Ένα κουτάκι για την πασχαλινή λαμπάδα σας

Ξύλινο κουτί για την πασχαλινή λαμπάδα και φωτιστικό

Με την ατάκα “Εσύ κάτι θα βρεις να το κάνεις” έφτασε στα χέρια μου ένα υπέροχο ξύλινο κουτί που ήταν κάποτε συσκευασία από κάποιο ποτό. Το κοίταξα και το επεξεργάστηκα και άρχισα να σκέφτομαι τι ήθελα να γίνει. Θα μπορούσε να γίνει ένα ακόμα κουτί αποθήκευσης αλλά θα ήταν κρίμα να θαφτεί σε μια ντουλάπα. Θα μπορούσε να γίνει το κουτί που θα έβαζα την πασχαλινή λαμπάδα που ήθελα να κάνω δώρο σε μια πολύ καλή φίλη αλλά μετά τι θα το έκανε; Και αποφάσισα να το κάνω ένα μικρό και φορητό φωτιστικό για να μην πεταχτεί μετά το Πάσχα.

Ένα όμορφο κουτί από ξύλο που με περιμένει!

Ένα όμορφο κουτί από ξύλο που με περιμένει!

Για να γίνει φωτιστικό ήξερα πως χρειαζόταν να τρυπηθεί για να βγαίνει το φως και τότε ένιωσα πως είχε έρθει η ώρα να πειραματιστώ με εργαλεία που εδώ και καιρό ήθελα αλλά για διάφορους λόγους το ανέβαλλα. Απλά εργαλεία όπως κοπίδι και πριονάκι θα ήταν μια πρόχειρη λύση αλλά εγώ είχα ήδη σκεφτεί τι σχέδιο θα ήθελα να έχουν οι τρύπες πάνω στο κουτί και έτσι διάλεξα το Dremel 3000 που ήξερα πως θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω τόσο σε αυτήν αλλά και σε πολλές άλλες κατασκευές που έχω σκεφτεί και θέλω να φτιάξω.

Το ολοκαίνουργιο και πολύ τέλειο πολυεργαλείο μου

Το ολοκαίνουργιο και πολύ τέλειο πολυεργαλείο μου

Μαζί έσπευσα να αγοράσω και σχετικό προστατευτικό εξοπλισμό για τα μάτια, για τα χέρια και το στόμα, που πρέπει να έχετε αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα εργαλεία. Κοστίζουν 2-3 ευρώ το καθένα και το κόστος είναι πολύ μικρό αν σκεφτείτε πόσο πολύ μας προφυλάσσουν από διάφορα ατυχήματα. Θα βρείτε ανάλογο εξοπλισμό σε καταστήματα με εργαλεία.

Ο εξοπλισμός μου για το νέο μου εργαλείο

Ο εξοπλισμός μου για το νέο μου εργαλείο

Τα υλικά:

 • Το ξύλινο κουτί το οποίο αν δεν έχετε κάτι ανάλογο μπορείτε να βρείτε πλέον σε διάφορα μέρη με είδη χόμπι.
 • Το σχέδιο που θα τρυπούσα πάνω στο κουτί.
 • Πράσινο, χάρτινο χόρτο για το εσωτερικό του κουτιού. Αυτό μπορείτε και να το κάνετε μόνοι σας κόβοντας πράσινο χαρτί σε πολύ στενές λωρίδες.
 • Λαμπάκια led με μπαταρίες. Μπορούσα να χρησιμοποιήσω λαμπάκια χριστουγεννιάτικα αλλά ήθελα led για να μην ανεβάζουν θερμοκρασία όσο καίνε και ήθελα μπαταρίας για να μπορεί να μπει το φωτιστικό παντού.
Θα την φέρουμε την Άνοιξη, τι θα γίνει;

Θα την φέρουμε την Άνοιξη, τι θα γίνει;

Τα εργαλεία:

 • Dremel 3000.
 • Μολύβι.
 • Καρμπόν για να μεταφέρω το σχέδιο πάνω στο ξύλο.
 • Χάρακα.
 • Πιστόλι σιλικόνης.

Διαδικασία:

Η δημιουργία του κουτιού βήμα-βήμα

Η δημιουργία του κουτιού βήμα-βήμα

 1. Με το καρμπόν και ένα μολυβάκι μεταφέρουμε το σχέδιο πάνω στο ξύλο. Προσπαθούμε να μην πατάμε πολύ το καρμπόν εκεί που δε θα τρυπήσουμε για να μη λερωθεί το ξύλο αλλά και να συμβεί, διορθώνεται με λίγο γυαλόχαρτο.
 2. Κρατάμε το σχέδιο κοντά μας για να το βλέπουμε και με το κοπτικό υψηλής ταχύτητας, μια μυτούλα που έχει μέσα το σετ που πήρα, αρχίζουμε να πατάμε πάνω στο σημάδι του καρμπόν μέχρι να γίνει τρυπούλα. Το δικό μου ξύλο και πιο συγκεκριμένα το καπάκι ήταν 2mm πάχος και αυτή η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη.
 3. Βολεύει πολύ να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό βιβλίο ή έναν παλιό χρυσό οδηγό ως επιφάνεια εργασίας για να μην χαλάσετε το τραπέζι που δουλεύετε.
 4. Αφού κόψετε όλα τα σχέδια αλλάζετε τη μυτούλα και βάζετε έναν λίθο τροχίσματος, επίσης μέσα στο σετ για να μπορέσετε να διορθώσετε ατέλειες από την κοπή.
 5. Για τα λουλουδάκια δοκίμασα και άλλο λίθο τροχίσματος και έγιναν ακόμα πιο ωραία και καθαρά τα σχέδια. Γενικά πειραματιστείτε με τα εξαρτήματα για να δείτε ποιο σας βολεύει καλύτερα και φυσικά συμβουλευτείτε και τα εγχειρίδια και το site για τρόπους χρήσης και σωστές ταχύτητες.
 6. Τα λαμπάκια μου ήταν 10 και ήθελα να έχω 5 από τη μια πλευρά και 5 από την άλλη. Με έναν χάρακα και μολύβι μέτρησα το μέγεθος του κουτιού και το διαίρεσα με τα λαμπάκια που ήθελα. Έβαλα μικρά σημαδάκια για να ξέρω που να κολλήσω τα λαμπάκια.
 7. Με το πιστόλι σιλικόνης άρχισα να κολλάω τα λαμπάκια στον πάτο του κουτιού και ανάλογα με τα σημαδάκια.
 8. Δεν ήθελα να φαίνονται τα λαμπάκια μέσα από τις τρύπες αλλά μόνο το φως τους, για αυτό με λίγη σιλικόνη κόλλησα τα λαμπάκια στα πλαϊνά.
 9. Έβαλα 2-3 γραμμές σιλικόνης στον πάτο του κουτιού και μετά άπλωσα το χάρτινο γρασίδι. Για να καλύψω τα καλώδια, για να μη χτυπηθεί η λαμπάδα μέσα στο κουτί και για να φαίνεται ωραίο το κουτί και όταν θα ήταν σβηστό. Δε χρειάζεται να κολληθεί τελείως το χόρτο. Ας μαδάει και λίγο. Μέσα στο κουτί θα μένει εξάλλου.
Δοκιμαστικά για το κουτάκι

Δοκιμαστικά για το κουτάκι

Ήθελα πολύ να δω πως φαίνεται το φωτιστικό τόσο στο φως όσο και αναμμένο και έτσι άρχισα τους πειραματισμούς. Το κουτάκι με τις μπαταρίες και το διακοπτάκι το έβαλα κάτω χαμηλά έτσι ώστε να μην πρέπει να ανοίξει όλο το κουτί για να το ανάψει κάποιος. Επίσης δεν το κόλλησα/σταθεροποίησα για να μπορεί η αποδέκτης να αλλάζει τις μπαταρίες του όταν τελειώνουν. Μου άρεσε πάρα πολύ το ανοιξιάτικο αποτέλεσμα και ο τρόπος που φαινόταν η πρασινάδα. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η διαδικασία κοπής του ξύλου με σχέδιο και μου άνοιξε την όρεξη και για άλλα projects!

Και οριζόντιο και κάθετο!

Και οριζόντιο και κάθετο!

Αυτό που με είχε ενθουσιάσει περισσότερο στο κουτί ήταν το γεγονός πως είχε ήδη το χερουλάκι του (για τη μεταφορά του ποτού) και δούλεψα το σχέδιό μου έτσι ώστε να φαίνεται όμορφο και οριζόντιο και κάθετο. Εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι το να του βάλω χερουλάκι ήταν το πιο εύκολο πράγμα αφού στην πραγματικότητα ήταν δύο τρύπες και ένας σπάγκος. Επίσης όταν το έβαλα στο ράφι με τα κλουβιά και τις γατούλες μου που είναι όλα ξύλινα και στις ίδιες αποχρώσεις με το κουτί μου, μπήκα στον πειρασμό να το κρατήσω για εμένα αλλά αντιστάθηκα.

Έδειχνε ωραία και στη βιβλιοθήκη μου!

Έδειχνε ωραία και στη βιβλιοθήκη μου!

Το μόνο που έμενε τώρα να βρω για να ολοκληρωθεί το δωράκι μου, ήταν η λαμπάδα που την ήθελα έτσι ανοιξιάτικη και όμορφη και φυσικά χειροποίητη. Είχα να επιλέξω ανάμεσα στις πολύ καλλιτεχνικές λαμπάδες που κάνει το Μαγικό Καρουζέλ, στις πολύ σοφιστικέ λαμπάδες που κάνουν οι beh1nd και στις πολύ χαρούμενες και πολύχρωμες λαμπάδες που κάνει η Linabug και η επιλογή ήταν πάρα πολύ δύσκολη αφού αγαπώ πολύ τη δουλειά και των τριών και τις ήθελα όλες. Όμως πήγα στο La mam art και βρήκα μπροστά μου αυτήν την πολύ γλυκιά λαμπαδίτσα και στο ίδιο ύφος, από την Efimaraki Things και “κλείδωσε” στο δωράκι. Αν είστε Θεσσαλονίκη, να πάτε. Θα είναι έως 8 Απριλίου και έχει υπέροχα πράγματα για δωράκια αλλά και όχι μόνο. Φυσικά όλα χειροποίητα.

Μια ανοιξιάτικη λαμπαδίτσα για το κουτάκι μου

Μια ανοιξιάτικη λαμπαδίτσα για το κουτάκι μου

Έχω πάρει φόρα και φτιάχνω διάφορα για το Πάσχα και όχι μόνο και κυρίως για να εξερευνήσω τις δυνατότητες του νέου εργαλείου μου. Και τώρα που η λαμπαδίτσα ταξιδεύει για να βρει την αποδέκτη της, τι θα λέγατε για ένα δωράκι και για εσάς; Η Dremel Hellas χαρίζει ένα ίδιο σετ Dremel σα το δικό μου σε έναν τυχερό ή τυχερή. Τι μπορείτε να κάνετε για να το κερδίσετε; Αφήστε σχόλιο εδώ στο post και πείτε μου τι θα θέλατε να κάνετε με το εργαλείο ή ρωτήστε με τι μπορείτε να κάνετε με το εργαλείο.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί Μεγάλη Παρασκευή 10/4 και ώρα 23:59. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε τις συμμετοχές σας τόσο από εδώ, όσο και από τη σελίδα του in my closet στο facebook αλλά και από τη σελίδα της Dremel Hellas στο facebook για αυτό μη ξεχάσετε να κάνετε like σε αυτές. Την Τρίτη 14/4 και ώρα 21:00 θα ανακοινώσω στη σελίδα στο facebook τον έναν τυχερό/τυχερή που θα κερδίσει το εργαλείο! Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

105 σχόλια

 1. Θα το χρησιμοποιούσα σε ξύλινα αντικείμενα γενικώς αλλά θα δοκίμαζα και να κάνω πασχαλινά σχέδια σε αδειασμένα αβγά !! [http://www.soulouposeto.gr/2014/03/decoupage.html & http://www.soulouposeto.gr/2015/04/blog-post.html%5D

  Απάντηση
 2. Τέλειο δώρο σε ευχαριστούμε! Είναι πολλά αυτά που θέλω να φτιάξω, κυρίως κοσμήματα.

  Απάντηση
 3. ιδέα δεν έχω τι θα το κάνω αν το κερδίσω! θα έρθω στο σπίτι σου για μια βδομάδα και θα μου λες εσύ stepbystep. αχ πόσο ωραία!! και μετά θα κάνω tutorials στις πυγολαμπίδες στο κλουβί. 🙂

  Απάντηση
 4. θα τρυπήσω σχέδια παντού! *-*

  Απάντηση
 5. Θα ρθώ και γώ με την Ιωάννα σπίτι σου για μια βδομάδα 😛 Χμμμ νομίζω οτι θα με βοηθούσε και στο υγρό γυαλί το dremel αλλά και σε ξύλο..μας άνοιξες την όρεξη!

  Απάντηση
 6. Τόσα πολλά συνωστίζονται στο κεφάλι μου , από αυτά που θα θελα να φτιάξω που δε ξέρω απο που να ξεκινήσω.Καλή μας επιτυχία.

  Απάντηση
 7. Έλεγα λοιπόν ότι το φωτιστικάκι είναι τέλειο και πώς αν κέρδιζα το dremel θα έκανα τρύπες παντού!! Ενθουσιάστηκα!! Ευχαριστούμε πολύ ντουλαπάκι <3

  Απάντηση
 8. μακαρι να ερθει στα χερακια μου!!! εχω πολλεεες ιδεες και με αυτο το μαγικο ραβδακι θα τις πραγματοποιησω….τουλαχιχτον τις περισσοτερες!!! ξυλο, μεταλλο, πετρες….

  Απάντηση
 9. Θα το ήθελα για να κάνω τρύπες σε κοχύλια, πέτρες και γυαλάκια ακόμη αν τα καταφέρω!Θέλω να φτιάξω κρεμαστά. AriadnefromGreece!

  Απάντηση
 10. μακαρι να ερθει στα χερακια μου!!! εχω πολλεεες ιδεες και με αυτο το μαγικο ραβδακι θα τις πραγματοποιησω….τουλαχιχτον τις περισσοτερες!!! ξυλο, μεταλλο, πετρες….

  Απάντηση
 11. Πωπω!υπεργαματο το νεο εργαλειο! Βλεπω τρυπες παντου,σκαλιστα παντου,ξυλο παντου! Ερε μανα μου τι εχει να γινει αν το παρω!

  Απάντηση
 12. επαθα πλακα! εγινε υπεροχο! μπραβο!

  Απάντηση
 13. Ωωωω τέλειο! Αν το κερδίσω θα το χαρίσω στον αντρούλη μου που τόσο καιρό μου ζητάει κάτι τέτοιο και όλο το αναβάλω!

  Απάντηση
 14. Εχω κάποια σχέδια έτοιμα για κρέμα στα επιτοίχια φωτιστικά δωματίου. Ειναι ενα καταπληκτικό εργαλείο για να τα πραγματοποίησω αλλα και να τα τελειοποίησω.

  Απάντηση
 15. Όμορφο το φωτιστικό
  Φιλάκια …

  Απάντηση
 16. Μπράβο αγαπημένο inmycloset, και εις άλλες δημιουργίες με υγεία

  Απάντηση
 17. Το ξύλο είναι το αγαπημένο μου υλικό. Είναι κρίμα να μην έχω ένα dremel, δεν είναι?

  Απάντηση
 18. Τι θα το κάνω αν το πάρω;Πρώτα θα πηδήσω από τη χαρά μου μέχρι το ταβάνι και αν δεν χτυπήσω τόσο ώστε να πάθω αμνησία έχω πολλά να κάνω που περιμένουν τα καημένα ένα τέτοιο εργαλείο. Αν και στην πραγματικότητα είναι μισό. Πρέπει μετά να αγοράσω χίλια δυο εξαρτήματα έξτρα για να κάνω αυτά που θέλω….Ελπίζω η τύχη να μου χτυπήσει αυτή τη φορά την πόρτα, με έχει ξεχάσει τώρα τελευταία…

  Απάντηση
  • Το δωράκι θα έρθει με πολλά και πολύ χρήσιμα εξαρτήματα και γενικά υπάρχουν πακέτα που έχουν το εργαλείο μαζί με διάφορα εξαρτήματα για αυτό και θέλει μελέτη πριν την αγορά!

   Απάντηση
 19. Κατ’ αρχάς απορώ πως συγκρατήθηκες και δεν κράτησες το ξύλινο κουτί (έχω μεγάλη αδυναμία στα ξύλινα κουτιά ♥♥♥ ). Όσο για το dremel… μόνο στην ιδέα ότι θα το πάρω στα χέρια μου, άπειρες κατασκευές θέλω να φτιάξω! Τρύπες σε γυαλί, ξύλο, κοσμήματα, άσε που πρέπει να κάνει θαύματα για τη χαρακτική σε λινόλεουμ!

  Απάντηση
 20. τι υπεροχο εργαλειο…. τι υπεροχο που εγινε το κουτακι σου….. αν εχει κανεις φαντασια….κανει θαυματα…. εγω θα προσανατολιζόμουν σε κατασκευες ξυλινες για τα κοριτσακια μου…σκαμπο,τραπεζακια…. κορνιζουλες…και χρωμα και σχεδια….

  Απάντηση
 21. εγώ το θέλω να ανοίγω τρύπες (άραγε σε πετρούλες θα τα καταφέρνει;) μετά η μαμά μου θα ξεφορτωθεί τις λίμες και τα γυαλόχαρτα και θα χρησιμοποιεί αυτό όταν δουλεύει τον αλπακά.
  είναι πάρα πολύ ωραίο δώρο και θα βρω πολλές πολλές χρήσεις αν είμαι η τυχερή!

  Απάντηση
 22. καταπληκτικό το κουτί!!! θα ήταν εξίσου καταπληκτικό σε pumpkin carving!!! <3

  Απάντηση
 23. Συγχαρητήρια ντουλαπάκι για το κουτάκι σου! Υπέροχη ιδέα να το σκαλίσεις! Και τι τρομερό εργαλείο, νομίζω χρειαζόμαστε όλες από ένα τέτοιο!! Μια μέρα πριν την κλήρωση είναι και τα γενέθλιά μου οπότε αν είμαι τυχερή θα είναι το πιο τέλειο δώρο!!! <3

  Απάντηση
 24. Και τι δεν θα εκανα με τις μικρες μου!!!!

  Απάντηση
 25. Τέλειο!! Κάνει και για μέταλλα? (για κανένα κοσμηματάκι…).. Την ημέρα της κλήρωσης είναι τα γενέθλια μου..
  τέλειο δώρο!!\

  Απάντηση
 26. θα εκανα πολλες κατασκευες με τα παιδια μου

  Απάντηση
 27. Καταπληκτική ιδέα Άννα!

  Απάντηση
 28. Είναι ΤΟ εργαλείο για την κατασκευή κοσμημάτων από μέταλλο!

  Απάντηση
 29. Φανταστικό εργαλείο, τα κάνεις όλα να φαίνονται τόσο εύκολα, ζήλεψα, θέλω και εγώ!!!

  Απάντηση
 30. Τέλειο εργαλείο! πολύ χρηστικό!

  Απάντηση
 31. Τέλειο!!!Καλό Πάσχα!!!!

  Απάντηση
 32. Μπράβο για την ωραία ανάρτηση, πολύ κατατοπιστικές οδηγίες και τέλειο το αποτέλεσμα!!!!

  Απάντηση
 33. υπεροχη ιδεα και εκτελεση !!!!καλο πασχα και καλες δημιουργιες !!!o τελειος βοηθος τελικα το dremel !!!!!θα χαρω να το αποκτησω και εγω .

  Απάντηση
 34. Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟ!!!!!!! ποιος να φανταζόταν οτι το κουτί θα μεταμορφωνόταν στο φωτιστικό αυτό?
  Όντως ήταν σωστη η κινηση σου να μην το κλείσεις “in your closet” αλλά να του δώσεις μία νεα ζωή!!!
  Μπράβο Αννα, εξαιρετική δουλειά (once again)!

  Απάντηση
 35. super

  Απάντηση
 36. Τι τέλειο που εγινέ?

  Απάντηση
 37. το λοιπον, τελευταια εχω αρχισει και πειραματιζομαι με ξυλο στα crafts μου και το ποθω λιγο το πολυεργαλειακι ^_^

  Απάντηση
 38. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ…

  Απάντηση
 39. Τέλειο..

  Απάντηση
 40. Είναι τόσο πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτό το εργαλείο, που πραγματικά δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω. Πάντως σίγουρα θα μου χρειαστεί στο hobby μου που είναι ο μοντελισμός…Εύχομαι πάντως καλή επιτυχία σε όλους & Καλό Πάσχα!

  Απάντηση
 41. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  Απάντηση
 42. τέλεια δουλειά ευχαριστούμε FB Tania Kanaboy

  Απάντηση
 43. πολλες κατασκευες που θα εμπνευστω.

  Απάντηση
 44. ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

  Απάντηση
 45. Παράθεμα: Πως να συμμαζέψετε τις washi tape σας και ένα ωραίο δώρο για το Πάσχα | in my closet

 46. Φοβερό!!!!!!! Πραγματικά πολύ χρήσιμο!!!!!!!!!! Τέλεια δουλειά !!! Ομορφες κατασκευές!!!!

  Απάντηση
 47. είναι τέλειο!!

  Απάντηση
 48. liiike

  Απάντηση
 49. <3

  Απάντηση
 50. ευχαριστουμε!

  Απάντηση
 51. lovely

  Απάντηση
 52. υπεροχο! θα προσπαθησω να φτιαξω κατι παρομοιο!!!

  Απάντηση
 53. Καταπληκτικό εργαλείο! Και έχω τόσα ξύλα ανεκμετάλλευτα… 🙂

  Απάντηση
 54. τελεια καλο πασχα

  Απάντηση
 55. τέλειο δώρο και πόσο χρήσιμο και δημιουργική απασχόληση

  Απάντηση
 56. Πολύ όμορφη κατασκευή!!!

  Απάντηση
 57. Θα έκανα ακριβώς το ίδιο!

  Απάντηση
 58. ΥΠΕΡΟΧΑ-ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

  Απάντηση
 59. Εργο τέχνης!!!

  Απάντηση
 60. ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  Απάντηση
 61. Πολλές κατασκευές,να είσαι καλά ντουλαπάκι!..:)

  Απάντηση
 62. Υπέροχη κατασκευή!!!!!!!! ¨οταν έχεις όρεξη και μεράκι κ τα σωστά εργαλεία κάνεις θαύματα!!!

  Απάντηση
 63. πολύ ωραία κατασκευή!!!!!!! μπράβο σου!!!!!!!!

  Απάντηση
 64. teleioo

  Απάντηση
 65. ετοιμαζόμαστε για ανακαίνιση….οπότε σίγουρα θα μας χρειαστεί…

  Απάντηση
 66. Τέλειο εργαλείο μακάρι να σταθώ τυχερή, θα θέλα να φτιάξω ένα επιδαπέδιο φωτιστικό από μέταλλο όποτε θα ναι ευχής έργον αν το κέρδιζα

  Απάντηση
 67. Ένα τέλειο εργαλείο που, στην κυριολεξία, θα μου έλυνε τα χέρια (τα οποία, παρεπιπτόντως, έχουν δεθεί “κόμπο” με τις κατασκευές…)!!! 🙂 …Θα το χρησιμοποιούσα σίγουρα στα παιδικά σχέδια, κυρίως σε ξύλο, αλλά και σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ για τις κατασκευές μου…Όμορφη η προσφορά σας, Καλό Πάσχα σε όλους και όλες! 🙂

  Απάντηση
 68. ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

  Απάντηση
 69. πολλά πραγματα που θελω να κανω!! Χρησιμο εργαλειο!!

  Απάντηση
 70. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ

  Απάντηση
 71. τελειο δωρο ευχαριστουμε πολυ καλο πασχα

  Απάντηση
 72. Θα μου άρεσε να χαράξω γυάλινες επιφάνειες!

  Απάντηση
 73. Πολύ όμορφη κατασκευή!

  Απάντηση
 74. ευχαριστούμε

  Απάντηση
 75. Υπέροχο!

  Απάντηση
 76. όποιος/α ο/η τυχερός/ή εύχομαι άφθονη δημιουργικότητα & έμπνευση!!

  Απάντηση
 77. τελειο δωρο

  Απάντηση
 78. Υπεροχη ιδεα !!!!!

  Απάντηση
 79. super doro !!!

  Απάντηση
 80. Θα ήθελα να κάνω τρύπες σε πολλά κοχύλια που έχω μαζέψει

  Απάντηση
 81. παντα ειναι χρησιμο μεσα σε ενα σπιτι ενα τετοιο εργαλειο,δεν το συζητω!

  Απάντηση
 82. Πανέμορφη κατασκευή!!!
  Πολύ ωραίο το δώρο σας!!!
  Ευχαριστούμε!!!

  Απάντηση
 83. Παράθεμα: Βαζάκι για το κερί της Ανάστασης με χαραγμένα σχέδια | in my closet

 84. μοναδικο δωρο!
  Θα το εκανα δωρο στη γυναικα μου που θελει να φτιαξει τα παντα για τη βαφτιση της μπεμπας μας, απο μπομπονιερες μεχρι διακοσμητικα!!!!
  ευχαριστουμε πολυ και εσας και την dremel!!!! fingers crossed

  Απάντηση
 85. Γύρισα για να το δω πάλι, μου έχεις βάλει πολλές ιδέες στο μυαλό!!!

  Απάντηση
 86. ωραίες κατασκευες!

  Απάντηση
 87. τι απιθανες ιδεες υπαρχουν αρκει να εχεις φαντασια και ορεξη!!!πολυ ωραιο το φωτιστικο!να μας δινεις ιδεες και εμεις να τις πραγματοποιουμε..μακαρι να το κερδιζα…μου αρεσουν πολυ οι κατασκευες και θελω να κανω στο δωματιο της μικρης μου!ευχαριστουμε για την ευκαιρια!

  Απάντηση
 88. υπέροχο εργαλείο και υπέροχες κατασκευές! μπορώ να σκεφτώ άπειρα πραγματάκια που θα μπορούσα να φτιάξω ή να τροποποιήσω!

  Απάντηση
 89. Εκεί που η τεχνολογία συναντά τη τέχνη χειροποίητου!Το αγοράζω!!

  Απάντηση
 90. θα προσπαθουσα με το σχετικα ευκολο χαραγμα ξυλου & αν ημουν αρκετα τολμηρη θα επιχειρουσα χαραγμα σχεδιων σε μπουκαλια!!!!!! F/b name Simel Dimitriadi

  Απάντηση
 91. Τι όμορφο!!!!!

  Απάντηση
 92. μοναδικο!

  Απάντηση
 93. Ξέρεις την γνώμη μου για την ανακύκλωση γενικά και ειδικά! Δεν με εκπλήσεις ήμουν σίγουρη οτι θα εφτιαχνες κατι τοσο ομορφο! Καλό Πάσχα!!!

  Απάντηση
 94. Αααα! έχω κι εγώ ένα τέτοιο κουτί!!! Με έβαλες σε πειρασμό να το φτιάξω! Μου χρειάζεται όμως ένα Dremel!!!!!!

  Απάντηση
 95. Καταπληκτικό εργαλείο. Ευχαριστούμε

  Απάντηση
 96. αχ, πάντα ήθελα ένα Dremel!
  …για κοσμήματα, κατασκευές και όχι μόνο!

  Απάντηση
 97. Πολυ όμορφο!

  Απάντηση
 98. τελειο μακαρι να το κερδισω καλο πασχα

  Απάντηση
 99. υπεροχη ιδεα για κατασκευες με την προσωπικη μας υπογραφη!

  Απάντηση
 100. Παράθεμα: Οργάνωση γραφείου με τενεκεδάκια | in my closet

 101. Το θέλω σαν τρελή αυτό το εργαλειακι…..θα έκανα πολλά κ διάφορα, κυρίως σε ξύλο γιατι λατρευω αυτό το υλικό αλλά θα πειραματιζομουν και με διάφορα άλλα…. Τέλειο το φωτιστικό/κουτί λαμπάδας που έφτιαξες……

  Απάντηση
 102. Τέλειο δωράκι! Για πολλές πολλές κατασκευές!!!

  Απάντηση
 103. Πρώτα να σχολιάσω την καταπληκτική σου περιγραφή για το project. Tόσες λεπτομέρειες και φωτογραφίες. Εύγε, ζηλεύω την εξαιρετική σου πέννα. Τώρα σχετικά με το πολυεργαλειάκι. Απέκτησα το πρωτο μου dremel το 1976, απλό και μικροσκοπικό που συνοδεύονταν απο ένα κουτάκι γεμάτο εξαρτήματα, τα οποία βέβαια ανανέωσα πολλές φορές. Το dremel αυτό άν ειχε μιλιά θα αφηγούνταν διάφορες ιστορίες πολλές απ΄αυτές πολύ-πολύ ζόρικες για τη μικρή του καρδούλα. Τι δεν έκοψε, δε τρύπησε, δε λείανε, δε τρόχισε, δε γυάλισε. Στη διάρκεια των δεκαετιών αγόρασα άλλα δύο παρόμοια εργαλειάκια, τα οποία όμως ανέκαθεν είχα σε δεύτερη μοίρα, γιατί δε συγκρίνονται με το αρχαίο μου πλέον, μικροσκοπικό dremel. Κάνει πραγματικά τα πάντα και αξίζει τα λεφτά του μέχρι σέντ. Σκέφτομαι ν΄αποκτήσω το “4500” μόλις μου περισσέψουν λίγα ευρώ απο τις δημιουργίες μου.

  Απάντηση
 104. Υπέροχο το κουτί – φωτιστικό ! Δεν ξέρω ακόμη τι ακριβώς θα κάνω με το dremel μου, αλλά όσο υπάρχει αυτή η φανταστική ιστοσελίδα δεν ανησυχω!

  Απάντηση

Απάντηση