DIY

Πως να συμμαζέψετε τις washi tape σας και ένα ωραίο δώρο για το Πάσχα

Υπάρχουν κάποια υλικά όπως τα κουμπιά, οι κορδέλες, το ύφασμα και τα washi tapes που όσα και να έχω δεν μπορώ να αντισταθώ στο να αγοράσω κι άλλα. Το έχω αποδεχτεί ότι εκτός από crafter είμαι και συλλέκτης και παρηγοριέμαι στο γεγονός ότι μια μέρα θα βρω ιδέες να τα χρησιμοποιήσω όλα. Για την ώρα, είχα να αντιμετωπίσω την αρκετά μεγάλη (θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη) συλλογή από washi tapes. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι οι washi tapes προτείνω να σταματήσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου αμέσως γιατί η μανία χρήσης τους και συλλογής τους είναι μεταδοτική και εθιστική και δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη. Να σας πω μόνο πως μιλάμε για τις αυτοκόλλητες ταινίες με χρώμα ή/και σχέδια που είναι είτε από χαρτί (όπως θα λέγαμε χαρτοταινίες), είτε από ύφασμα, είτε από πλαστικό όπως ένα τυπικό σελοτέιπ. Με δική σας ευθύνη δείτε μερικές από τις πολλές ιδέες που υπάρχουν.

Μικρό μέρος της συλλογής μου από washi tape

Μικρό μέρος της συλλογής μου από washi tape

Στο παρελθόν προσπάθησα να φτιάξω διάφορες αυτοσχέδιες κατασκευές για να τις συμμαζέψω και να μπορώ να βλέπω εύκολα τι σχέδια έχω, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Κατέληξα να τις ρίχνω σε ένα κουτί όπως νάναι και κάθε φορά που ήθελα μια να πρέπει να το αδειάζω όλο για να βρω ποια μου ταιριάζει. Μέχρι που πήγα στην IKEA και πέτυχα αυτό το σετάκι με 3 τρία πλαστικά κουτιά με καπάκι. Είχα ήδη φτιάξει το ξύλινο κουτί για την πασχαλινή λαμπάδα και είχα ήδη διαβάσει στο βιβλιαράκι του Dremel μου ότι κάνει και για πλαστικό. Τώρα που το σκέφτομαι, ήμουν και πολύ επηρεασμένη από το ikeahackers, που το αγαπώ πολύ και μάλλον είχε έρθει η στιγμή να κάνω και εγώ το δικό μου IKEA hack, δηλαδή να χρησιμοποιήσω κάτι, με διαφορετικό από τον προτεινόμενο τρόπο.

Υλικά:

 • Ένα σετ Gliss κουτί με καπάκι. Υπάρχει σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Εγώ πήρα αυτό που είχε το ζουζουνί (=λαχανί) μέσα.
 • Μια στρογγυλή καμβίλια οξιάς ή balsa με μήκος 1m και διάμετρο 5mm. Θα βρείτε σε είδη μοντελισμού και είδη με χόμπι. Αυτό μπορεί να αντικατασταθεί και με chopsticks αν έχετε και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε.
 • 3 σύρματα πίπας χειροτεχνίας. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε από 3 λαστιχάκια.
 • Προαιρετικά: Σπρέι σε ό,τι χρώμα θέλετε ή και ακρυλικά σε ό,τι χρώμα θέλετε.

Εργαλεία:

 • Dremel 3000
 • Μολυβάκι
 • Χάρακα
 • 3 μανταλάκια
 • Πιστόλι σιλικόνης ή μια οποιαδήποτε δυνατή κόλλα
 • Προστατευτικός εξοπλισμός
 • Ξεσκονόπανο για να καθαρίσουμε τα κουτάκια από τα μικρά κομματάκια πλαστικού που πετάγονται από την κοπή.

Διαδικασία:

Η διαδικασία βήμα-βήμα - Στάδιο Ι

Η διαδικασία βήμα-βήμα – Στάδιο Ι

 1. Τοποθετούμε το κουτάκι ανάποδα και μετράμε το ξυλάκι έτσι ώστε να είναι 6-7cm μεγαλύτερο από το κουτάκι μας.
 2. Με τον δίσκο κοπής κόβουμε τα ξυλάκια στο σημείο που τα έχουμε σημειώσει.
 3. Τσιμπάμε με ένα μανταλάκι τα ξυλάκια από το κέντρο και τα ψεκάζουμε με το χρώμα που θέλουμε ή τα βάφουμε με όποιο χρώμα θέλουμε. Με το μανταλάκι θα μπορέσουν να στεγνώσουν χωρίς να λερώσουμε όλο τον τόπο. Αφού στεγνώσουν μετακινούμε το μανταλάκι σε βαμμένο σημείο και βάφουμε και ό,τι δεν έχει βαφτεί.
 4. Τοποθετούμε μια washi tape κεντρικά στο πλαϊνό και ψηλά και με το μολυβάκι σημειώνουμε το σημείο που πρέπει να περάσει το ξυλάκι. Μπορούμε να μετρήσουμε με χάρακα ακριβώς το κέντρο αλλά νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο.
 5. Με μια φρέζα κοπής ανοίγουμε μια μικρή τρύπα στο σημείο που έχουμε μαρκάρει με το μολυβάκι και σιγά σιγά τη μεγαλώνουμε αλλά έχοντας το ξυλάκι κοντά μας για να μη μας γίνει πολύ μεγάλη. Για να τρυπηθεί το σημείο καλό είναι να κρατάμε τη φρέζα με γωνία 45 μοιρών στο πλαστικό και αφού ανοίξει η τρύπα να δουλεύουμε κάθετα.
 6. Περνάμε το ξυλάκι από την τρύπα που μόλις φτιάξαμε και το φέρνουμε κοντά στην πλευρά που πρέπει να τρυπήσουμε για να σημαδέψουμε και εκεί με το μολύβι.
 7. Αφού ανοίξουμε και τη δεύτερη τρύπα περνάμε το ξυλάκι και περνάμε μαζί και ένα washi tape για να δούμε το ύψος στο οποίο πρέπει να ανοίξουμε την εγκοπή για να βγαίνει. Καλό είναι να είναι το σημείο που η ταινία φτάνει κάθετα ως προς το τοίχωμα του κουτιού.
 8. Με ένα χάρακα και το μολυβάκι τραβάμε μια ευθεία κατά μήκος του κουτιού και εκεί θα κόψουμε.
 9. Με τον δίσκο κοπής κόβουμε πάνω στην ευθεία αργά και σταθερά. Αφού κάνουμε την πρώτη ευθεία επαναλαμβάνουμε λίγο πιο πάνω (0,5-0,7cm) ακόμα μια ευθεία. Σε αυτό το σημείο οι εγκοπές που κάναμε έχουν γεμίσει από κάτι πολύ μικρά ή μεγάλα πλαστικά κομμάτια. Είναι το πλαστικό “ροκανίδι” που καθώς κόβεται ζεσταίνεται και λιώνει σε μικρά γρομπαλάκια. Μπορούμε να τα αφαιρέσουμε εύκολα με το χέρι ή με τον λίθο του τροχίσματος. Τα ενδιάμεσα από τις εγκοπές τα κόβουμε με τη φρέζα κοπής.
 10. Αφού έχουν  στεγνώσει τα ξυλάκια μας, κοντά στη μια άκρη τους (γύρω στα 4cm από την άκρη) βάζουμε λίγη σιλικόνη. Αν δεν έχουμε ας χρησιμοποιήσουμε κάποια δυνατή κόλλα.
 11. Γύρω από κόλλα μας τυλίγουμε το σύρμα πίπας έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα “εμπόδιο” και να μη φεύγει το ξυλάκι.
 12. Καθαρίζουμε το κουτάκι, περνάμε το ξυλάκι και το washi tape organizer είναι έτοιμο να δεχτεί τις ταινίες μας.
Η διαδικασία βήμα-βήμα - Στάδιο ΙΙ

Η διαδικασία βήμα-βήμα – Στάδιο ΙΙ

Για εμένα αυτό το σετ με τα 3 κουτάκια ήταν ιδανικά γιατί έχω 3 ειδών ταινίες (χαρτι, ύφασμα, πλαστικό) και έτσι τις τακτοποίησα μια χαρά όλες. Αυτήν την κατασκευή μπορείτε να την κάνετε δώρο σε μια φίλη ή έναν φίλο που ασχολούνται με κατασκευές και θα το χαρούν πάρα πολύ. Αν δεν έχουν ακόμα μανία με τις washi tapes μπορούν να βάλουν κορδέλες μέσα τις οποίες χωράει πολύ άνετα ή μπορείτε να τους προσθέσετε εσείς μερικές washi tapes για να σας αγαπούν για πάντα.

Όλες οι washi tapes μαζί

Όλες οι washi tapes μαζί

Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι πάνω στο πλαστικό κολλάει πολύ ωραία η ταινία από ό,τι υλικό και να είναι και έτσι βλέπω εύκολα τα σχέδια που έχω. Θα μπορούσα να περάσω δύο ρολάκια για να βάλω τις washi tape σε διπλή σειρά αλλά το πρόβλημα είναι ότι άλλες είναι μεγάλες και άλλες είναι μικρές (το μέγεθος του ρολού) και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω. Εξάλλου έτσι χωράει και κορδέλες πολύ άνετα. Αν εσείς θέλετε να το κάνετε για εσάς, δείτε μήπως χωράτε διπλή σειρά από ταινίες και προσαρμόστε ανάλογα.

Η τακτοποίηση μπορεί να ήταν πιο χρονοβόρα από την κατασκευή

Η τακτοποίηση μπορεί να ήταν πιο χρονοβόρα από την κατασκευή

Το κόψιμο σε μαλακό πλαστικό όπως είναι το κουτί και μάλιστα σε ένα τρισδιάτατο αντικείμενο και όχι απλά σε μια επίπεδη επιφάνεια είναι λίγο δύσκολο από άποψη ακρίβειας και ευθείας. Αν οι εγκοπές σας βγουν ελαφρώς στραβές μην βιαστείτε να διορθώσετε γιατί συνήθως όταν διορθώνουμε τέτοιες μικρολεπτομέρειες καταλήγουμε να έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα όπως τεράστια εγκοπή. Αν το “στραβό” είναι εκεί που θα πατήσουν οι ταινίες κάντε τα “στραβά μάτια”. Αν το στραβό είναι από πάνω διορθώστε όσο πιο λίγο μπορείτε. Επίσης καθαρίστε καλά το πλαστικό από τα γρομπαλάκια που λέγαμε παραπάνω στο σημείο 9, πριν αρχίσετε τις διορθώσεις. Εδώ στην παραπάνω φωτογραφία δεν έχω καθαρίσει καλά γιατί βιαζόμουν να δω τις ταινίες μου τακτοποιημένες.

Όλα τα κουτάκια μαζί και γεμάτα!

Όλα τα κουτάκια μαζί και γεμάτα!

Επίσης το καλό με αυτά τα κουτάκια είναι ότι έχουν κάτι πολύ χαριτωμένα ποδαράκια και στοιβάζονται πολύ εύκολα και ωραία το ένα πάνω στο άλλο. Μπορείτε να κάνετε το ένα για ταινίες, το άλλο για κορδέλες και το άλλο για μικροπράγματα και θα είναι ένα ολοκληρωμένο σετ δωράκι για crafter. Επαναλαμβάνω πως άμα τα γεμίσετε κιόλας θα τα χαρεί η/ο αποδέκτης ακόμα περισσότερο. Όλη αυτή η κατασκευή κόστισε μόλις 4,08 ευρώ (2,99ευρώ τα κουτιά, 0,60ευρώ η καμβίλια και 0,49ευρώ τα σύρματα πίπας) και την έκανα σε μόλις μισή ώρα. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ οικονομικό και πολύ πρακτικό δωράκι.

Το δεύτερο ΙΚΕΑ hack μου

Το δεύτερο ΙΚΕΑ hack μου

Και μια που πήρα φόρα να συμμαζέψω το craftroom μου και να κάνω και εγώ IKEA hacks έκανα και ένα ακόμα το οποίο παραδέχομαι πως δε χρειάστηκε καμία τροποποίηση από εμένα. Ήταν απλά εκεί, έλεγε σουρωτήρι για πιάτα, έβγαλα από την τσέπη ένα καρουλάκι που πάντα έχω μαζί μου (μη ρωτάτε γιατί και ας πούμε πως απλά είχε ξεμείνει από μια άλλη ιδέα) και είδα ότι χωρούσε. Και το πήρα. Στο σπίτι ανακάλυψα επίσης πως μπορεί να κρεμαστεί άνετα και ότι το 80% από τα καρουλάκια μου χωράνε μια χαρά σε αυτό. Έτσι έχω καταφέρει να οργανώσω και κάποια από τα ραπτικά μου με την ευκαιρία.

Το σουρωτήρι για τα καρουλάκια μου

Το σουρωτήρι για τα καρουλάκια μου

Ξέρω πως για να με διαβάζετε ασχολείστε με τις κατασκευές και άρα ένα σούπερ δωράκι όπως το Dremel 3000 από την Dremel Hellas θα το θέλατε πολύ.  Έχει ανακοινωθεί και από τη σελίδα στο facebook ο σχετικός διαγωνισμός (σπεύσατε και εκεί) αλλά αν θέλετε να κερδίσετε μια ακόμα συμμετοχή γράψτε μου εδώ στα σχόλια, τι θέλετε να οργανώσετε από τα υλικά χειροτεχνίας σας. Έτσι και ιδέες θα μου δώσετε για να δοκιμάσω να σας προτείνω πράγματα αλλά και θα έχετε ακόμα μια ακόμα συμμετοχή στο διαγωνισμό!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί Μεγάλη Παρασκευή 10/4 και ώρα 23:59. Θα έχετε και άλλες ευκαιρίες να αυξήσετε τις συμμετοχές σας τόσο από εδώ, όσο και από τη σελίδα του in my closet στο facebook αλλά και από τη σελίδα της Dremel Hellas στο facebook για αυτό μη ξεχάσετε να κάνετε like σε αυτές. Την Τρίτη 14/4 και ώρα 21:00 θα ανακοινώσω στη σελίδα στο facebook τον έναν τυχερό/τυχερή που θα κερδίσει το εργαλείο! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και θα τα ξαναπούμε σύντομα με ένα ακόμα υλικό που θέλω να δοκιμάσω με το dremel μου 😉

56 σχόλια

 1. Καλημέρα τέλεια κατασκευή!. Εγώ θα ήθελα να οργανώσω τα κορδόνια και τις κορδέλες μου…

  Απάντηση
 2. Άννα θέλω πολύ να φτιάξω κάτι για να βάζω μέσα όλα τα ψιλοπράγματα που συγκεντρώνουμε με Ολυμπία: κομφετί, κλωστίτσες, μικρές πασχαλίτσες κλπ. να τα έχουμε όλα κάπου μαζί συγκεντρωμένα και με πολύ desing 🙂

  Απάντηση
 3. Καταπληκτική ιδέα με το σουρωτήρι ΙΚΕΑ που για τα πιατα όπως αρχικά προοριζόταν,κρίθηκε ακατάλληλο!!

  Απάντηση
 4. πολύ χρήσιμο!!

  Απάντηση
 5. Δηλώνω ΙΚΕΑ fan και Washi tape fan!! Πάρα πολύ ωραία ανάρτηση και πολύ ωραία κατασκευή!! Μπράβο!! Τα συγκεκριμένα κουτάκια πολύ εξυπηρετικά, έχω ένα στο κάθε παιδί στο γραφείο του για γόμες, ξύστρες κλπ!! Δεν θα φανταζόμουν τέτοια χρήση!!

  Απάντηση
 6. ευχαριστουμε!

  Απάντηση
 7. Απο υλικα προς ……..τακτοποιηση ……αφθονα οπως αλλωστε και ολοι μας που ασχολουμαστε με χειροτεχνιες.τι να πρωτοπω πινελα ,κουβαρια,κουμπια ,χαρτοπετσετες ,βελονακια, χαρτια , ακρυλικα, διαφορα πραγματακια που παντα ειναι μες στα ποδια σου οταν δεν τα θελεις και οταν ….. αποφασιζεις να τα χρησιμοποιησεις σου κρυβονται πεισματικα ! οποτε μονο ενα dremel θα με σωσει απο αυτο το…….. χαος !!!!!ευχαριστουμε για τις τελειες και οικονομικες ιδεες που μοιραζεσαι μαζι μας

  Απάντηση
 8. Τα μικροπράγματα, από ξύλινα γράμματα, κουμπιά, ξύλινα διακοσμητικά κτλ αλλά και τις μπογιές μου!!!!

  Απάντηση
 9. Δυστυχώς όλα μου τα υλικά χρειάζονται τακτοποίηση…
  Αλλά μόλις μου νοικοκύρεψες τις κλωστές μου!!! Τέλεια η ιδέα με το σουρωτήρι!

  Απάντηση
 10. χαντρες.χαρτοπετσετες και διαφορα κορδονια χυμα

  Απάντηση
 11. τελειακαλοπασχα

  Απάντηση
 12. Έχω ξεκινήσει τη συλλογή washi tapes πολύ συγκρατημένα γιατί βλέπω εσένα και ξέρω ότι θα ακολουθήσω τα χνάρια σου… Τώρα όμως που με πρόλαβες, πρώτα θα ασχοληθώ με την τακτοποιήση και μετά συναχίζω την αναζήτη των ωραιότερων χρωματιστών ταινιών! όσο για τα υπόλοιπα υλικά, έχω κατά νου κάποιες κατασκευές για να τα τακτοποιήσω, ελπίζω να τα καταφέρω στο άμεσο μέλλον

  Απάντηση
 13. Πολύ χρήσιμο!!!!

  Απάντηση
 14. Πολύ ωραίες ιδέες.Λατρεύω ikeahackers.Λοιπόν θέλω προτάσεις για να τακτοποιήσω τις χάντρες μου ανά χρώμα ή/και μέγεθος και για τις άπειρες κορδέλες που έχω μαζέψει από δώρα και πακέτα. Α ναι και καμιά ιδέα για τους μουλινέδες!Ευχαριστώ!AriadnefromGreece!

  Απάντηση
 15. στο ντουλαπι που εχω με τα craft supplies, γινεται μονιμως ενα χαμος, κυριως με τις σφραγιδες και τα μελανια τους :/

  Απάντηση
 16. Πολύ πρακτική κατασκευή!!!

  Απάντηση
 17. πρακτικο!!! Μπραβο!!!

  Απάντηση
 18. Θα ηθελα να συμμαζεψω τις κλωστες μου!!!ενα.μικρος χαμος!ευχαριστούμε!

  Απάντηση
 19. πολύ καλή ιδέα!!!!!!! σ’ ευχαριστούμε!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 20. praktikooo

  Απάντηση
 21. τα πολλά κουμπιά που έχω…

  Απάντηση
 22. Πρακτικό και απαραίτητο

  Απάντηση
 23. Εγω πάλι θελω να φτιαξω ενα μεγαλο κουτι για να εχω τα ξυλα για τπ τζακι κοντα στη πορτα και ενα αλλο για τα παιχνιδια που γινεται χαμος στο σπιτι!

  Απάντηση
 24. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ !!!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 25. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ

  Απάντηση
 26. καταληκτικο και ιδανικη κατασκευη για τις κλωστες ραπτικης

  Απάντηση
 27. τέλειο, με βλέπω για ΙΚΕΑ σύντομα…

  Απάντηση
 28. Δείχνουν πολύ ωραία!

  Απάντηση
 29. like like!

  Απάντηση
 30. τελειο δωρο

  Απάντηση
 31. Πολύ ωραία ιδέα και για τις κορδέλες μου. …αλλά χρειάζομαι το Dremelακι για να το φτιάξω! Λες να το κερδίσω? ?

  Απάντηση
 32. Τέλειες ιδέες. Θα ήθελα να οργανώσω τις κορδέλες που έχω

  Απάντηση
 33. πολυ εξυπνες ιδεες!

  Απάντηση
 34. Πολύ ωραίο δώρο!

  Απάντηση
 35. Παράθεμα: Βαζάκι για το κερί της Ανάστασης με χαραγμένα σχέδια | in my closet

 36. πρακτικότατο!!!

  Απάντηση
 37. Συγχαρητήρια και πάλι ντουλαπάκι μας για την όμορφη κατασκευή! Θα με βόλευε πολύ να την κάνω για τις κορδέλες μου γιατί πάντα καταλήγουν ένα κουβάρι όλες μαζί! Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να βρω τρόπο να οργανώσω τα διακοσμητικά χαρτιά και τα χαρτόνια μου!!

  Απάντηση
 38. τελεια ιδεα!!!ειμαστε ο.κ με τις κλωστες και τις κορδελες!!! κουπατ μπογιες και χαρτονια!!!

  Απάντηση
 39. Μου άρεσαν πολύ οι washi tapes που δείχνεις αλλά δεν έχω ιδέα από που μπορώ να προμηθευτώ.Λίγη βοήθεια ίσως???? ευχαριστώ …

  Απάντηση
  • Πλέον υπάρχουν σε πολλά καταστήματα με είδη χόμπι αλλά έχει και στα Tiger ενώ για on-line αγορές προτείνω το http://happyteapot.gr/el/ και http://papercraft.gr/

   Απάντηση
   • Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!!

    Απάντηση
 40. ειδικα τωρα με το παιδι εχω ενα σωρο μικροπραγματα να οργανωσω και δεν ξερω που να τα βαλω!πολυ ωραια ιδεα!

  Απάντηση
 41. Τέλειο! τα έχω όλα εκτός του εργαλείου! fingures crossed!!!

  Απάντηση
 42. Έχω κάνει κάτι παρόμοιο με χάρτινο κουτί! Το δικό σου (φυσικά) μου αρέσει περισσότερο!!!

  Απάντηση
 43. Καλορίζικο το νέο In my closet! Kαταπλητικές και οι δύο δημιουργίες σου, ‘Αννα μου!!!!
  Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!

  Απάντηση
 44. Επ, εδώ δεν έγραψα! Λοιπόn εγώ θέλω ιδέες για χάντρες που έχω πολλές και μου πιάνουν δυο συρταράκια, αν μπορούσα να τις βάλω κάπου αλλού και πιο συμμαζεμένα πολύ θα χαιρόμουν! Αυτά και για να μην χαλάσω την παράδοση….τρύπες παντου! 🙂

  Απάντηση
 45. Τέλειο! Πολύ μαρέσουν τέτοια project!! Θα ήθελα να οργανώσω τα νήματα και τα κουβάρια μου.

  Απάντηση
 46. Καταπληκτικό εργαλείο. Ευχαριστούμε

  Απάντηση
 47. Πολυ ωραια ιδεα!

  Απάντηση
 48. Τέλεια ιδέα!

  Απάντηση
 49. τελεια ιδεα και φαινεται πολυ ευκολο.

  Απάντηση
 50. …Στο “εργαστήρι” μου, γίνεται ο μαύρος χαμός…όλο οργανώνω κι όλο βγαίνουν υλικά που ζητούν οργάνωση!…Το μεγάλο κομμάτι που χρειάζεται συνέχεια “ανασύνταξη” είναι τα πινέλα μου κι έχω σκεφτεί να κατασκευάσω ένα ορθογώνιο ξύλο με τρύπες, μικρές και μεγάλες, έτσι ώστε να είναι το κάθε πινέλο ξεχωριστά, ανάλογα με το νούμερό του και να μην μπλέκονται όλα μαζί…αυτό φυσικά, απαιτεί πολλές, διαφορετικού μεγέθους τρύπες και μόνο με ένα εργαλείο σαν το Dremel θα γινόταν…τώρα βέβαια που είδα την κατασκευή σου αυτή, μάλλον μπορώ να το κάνω και σε πλαστικό για να είναι πιο ελαφρύ και εύχρηστο…σ’ ευχαριστώ για την ιδέα!!!…ήδη έχει μπει προς επεξεργασία!!! 🙂

  Απάντηση
 51. μπραβο! και εγω τα εχω χυμα και τα ψαχνω καθε φορα….

  Απάντηση
 52. Παράθεμα: Κηρομπογιές σε διάφορα χρώματα και σχήματα! | in my closet

 53. Παράθεμα: Το craft room του in my closet | in my closet

 54. Παράθεμα: Πολύχρωμα τετράδια με καπλάντισμα και κολάζ | in my closet

Απάντηση