Κάτι για το καλοκαίρι!

Κάτι για το καλοκαίρι! Διπλός διαγωνισμός

Φέτος το καλοκαίρι μάλλον δε θα πάω διακοπές όπως και οι περισσότεροι που ξέρω. Έτσι όπως αλλάζουν τα δεδομένα από ώρα σε ώρα είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσω ένα τόσο μεγάλο έξοδο χωρίς άγχος και χωρίς αβεβαιότητα. Και δεν θέλω να προσθέτω άγχος στην καθημερινότητά μου. Είμαι μεγάλο παιδί για να ξέρω μπορώ να κάνω ωραίες διακοπές και στην πόλη μου αρκεί να έχω καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργικότητα. Γιατί οι χειροτεχνίες είναι βάλσαμό μου. Δεν ξέρω ποια είναι τα δικά σας σχέδια για φέτος το καλοκαίρι αλλά έχω να σας κάνω μια πρόταση, που θέλω να πιστεύω ότι θα σας φανεί πολύ δελεαστική.

Εσύ τι θα φτιάξεις φέτος το καλοκαίρι;

Εσύ τι θα φτιάξεις φέτος το καλοκαίρι;

Από σήμερα 8/7/2015 και ως τις 31/7/2015 και ώρα 23:59, για τις επόμενες 24 ημέρες μέχρι να έρθει ο Αύγουστος και έως τις 15/8 και ώρα 23:59 (μετά από απαίτηση του κόσμου και διάφορες πιέσεις) θέλω να κάνετε κάτι (οτιδήποτε) για το καλοκαίρι! Μπορεί να είναι κάποιο δροσερό ρόφημα, ένα γευστικό φαγητό με λαχανικά εποχής, ένα καπέλο για να μη σας καίει ο ήλιος, σαγιονάρες για την παραλία, ένα αεράτο ρούχο, μια χαρούμενη καλοκαιρινή τσάντα για την πόλη ή για την παραλία, μια κατασκευή από υλικά που μαζέψατε από την παραλία, μια βεντάλια, μια κουρελού ή απλά και καστράκια στην άμμο.

Μπορείτε πάντα να ζωγραφίσετε στην άμμο!

Μπορείτε πάντα να ζωγραφίσετε στην άμμο!

Δε θέλω να σας περιορίσω στο κάτι που θα φτιάξετε αρκεί να είναι κάτι για το καλοκαίρι σας, να είναι φτιαγμένο από εσάς και να το φτιάξετε τώρα, αυτές τις 24 39 μέρες που μας έρχονται! Δε θέλω να τεμπελιάσετε και να μου δείξετε κατασκευές που έχετε φτιάξει από παλιά. Και αφού το κάνετε, θέλω να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μου το δείξετε:

 • Σελίδα στο facebook: Ανεβάστε στη σελίδα μια φωτογραφία από το κάτι που φτιάξατε και γράψτε δυο λόγια για αυτό! Μην ανεβάζετε από facebook mobile app γιατί δεν μπορώ να τα δω!
 • Instagram: Ανεβάστε μια φωτογραφία από το κάτι που φτιάξατε, γράψτε δυο λόγια για αυτό και κάντε ένα tag και ένα mention στο λογαριασμό του in my closet στο instagram!
 • Blog/Site: Γράψτε ένα post για το κάτι που κάνατε, βάλτε όσες φωτογραφίες θέλετε και αφήστε εδώ κάτω στα σχόλια το link από το post σας!
Μια ωραία δροσερή σαλάτα είναι ένα κάτι για το καλοκαίρι

Μια ωραία δροσερή σαλάτα είναι ένα κάτι για το καλοκαίρι

Δε θέλω να μου στέλνετε τα κάτι σας με μήνυμα στη σελίδα στο facebook ή με email. Τα “κάτι” δεν γίνονται μόνο για να χαίρομαι εγώ και εσείς αλλά και για να ανοίγουμε την όρεξη και σε άλλους. Διαλέξτε όποιον τρόπο σας ταιριάζει καλύτερα και κάντε όσα “κάτι” θέλετε. Κάθε “κάτι” σας θα είναι μια συμμετοχή για την κλήρωση που θα κάνω Δευτέρα 3/8/2015 17/8 το απόγευμα στη σελίδα στο facebook όπου 3 τυχερές συμμετοχές θα κερδίσουν από ένα craft kit που θα φτιάξω τον Αύγουστο και θα είναι όλα γεμάτα με καλούδια χειροτεχνίας για να σας εμπνεύσω να κάνετε ακόμα περισσότερες κατασκευές. Μπορείτε να δείτε τα craft kits του χειμώνα για να πάρετε μια μυρουδιά μόνο του τι θα φτιάξω.

Ότι έμεινε από ένα πολύχρωμο, καλοκαιρινό πάρτι

Ότι έμεινε από ένα πολύχρωμο, καλοκαιρινό πάρτι

Όμως ο Αύγουστος; Δεν είναι και αυτός καλοκαίρι; Θα σας αφήσω έτσι νομίζετε; Έχω και δεύτερη πρόταση για εσάς που και θέλετε και όρεξη έχετε για δημιουργικότητα. Θέλω από αύριο κιόλας είτε από την πόλη που μένετε, είτε από το μέρος που θα πάτε διακοπές, είτε από κάπου που βρεθήκατε τυχαία να φτιάχνετε και να μου στέλνετε κάρτες! Κάρτες που φτιάξατε εσείς όπως θέλετε και όπως σας αρέσει. Να μου λέτε πως περνάτε, τι φτιάχνετε, πως είναι το καλοκαίρι σας, αν είναι κρύα η θάλασσα, τι γεύση παγωτό φάγατε και ό,τι άλλο καλοκαιρινό θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου. Τις κάρτες σας θα τις στέλνετε: Για το in my closet, ΤΘ12071, 54110, Κ.Κ. Θεσσαλονίκης. 

Γλυκό του κουταλιού! Ένα πολύ καλοκαιρινό κάτι!

Γλυκό του κουταλιού! Ένα πολύ καλοκαιρινό κάτι!

Εγώ θα πηγαίνω καθημερινά στη θυρίδα και θα περιμένω να βγει από εκεί το κύμα της θάλασσας ή η άμμος της παραλίας ή το παγωτό της πόλης για να με δροσίσουν. Μόλις θα λαμβάνω μια κάρτα, θα τη φωτογραφίζω και θα την ανεβάζω στο instagram. Μπορείτε να στέλνετε τις κάρτες σας μέχρι τις 31/8/2015. Εγώ θα περιμένω υπομονετικά μέχρι τις 10/9/2015 και για τις τελευταίες και μετά θα κάνω μια κλήρωση και μια καρτούλα θα κερδίσει ένα craft kit που θα φτιαχτεί το Σεπτέμβριο και θα είναι γεμάτο με καλούδια χειροτεχνίας και άλλα έκπληξη για να ξεκινήσει η καινούρια χρονιά με όρεξη. Συμμετοχή στην κλήρωση θα έχουν όσες βρω στη θυρίδα και φυσικά μπορείτε να κάνετε παραπάνω από μία!

Τα κουβαδάκια σας μη ξεχάσετε!

Τα κουβαδάκια σας μη ξεχάσετε!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να με ρωτάτε εδώ στα σχόλια και εγώ αρχικά θα απαντάω αλλά θα κάνω και edit στο άρθρο για είναι όλες οι απορίες μαζεμένες.

Εσείς λοιπόν θα κάνετε “κάτι” φέτος το καλοκαίρι; 

50 Σχόλια

 1. Παράθεμα: Να το πιείς… στην κανάτα! | DIY My Day

 2. Παράθεμα: Ανακύκλωση χαρτιού στο σπίτι | in my closet

 3. Παράθεμα: «Κάτι» για τα νανάκια του κήπου! | DIY My Day

 4. Παράθεμα: Ανταλλαγή καρτών! | DIY My Day

 5. Παράθεμα: Ανάγλυφα γράμματα με σιλικόνη | in my closet

 6. Παράθεμα: Σφραγίδες με καπάκια και αφρώδες υλικό | in my closet

 7. Παράθεμα: Ένας μικρός θησαυρός! – My Little World

 8. Παράθεμα: Πλεκτά Καλοκαιρινά Καπελάκια – Kouvarakia

Απάντηση