαβάζετε ασχολείστε με τις χειροτεχνίες ή θα θέλατε πολύ να ασχολείστε. Άρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να σας έρθει ένα κουτί γεμάτο με υλικά χειροτεχνίας.
 • Γιατί έχετε πράγματα στο σπίτι που αγοράσατε ή κρατήσατε για να κάνετε κάτι και δε βρήκατε το χρόνο και την έμπνευση τελικά να ασχοληθείτε. Καιρός να τα διώξετε και να σας έρθουν άλλα!
 • Γιατί αν δε συμμετέχετε θα βλέπετε τους άλλους να ανεβάζουν φωτογραφίες από λαχταριστά πακετάκια που θα στέλνουν και θα ζηλεύετε που δε θα έχετε πιθανότητα να είστε εσείς ο παραλήπτης.
 • Γιατί θα παρακολουθώ καθημερινά όλη τη διαδικασία και θα φροντίσω να μη μείνει κανείς χωρίς πακετάκι! Υπόσχεση!
 • Γιατί την Τρίτη 12/1/2016 θα φτιάξω δύο τσουβαλάκια. Ένα με όλες τις φωτογραφίες από τα πακέτα πριν την αποστολή και ένα με όλες τις φωτογραφίες από τις δημιουργίες μετά. Θα τραβήξω μια φωτογραφία από το καθένα και θα χαρίσω από ένα βαλιτσάκι υπερπαραγωγή σε κάθε τυχερό/τυχερή!
 • Γιατί θα έχει πλάκα!
Πολύ σπάνια το γλυκάκι κατάφερνε να φωτογραφηθεί πριν φαγωθεί!

Πολύ σπάνια το γλυκάκι κατάφερνε να φωτογραφηθεί πριν φαγωθεί!

Πιθανές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Γενικά:

 • Δηλώθηκα αλλά άλλαξα γνώμη και δε θέλω. Τι πρέπει να κάνω; Αν αλλάξατε γνώμη πριν κάνω τα ζευγάρια, απλά μου στέλνετε ένα email και μου το λέτε. Αν αλλάξατε γνώμη αφού σας ενημερώσω σε ποιον πρέπει να στείλετε, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσω αυτόν που ήδη έχει αναλάβει να σας στείλει ή να του πω να στείλει σε αυτόν που θα στέλνατε εσείς. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αν έχετε αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρετε να συμμετέχετε, μη δηλωθείτε. Όλη αυτή η χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή γίνεται για να περάσουμε όλοι καλά και όχι να ζοριστούμε.
 • Μένω εκτός Ελλάδας. Μπορώ να συμμετάσχω; Ναι αλλά μόνο εφόσον μπορείτε να δηλώσετε κάποια διεύθυνση Ελλάδας, για να σας στείλουν το πακέτο. Θέλω να κρατήσουμε το κόστος χαμηλό και μια αποστολή δέματος εκτός Ελλάδας θα ήταν ιδιαίτερα δαπανηρή. Επίσης θα σας ζητήσω να στείλετε πακέτο πλήρως ανιχνεύσιμο και αυτό μπορεί να είναι πολύ ακριβό και για εσάς.
 • Όλα αυτά τα τόσο προσωπικά στοιχεία ποιος θα δει; Εννοώ τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, το email κ.λπ.; Εγώ και αυτός ή αυτή που θα σας στείλει το πακετάκι. Είναι απαραίτητα για την αποστολή αλλά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για αυτήν! Υπόσχεση δική μου και δική σας προς όποιον έχετε να στείλετε! Αυτό σημαίνει ότι σε όλες τις φωτογραφίες που θα βγάλετε θα εξαφανίσετε στοιχεία που αφορούν την ταυτότητα του αποστολέα ή του παραλήπτη όπως ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα κ.λπ.
 • Μπορώ να συμμετέχω με δύο πακετάκια; Όχι. Κάθε συμμετέχων θα στείλει ένα και θα πάρει ένα πακετάκι για να μπορέσει να κάνει όσο το δυνατό καλύτερο πακετάκι και κατασκευή μετά!
 • Θέλω να λάβω μέρος αλλά δεν έχω Facebook, οπότε δεν θα μπορώ να αναρτήσω εκεί φωτογραφίες. Μπορώ να συμμετέχω; Ναι μπορείτε. Θα μου στέλνετε τις φωτογραφίες με email και θα τις αναρτώ εγώ στη σελίδα. Όλα γίνονται!
 • Θα μας ταιριάξεις σε ζευγάρια; Δηλαδή εγώ στέλνω σε Χ και παίρνω από Χ; Γιατί αν το κάνεις έτσι όταν εγώ θα ανεβάσω τη φωτογραφία με το πακέτο, θα χαθεί η έκπληξη. Όχι σε ζευγάρια για αυτόν ακριβώς το λόγο. Αλλού θα στείλετε και από αλλού θα πάρετε πακετάκι. Οπότε όταν θα ανεβαίνουν οι φωτογραφίες με τα πακετάκια δε θα ξέρετε για ποιον είναι αλλά θα ελπίζετε!
 • Αν βγει στην πορεία να θέλω/μπορώ να βάλω και κάτι παραπάνω στο πακετάκι, κανένα παραπάνω υλικό ή γλυκάκι ή δωράκι, πειράζει; Ρωτάω γιατί μπορεί να το φαντάζεσαι να ‘ναι περίπου ίσα τα πακετάκια όλων μας, αλλά εμένα με πιάνουν οι υπερβολές μου με τα δώρα, ειδικά τέτοια εποχή! Καταλαβαίνω την διάθεση για υπερβολή ειδικά με δεδομένο ότι είναι και χριστουγεννιάτικο και δε θα σας σταματήσω από το να κάνετε το κουτάκι σας μια υπερπαραγωγή αλλά με έναν όρο! Θέλω να μου υποσχεθείτε ότι όταν θα παραλάβετε το κουτάκι από τον μυστικό σας αποστολέα, δε θα στεναχωρεθείτε αν έχει ακριβώς τα απαραίτητα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση.
Τα δέματα πρέπει να φτιαχτούν με χαρά και αγάπη

Τα δέματα πρέπει να φτιαχτούν με χαρά και αγάπη

Για το κουτί

 • Τι κουτί να χρησιμοποιήσω; Αγοραστό ή χειροποίητο πρέπει να είναι ανθεκτικό στην ταχυδρόμηση. Να προστατεύσει τα περιεχόμενά του. Ένα κουτί από παπούτσια είναι πάντα μια καλή επιλογή αλλά σίγουρα θα βρείτε και άλλες ιδέες.
 • Απλά βάζω όλα τα πράγματα στο κουτί; Μήπως πρέπει να τα συσκευάσω σα δωράκια ή κάτι άλλο; Αν είναι εύθραυστα καλό είναι να κάνετε πολύ καλή συσκευασία για να τα προστατεύσετε. Βοηθάνε πολύ οι ειδικές φυσαλίδες. Αλλιώς κάντε ό,τι σας αρέσει και ό,τι εμπνευστείτε. Σας εμπιστεύομαι!
 • Μπορώ να στείλω και κόλλες και άλλα υλικά σε υγρή μορφή; Ναι αλλά θα κάνετε πολύ προσεκτικό πακετάρισμα για να αποφύγετε κάποια ζημιά ή χτύπημα. Θα είναι κρίμα να καταστραφεί όλο το πακέτο από ένα ατύχημα.
 • Θα μπορούσαμε να στείλουμε φωτογραφία – πρόταση τι θα μπορούσε να κάνει τα υλικά που θα του στείλουμε; Μέσα στο κουτί μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε που πιστεύετε πως θα βοηθούσε τον παραλήπτη σας. Φωτογραφία, σημειώσεις, οδηγίες και ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο!
 • Θα ήθελα λίγη βοήθεια με τη συσκευασία, γιατί έχω μπλέξει τόσο με το περιεχόμενο που φοβάμαι ότι το «κουτί» θα μου μείνει παραπονεμένο. Πώς να το συσκευάσω; Έχω να προτείνω δύο τρόπους. Ο ένας είναι αφού ολοκληρωθεί το κουτί να ψάξετε σε supermarket ή κάπου αλλού ένα λίγο μεγαλύτερο χαρτοκούτι και να το βάλετε μέσα. Ο άλλος έχει να κάνει με τις γνωστές φυσαλίδες. Τυλίγετε το κουτί με αυτές και μετά με ένα χαρτί συσκευασίας δεμάτων και το δέμα είναι έτοιμο για ταχυδρόμηση!
Μην ξεχάσετε στην κάρτα σας να γράψετε κάτι για να σας βρει ο παραλήπτης σας

Μην ξεχάσετε στην κάρτα σας να γράψετε κάτι για να σας βρει ο παραλήπτης σας

Για τα υλικά χειροτεχνίας

 • Τι μπορούν να είναι αυτά τα 5 υλικά χειροτεχνίας; Μπορούν να είναι οτιδήποτε αρκεί να μπορεί κάποιος να τα πάρει και να κάνει κάτι με αυτά. Μπορείτε να δείτε διάφορες προτάσεις και στην περσινή ανταλλαγή χειροτεχνίας, αλλά αν έχετε αμφιβολίες μπορείτε να με ρωτάτε.
 • Τι εννοείς όταν γράφεις «που έχετε ήδη στο σπίτι»; Δε θέλω να αγοράσετε κάτι τώρα με σκοπό να το βάλετε στο κουτί. Θέλω να αναζητήσετε τα υλικά στο χώρο σας. Μπορεί να είναι κάτι που έχετε αγοράσει από παλιά και δε θέλετε πλέον ή κάτι που σας έχουν χαρίσει ή κάτι που βρήκατε. Καλό ψάξιμο παντού.
 • Πόσα κομμάτια από κάθε υλικό; Την ποσότητα την καθορίζετε εσείς. Εγώ θέλω 5 διαφορετικά υλικά χειροτεχνίας και εσείς βλέπετε τι έχετε και αποφασίζετε πόσα κομμάτια θα βάλετε. Αν για παράδειγμα θέλετε το ένα υλικό χειροτεχνίας να είναι χάντρες μπορείτε να βάλετε από 1 έως 1000 αν θέλετε.
 • Θα πρέπει τα 5 υλικά να είναι σχετικά μεταξύ τους; Όχι απαραίτητα. Μπορεί να είναι τελείως τυχαία γιατί αυτά σας περισσεύουν αλλά μπορεί και να είναι επιλεγμένα από εσάς να κάνει κάτι συγκεκριμένο όποιος τα παραλάβει. Μπορείτε να γράψετε και κάποιες οδηγίες αλλά δεν είναι απαραίτητο. Μετά όταν θα περιμένετε να το παραλάβει κάποιος και να κάνει κάτι με αυτά θα έχετε την αγωνία να δείτε αν σκεφτήκατε με τον ίδιο τρόπο 🙂
Κάποιοι κατάλαβαν ποιο πακέτο θα πάρουν μόνο από το γλυκάκι ;)

Κάποιοι κατάλαβαν ποιο πακέτο θα πάρουν μόνο από το γλυκάκι 😉

Για το χειροποίητο αντικείμενο

 • Τι μπορεί να είναι το χειροποίητο αντικείμενο; Όπως εσείς συμπληρώσατε τη φόρμα, έτσι και όλοι οι συμμετέχοντες. Όταν θα σας στείλω email εκτός από τη διεύθυνση που πρέπει να στείλετε το κουτί θα σας δώσω και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον παραλήπτη. Αν σας εμπνεύσουν οι απαντήσεις του να κάνετε κάτι, καλώς. Αλλιώς αυτοσχεδιάστε αρκεί να είναι χειροποίητο (από εσάς ή από άλλο πρόσωπο), να μην είναι μεγάλης αξίας και να είναι κάτι που θα κάνατε δώρο και σε κάποιον φίλο σας ή φίλη σας.
 • Και αν αυτό που θα κάνω δεν του αρέσει; Τα χειροποίητα πράγματα είναι πράγματα φτιαγμένα με αγάπη και προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολο να μην αρέσουν στον αποδέκτη. Εσείς θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και όλα θα πάνε καλά.
 • Μπορεί να είναι κάτι χριστουγεννιάτικο; Φυσικά!
Όσοι ζήτησαν υλικά ζαχαροπλαστικής ανέβασαν γρήγορα τις δημιουργίες τους!

Όσοι ζήτησαν υλικά ζαχαροπλαστικής ανέβασαν γρήγορα τις δημιουργίες τους!

Για την αποστολή

 • Πώς θα το στείλω το πακέτο; Με τα ΕΛ.ΤΑ. ως δέμα. Θα κοστίσει μόνο 1,5 ευρώ και στην απόδειξη θα υπάρχει και ο μοναδικός αριθμός ανίχνευσης με τον οποίο θα μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία του μέχρι τον αποδέκτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΕΛ.ΤΑ. έχω γράψει αναλυτικό άρθρο.
 • Αν το έχω έτοιμο πριν τις 4/12/2015 μπορώ να το στείλω; Ναι φυσικά. Μόλις το βγάλετε μια καλή φωτογραφία που θα φαίνονται όλα τα περιεχόμενά του και την ανεβάσετε στη σελίδα στο facebook μπορείτε να το ταχυδρομήσετε. Έτσι και εσείς θα ξενοιάσετε και ο παραλήπτης θα έχει περισσότερες μέρες για να δημιουργήσει.
 • Αν δεν το έχω έτοιμο στις 4/12/2015 τι θα κάνω; Θα βιαστείτε πολύ. Πρέπει να ταχυδρομηθεί άμεσα. Θα είναι πολύ άσχημο κάποιος να περιμένει και να περιμένει και να μην έρχεται το πακετάκι του. Αν για κάποιο πολύ σοβαρό λόγο (άνθρωποι είμαστε και διάφορα μας συμβαίνουν) δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε το πακέτο, πρέπει να με ενημερώσετε αμέσως, να επέμβω όσο πιο γρήγορα μπορώ.
Κάποιες δημιουργίες ήταν πολύ ζεστές και αγαπησιάρικες <3

Κάποιες δημιουργίες ήταν πολύ ζεστές και αγαπησιάρικες <3

Για την παραλαβή

 • Παρέλαβα ένα πακέτο. Τι πρέπει να κάνω; Αρχικά να χαρείτε με τα περιεχόμενά του. Ψάξτε τον αποστολέα από τις φωτογραφίες των πακέτων ή από πληροφορίες μέσα στο πακέτο και ευχαριστήστε τον. Να ξέρει ότι το πήρατε και να μην ανησυχεί. Μετά ενημερώστε και με εμένα να μην ανησυχώ. Και μετά βάλτε κάτω όλα τα υλικά και αρχίστε να σκέφτεστε τι θα κάνετε με αυτά!
 • Δεν παρέλαβα πακέτο. Τι πρέπει να κάνω; Αν έχει πάει απόγευμα 14/12/2015 και ακόμα δεν έχετε είτε ειδοποίηση είτε το πακέτο, πρέπει να με ενημερώσετε αμέσως να το αναζητήσουμε και να το βρούμε, όπου έχει κολλήσει.
 • Δεν μπορώ να φτιάξω κάτι με τα υλικά που βρήκα στο πακέτο. Δεν τα πάω καλά με αυτά. Τι να κάνω; Στείλτε μου ένα email και πείτε μου τι παραλάβατε να το συζητήσουμε! Ιδέες πάντα υπάρχουν.
 • Πρέπει να κάνω κάτι με όλα τα υλικά; Όχι με όλα αλλά με τα 3 τουλάχιστον ναι.
 • Όταν θα πάρουμε το πακετάκι και θα φτιάξουμε κάτι με τα υλικά που θα έχει μέσα τι θα το κάνουμε αυτό το κάτι; Αρχικά θα το βγάλετε φωτογραφία και θα την ανεβάσετε στη σελίδα στο facebook. Στη συνέχεια είναι όλο δικό σας. Μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε!
 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω και δικά μου υλικά; Ναι, γιατί όχι; Εγώ θέλω να φτιάξετε κάτι με αυτά του πακέτου αλλά αν χρειάζεστε και άλλα κανένα πρόβλημα.
 • Δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι με αυτά που παρέλαβα. Τι να κάνω; Θέλω να προσπαθήσετε πολύ φιλότιμα για να φτιάξετε κάτι αλλά δε θέλω και να σας αγχώσω χριστουγεννιάτικα. Φυλάξτε τα κάπου μέχρι να σας έρθει η όρεξη ή η έμπνευση και δε θα σας μαλώσω. Αλλά δε θα είναι το όνομά σας, στο τσουβαλάκι με τις δημιουργίες.
Πολύ όμορφα πράγματα φτιάχτηκαν με όσα σας περίσσευαν

Πολύ όμορφα πράγματα φτιάχτηκαν με όσα σας περίσσευαν

Ξέρω από την περσινή ανταλλαγή ότι δε θα πάρετε όλα όσα ευχηθήκατε να πάρετε. Η πρακτική έδειξε ότι όσο πιο μεγάλο πακέτο έστελνε κάποιος, τόσο πιο λιτό πακετάκι παραλάμβανε. Για αυτό το λόγο θέλω και φέτος να ζητήσω να δείξουμε όλοι καλή διάθεση για το πακέτο που θα φτιάξουμε και αυτό που θα πάρουμε. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά με όλη τη διαδικασία και να χαρούμε με το γεγονός ότι ένας ξένος έφτιαξε κάτι για εμάς. Εγώ θα φροντίσω με τα email μου να είμαι κοντά σας σε κάθε στιγμή της ανταλλαγής και να σας βοηθάω σε κάθε πρόβλημα, που θα αντιμετωπίσετε. Και υπόσχομαι όπως και πέρσι πως δε θα μείνετε χωρίς πακετάκι, ό,τι και να συμβεί. Αν υπάρχει κάποια ερώτηση που δεν κάλυψα, θα χαρώ να την απαντήσω και φυσικά θα προσθέτω εδώ σε αυτό το άρθρο και την απάντηση για άλλους που μπορεί να έχουν ανάλογη απορία!

Όμορφες χριστουγεννιάτικες και μη δημιουργίες από τα πακετάκια

Όμορφες χριστουγεννιάτικες και μη δημιουργίες από τα πακετάκια

Αν λοιπόν όλα αυτά σας άνοιξαν την όρεξη και θέλετε να συμμετέχετε, ήρθε η ώρα να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την έως την Παρασκευή 13/11/2015 και ώρα 23:59! Συμπληρώστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία σας και καλή ανταλλαγή να έχουμε!

Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι όλες από την περσινή Χριστουγεννιάτικη Ανταλλαγή και σκοπό έχουν να σας εμπνεύσουν και όχι να σας αγχώσουν!

Ετικέτες: .

47 σχόλια

 1. Ζήτω!!!!!!!!!!!!!Στέλνω φόρμα!AriadnefromGreece!

  Απάντηση
  • Πρώτη και καλή! Καλό ποδαρικό έκανες καλή μου και έχει γίνει χαμός από το πρωί! <3

   Απάντηση
 2. Πηρα μερος!!! ομως γιατι στη φορμα με την ηλικια εχεις βαλει 26-35 και αμεσως μετα 46-60…??? Οι 37 δεν μετραμε δηλαδη..χεχεχε.. λαθος ειναι το καταλαβα.. φιλια

  Απάντηση
  • Είναι επειδή ήθελα να μικρύνω αυτό το ηλικιακό group (στο οποίο ανήκω) μάλλον. Ευγενείς πόθοι 😉 Διορθώθηκε και ευχαριστώ για την αναφορά 🙂

   Απάντηση
 3. Παρούσα, παρούσα! Λατρεύω τις Χριστουγεννιάτικες ανταλλαγές!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 4. Τι ωραία ιδέα! Μ’αρέσουν πολύ οι κατασκευές και τα χειροποίητα δωράκια! Συμμετέχω με πολύ χαρά! φιλιά

  Απάντηση
  • Πολύ χαίρομαι και άντε με το καλό να σας ταιριάξω και ωραία <3

   Απάντηση
 5. Είδα και το πακέτο που έστειλα και αυτό που πήρα και χωρίς υπερβολή σου γράφω με δάκρυα στα μάτια, ίσως γιατί τα περσινά Χρισούγεννα ήταν δύσκολα και η ανταλλαγή αυτή μου έδωσε μεγάλη χαρά.Και είμαι από αυτούς που έδωσαν και πήραν πλούσιο πακέτο. Σε φιλώ πάω να ετοιμάσω προσεχτικά τις απαντήσεις μου για τη φόρμα. Ελπίζω να αρέσουν στον παραλήπτη αυτά που θα ετοιμάσω και ανυπομονώ να μάθω ποιος είναι για να το προσωποποιήσω όσο γίνεται περισσότερο!

  Απάντηση
  • Χαίρομαι πολύ για όλους τους καινούριους που δηλώνουν συμμετοχή φέτος αλλά χαίρομαι διπλά και για όσες συμμετείχαν πέρσι και θέλουν και φέτος. Θυμάμαι καλά ότι ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εσένα και είχα νιώσει ότι μπορεί να σας ζόριζα και εγώ με τα email μου αλλά χαίρομαι που σου έδωσε χαρά! Είμαι σίγουρη πως θα είναι πολύ τυχερή/τυχερός ο παραλήπτης σου <3

   Απάντηση
 6. Εδώ είμαι κι εγώ. Τρελαινομαι για δωρακια, να δίνω και να παίρνω.
  Παω να συμπληρώσω τη φόρμα και να ψαξω για υλικά. Μπράβο Αννα μου.
  Καλό κουράγιο.
  Φιλακια πολλά.

  Απάντηση
  • Καλώς την και στην ανταλλαγή λοιπόν και εύχομαι να σου αρέσει και να τη χαρείς πολύ πολύ!

   Απάντηση
 7. Τέλεια ιδέα!δεν την ήξερα πέρυσι!φέτος θέλω να λάβω μέρος κι εγώ!!!
  Που θα βρω τη φόρμα;είμαι καινούρια στην παρέα σας…

  Απάντηση
  • Καλώς ήρθες! Εύχομαι να τη χαρείς πολύ την ανταλλαγή! Στην τελευταία παράγραφο του κειμένου λέει “ειδική φόρμα”. Είναι link για τη φόρμα! Μόλις πατήσεις πάνω στις λέξεις, θα σε πάει αμέσως στη φόρμα για να δηλωθείς!

   Απάντηση
   • Ελπίζω να τη συμπλήρωσα σωστά!άρχισα ήδη να ετοιμάζω το κουτί μου!!!

    Απάντηση
 8. και εγω φυσικα μεσα και το χριστουγεννιατικο πανηγυρι του stars and icicles περσυ δεν τολμησα γιατι ειχα πολυ πολυ τρεξιμο φετος δεν το χανω με τιποτα !!

  Απάντηση
 9. Δηλώσαμε!!! Δαγκωτό!!!!
  Δεν χάνουμε με τίποτε την περσινη χάρα! Διπλή κιολας! Μια που φτιαχναμε το πακετο και μια που ανοιγαμε το πακετο!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 10. Ωραία! Μόλις υπέβαλα την αίτηση!

  Απάντηση
 11. Σας είχα παρακολουθήσει πέρσι και σας είχα χαρεί πολύ! Φέτος με βάζεις σε πειρασμό!!!!!

  Απάντηση
 12. Αχ είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνει και φέτος αυτή η ανταλλαγή!!! Φυσικά και πήρα μέρος!!!!!! Πέρυσι είχα περάσει υπέροχα φτιάχνοντας το πακετάκι αλλά και ξετρελάθηκα παίρνοντας το δικό μου από τη Σοφία!
  Ευχαριστούμε Άννα μου!

  Απάντηση
 13. Πολύ όμορφη ιδέα
  Φιλάκια …

  Απάντηση
 14. Θέλω τόσο πολύ!! Είμαι μακριά όμως, Αγγλία φέτος! Θέλει σκέψη το πράγμα!!

  Απάντηση
 15. Τώρα το ανακάλυψα! Εννοείται ότι έλαβα μέρος. Αλλά θέλω να σου ευχηθώ εκ βάθους καρδίας, υπομονή, κουράγιο και να σου πω ένα ευχαριστώ και ένα ακόμα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ!

  Απάντηση
 16. Φετος προλαβα!!! ΕλπιΩ να συμπληρωσα σωστα την φορμα!!! Πες μου αν ειναι σε παρακαλω

  Απάντηση
 17. Φοβερή ιδέα! Το λάτρεψα! και εγώ καινούρια είμαι, χθες συμπλήρωσα την φόρμα και ελπίζω να μην παρέλειψα τίποτα. Εχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω το πακετακι!

  Απάντηση
 18. Δυστυχώς δε θα συμμετέχω φέτος. Το κόστος είναι τεράστιο για δέμα ανιχνεύσιμο από Αγγλία (100-249gr 12€!!)… Ζηλεύω όμως τρελά! Εύχομαι να γίνει μια υπέροχη ανταλλαγή, να φτιάξετε και να λάβετε όμορφα πακετάκια και να δημιουργήσετε υπέροχα πράγματα!!

  Απάντηση
 19. Συμμετέχω για πρώτη φορά, με πολλή χαρά κι ελπίζω να συμπλήρωσα σωστά τη φόρμα. Καλό κουράγιο στο ταίριασμα μας! Πολύ όμορφη η ιδέα σου!!

  Απάντηση
 20. Συμμετέχω με ενθουσιασμό για πρώτη φορά !!!! Μπράβο σου τέλεια ιδέα!!

  Απάντηση
 21. θέλω κι εγώ!!!!!!!!!! πέρισυ δεν σε πρόλαβα!!!!!

  Απάντηση
 22. Δεν προλαβα να δηλωσω συμμετοχη για μια ημερα…μόλις το είδα… 🙁 μπορούμε να έχουμε κάποια παράταση?

  Απάντηση
 23. Υπέροχη ιδέα!!!Το είδα αργά,βέβαια είναι λίγο περιορισμένος ο χρόνος φέτος,αλλά του χρόνου επιφυλάσομαι!!Ανυπομονώ να θαυμάσω τα όμορφα κουτάκια σας!!

  Απάντηση
 24. Μόλις τώρα διάβασα για την ανταλλαγή αυητη, μέσω του blog της Μαριαλενα. Τι κρίμα που το εχασα….του χρόνου τωρα

  Απάντηση
 25. Παράθεμα: Γούρι με στολίδι από ζεστή σιλικόνη | in my closet

 26. Παράθεμα: Τα δώρα των Χριστουγέννων και όχι μόνο | in my closet

 27. Παράθεμα: Χειροποίητα σουβέρ με τσόχα για δώρο. | mindspinfabrica.com

 28. Παράθεμα: Χειμωνιάτικα κέικ και μια πανεύκολη μηλόπιτα | mindspinfabrica.com

 29. Παράθεμα: Υφασμάτινη κούκλα Tilda | Giveaway | in my closet

 30. Παράθεμα: Χειροποίητα σουβέρ με τσόχα για δώρο. | mindspinfabrica

 31. Παράθεμα: Secret Bunny 2016 και άλλα ωραία | in my closet

 32. Παράθεμα: Καλοκαιρινός μαραθώνιος δημιουργικότητας από το In My Closet – Felt In Love the blog

 33. Παράθεμα: Secret Crafter 2016 – Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή! | in my closet

 34. Παράθεμα: Secret crafter απολογισμός - Να το κάνω ξανά; | in my closet

 35. Παράθεμα: Secret Crafter 2017 – Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή! | in my closet

 36. Παράθεμα: Secret Crafter 2018 - Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή! | in my closet

Απάντηση