DIY

Υφασμάτινος λαγός Tilda

Υφασμάτινος λαγός Tilda | Giveaway

Το 2016 είναι η χρονιά του ραψίματος. Το έχω πάρει τόσο ζεστά και χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ με ό,τι φτιάχνω που μερικές φορές μου είναι παντελώς αδύνατο να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο. Δε μου έφτασαν οι 8 Tilda και συνέχισα με τη Δανάη και τη Φεϊρούζ και μετά πιάστηκα να κάνω λαγούς. Όχι έναν όποιο και όποιο λαγό. Ένας λαγός Tilda, δηλαδή ένας κομψός και πολύ μερακλής λαγός που έμελε να κλέψει τις καρδιές πολλών. Και φυσικά όχι μόνο έναν. Αφού η δασκάλα Γιώτα, δε σταματάει να προτείνει εναλλακτικές και να μου ανοίγει την όρεξη να τις δοκιμάσω όλες.

Ένα σπίτι γεμάτο κλωστούλες όσο έραβα τους λαγούς μου

Ένα σπίτι γεμάτο κλωστούλες όσο έραβα τους λαγούς μου

Η διαδικασία ήταν αρκετά δύσκολη γιατί ο λαγός Tilda εκτός από κομψός και ντελικανής είναι και ένα πολύπλοκο ζώο με πολλές λεπτομέρειες και πολλές ιδιαιτερότητες. Όσο όμορφες και να είναι οι σκέτες Tilda, δεν έχουν κινητικότητα. Κάθονται αναπαυτικά και σταυροπόδι αλλά ως εκεί. Ο λαγός όμως έχει πόδια και χέρια που μπορούν να κουνηθούν και το καλύτερο; Μπορεί και στέκεται μόνος του, δηλαδή χωρίς  να στηρίζεται κάπου. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τον είδα να στέκεται, συγκινήθηκα. Σα να βλέπεις ένα παιδάκι να στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του. Και κακά τα ψέματα αλλά αγαπάμε τα πράγματα που δημιουργούμε με τα χέρια μας και την καρδιά μας, σαν παιδιά μας.

Έτοιμοι για γέμισμα

Έτοιμοι για γέμισμα

Εκτός από τα θέματα κίνησης, που τα βρήκα συναρπαστικά από άποψη διαδικασίας, ο λαγός Tilda είναι φτιαγμένος για να ντύνεται και να ξεντύνεται, να μπορεί να φοράει πολλά και διαφορετικά μοντελάκια ανάλογα με την εμφάνιση και την περίπτωση. Φουστίτσες, φουφούλες, πουκαμισάκια, σαραφανάκια, παντελονάκια και ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να φτιάξει για το μπόι του. Πρακτικά τα πάντα αν έχεις για δασκάλα τη Γιώτα. Όταν ξεκινάς με ένα τέτοιο δείγμα, δεν μπορείς παρά να θέλεις να τα φτιάξεις όλα.

Για την τελική συναρμολόγηση!

Για την τελική συναρμολόγηση!

Κάπως έτσι πέρασα έναν ακόμα πολύ δημιουργικό μήνα στο Κουμπί Coffee & Crafts. Όσο προχωρούσαν τα μαθήματα και τους έβλεπα να σχηματίζονται, τόσο πιο πολύ χαιρόμουν μαζί τους. Ειδικά όταν τους είδα όλους μαζί (τον δικό μου και τους λαγούς των συμμαθητριών μου) στο πεζουλάκι του Κουμπιού, στο τελευταίο μάθημα, ήξερα πως έπρεπε να βρω ένα εξίσου ωραίο μέρος για να φωτογραφίσω και τους δικούς μου.

Εδώ ο δικός μου λαγός Tilda είναι ο πρώτος από αριστερά και στέκεται

Εδώ ο δικός μου λαγός Tilda είναι ο πρώτος από αριστερά και στέκεται

Μετά από πολλές βόλτες στην πόλη για να βρεθεί μέρος όμορφο και κατάλληλο, κατέληξα στο αγαπημένο μου σημείο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Έφτιαξα ένα πουγκί μεταφοράς για τον κάθε έναν, φυσικά κομποζέ με τα ρούχα του, και πήρα τους δρόμους, ένα αποπνικτικό ξημέρωμα για να κάνω την ομαδική φωτογράφιση.

Λίγο πριν βγουν από τα πουγκιά τους και αρχίζουν να τρέχουν πέρα δώθε

Λίγο πριν βγουν από τα πουγκιά τους και αρχίζουν να τρέχουν πέρα δώθε

Είχα σκεφτεί ότι το σημείο τους ταιριάζει πολύ γιατί μοιάζει με λιβαδάκι μέσα στην πόλη και είναι και δίπλα στη θάλασσα. Πήγα πολύ πρωί για να αποφύγω τη ζέστη αλλά δεν τα κατάφερα πολύ καλά και τον πολύ κόσμο που θα περνούσε και θα ήθελε να καταλάβει τι κάνω και τι είναι αυτά τα ζωάκια που αραδιάζω παντού. Μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω τα project μου δημόσια γιατί έχουν φυσικό φως και μεγάλο βάθος στον ορίζοντα αλλά μερικές φορές είναι κάπως δύσκολο να εξηγήσω τι ακριβώς κάνω σε κάθε περαστικό. Θυμάμαι όταν είχα πάει στο πάρκο απέναντι από την ΕΡΤ3 για να φωτογραφίσω τις Tilda, ήταν μια κυρία που είχε κάνει τον γύρο του πάρκου, περίπου 50 φορές, κόβοντας ταχύτητα μόλις με πλησίαζε. Μάλλον προσπαθούσε να καταλάβει τι έκανα.

Ο τζιν λαγός Tilda ποζάρει στα δοκιμαστικά για να βρω το κατάλληλο σημείο

Ο τζιν λαγός Tilda ποζάρει στα δοκιμαστικά για να βρω το κατάλληλο σημείο

Θέλω εδώ να κάνω μια μικρή παρένθεση και να πω κάτι για τις φωτογραφίες. Όλη αυτή η διαδικασία αν και ιδιαίτερα χρονοβόρα και δύσκολη (κουβάλημα, τρέξιμο, ζέστη/κρύο, ταλαιπωρία κ.λπ.) μου χαρίζει ωραίες φωτογραφίες, τις οποίες χαίρομαι πολύ να βλέπω και να μοιράζομαι εδώ. Ειδικά την ολοκληρωμένη δημιουργία. Ξέρω όμως χειροτέχνες που φτιάχνουν υπέροχα πράγματα, με πολύ κόπο και χρόνο και μόλις τελειώσουν βγάζουν μερικές βιαστικές φωτογραφίες το δημιούργημά τους και δεν προσπαθούν περισσότερο. Βλέπω φωτογραφίες σκοτεινές, κουνημένες, χωρίς φόκους στο αντικείμενο, με φλας και με άθλιο φωτισμό και στεναχωριέμαι. Θέλω να πω ότι και οι δικές μου φωτογραφίες αν τις έβγαζα στο σπίτι, με τεχνητό φωτισμό, έτσι θα ήταν παρότι έχω μια σχετικά καλή DSLR φωτογραφική.

Η πρώτη ομαδική στο λιβαδάκι

Η πρώτη ομαδική στο λιβαδάκι

Αν εγώ μπορώ να κουβαλάω έναν σάκο με 8 λαγούς, ψάθες για να μπορώ να ξαπλώνω και να φωτογραφίζω, τη φωτογραφική μου, την πετσέτα μου (είχε πολύ ζέστη) και το κολατσιό μου (ε για την λιγουρίτσα) με το λεωφορείο (δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου) έως την άλλη άκρη της πόλης, ποια είναι η δική σου δικαιολογία, που δεν περίμενες τουλάχιστον να ξημερώσει για να βγεις στο μπαλκόνι ή στο παράθυρο και να βγάλεις μια φωτογραφία με φυσικό φως; Εσένα που έκανες ένα κόσμημα και μπορείς να το ρίξεις μέσα στην τσάντα και να το φωτογραφίσεις σε ένα πεζουλάκι την ώρα που πας στο supermarket; Αν είναι μια φορά σημαντικό για εσάς να φτιάξετε κάτι, είναι δύο φορές πιο σημαντικό για τον άνθρωπο που θα το αποκτήσει, να το δει και να το λαχταρίσει μέσα από μια φωτογραφία. Και τρεις φορές πιο σημαντικό για εμένα, να ξέρω πως τα υπέροχα πράγματα που κάνετε, γοητεύουν τους ανθρώπους που τα βλέπουν και δεν “θάβονται” με μια άσχημη και πρόχειρη φωτογραφία. Ξεκινήστε σήμερα με το να φωτογραφίζετε σε φως ημέρας και θα δείτε μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες σας.

Σχεδόν στο φυσικό τους περιβάλλον

Σχεδόν στο φυσικό τους περιβάλλον

Οι λαγοί περπάτησαν μαζί μου σε όλη την παραλία για να βρούμε για τον καθένα το σημείο που θα αναδείκνυε καλύτερα την προσωπικότητά του. Εκεί κάπου είχε αρχίσει η ζέστη να γίνεται ανυπόφορη αλλά φυσούσε λιγάκι και έτσι συνεχίσαμε.

Οι αγρότες της παρέας με τα τζιν και τα ωραία φωτεινά χρώματα

Οι αγρότες της παρέας με τα τζιν και τα ωραία φωτεινά χρώματα

Κάποιοι πιο κοντά στη φύση και κάποιοι πιο κοσμικοί και κομψοί. Θέλω να πιστεύω ότι έκανα καλούς συνδυασμούς χρωμάτων και ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Τα υφάσματα είναι είτε από το Ραφτάδικο, ένα e-shop που με έχει κερδίσει με την ποιότητα, την ποικιλία και την άψογη εξυπηρέτηση, είτε από το Eka + O, ένα υπέροχο κατάστημα με υφάσματα στη Δελφών που αγαπώ πολύ. Ωραίο και βολικό το e-shop αλλά ωραίο και ένα κουκλίστικο μαγαζάκι με υπέροχα υφάσματα και με καλάθια με ρεταλάκια. Μπορεί κάποιος να χαθεί εκεί ώρες.

Οι κοσμοπολίτες της παρέας, με τα έντονα χρώματα και σχέδια!

Οι κοσμοπολίτες της παρέας, με τα έντονα χρώματα και σχέδια!

Αυτές οι μικρές σε μέγεθος κατασκευές απαιτούν μικρά κομμάτια υφάσματος αλλά πολλά και διαφορετικά για να γίνεται ωραία το κομποζάρισμα. Σιγά-σιγά έχω φτιάξει μια αρκετά μεγάλη συλλογή από υφασματάκια, δανδελίτσες, κουμπάκια και άλλα τέτοια. Για πολλά από αυτά οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς που με διαβάζετε και με αγαπάτε. Πριν από καιρό παρέλαβα ένα μεγάλο σάκο με κουρελάκια που είχαν περισσέψει από μια φίλη που ασχολείται με μπουμπουνιέρες. Ήταν η ιδανική πρώτη ύλη για να γίνει ένας λαγός Tilda με φούστα tutu. Ένας παιχνδιάρικος λαγός Tilda με πολλά ρουχαλάκια που χαίρεται τώρα μια καλή φίλη και crafter.

Οι ταχπινηδες λαγοί με τα ρουχάκια τους έτοιμα για παιχνίδι και για χόρο

Οι ταχπίνηδες λαγοί με τα ρουχάκια τους έτοιμα για παιχνίδι και για χορό

Μόλις ολοκλήρωσα την φωτογράφιση άρχισαν να ταξιδεύουν για να βρουν καλές φίλες που είχαν γενέθλια. Έτσι οι 6 από τους 8 πλέον είναι σε άλλα χέρια και τους αγαπάνε και τους φροντίζουν πολύ καλά από ό,τι μαθαίνω. Οι δύο που έμειναν πίσω, έμειναν γιατί έχω λόγο. Ο ένας θα γίνει και πάλι δωράκι σε μια από τις αποστολές του καλοκαιρινού μαραθώνιου δημιουργικότητας. Αν δεν έχετε γραφτεί ήδη, να το κάνετε τώρα και που ξέρετε; Μπορεί να είναι η δική σας αποστολή που θα τον κερδίσει. Το νου σας στα emails της Παρασκευής.

Οι ρομαντικοί λαγοί μου που διαλέγουν τα πιο ωραία μέρη για να φωτογραφηθούν

Οι ρομαντικοί λαγοί μου που διαλέγουν τα πιο ωραία μέρη για να φωτογραφηθούν

Και ο άλλος λαγός Tilda θα είναι το δωράκι σε αυτό το giveaway. Θα βρείτε οδηγίες και πληροφορίες παρακάτω. Αν και τους αγαπώ όλους με κάποιον δέθηκα περισσότερο, τον κράτησα περισσότερο αλλά ήρθε η ώρα και αυτός να ταξιδέψει!

~~~ Giveaway ~~~

Και μια ομαδική μαζί μου

Και μια ομαδική μαζί μου

Διάλεξα έναν από αυτούς για να σας τον κάνω δώρο. Δε θα σας πω ποιον για να είναι έκπληξη όμως σίγουρα είναι ένας από αυτούς που αγαπάω πιο πολύ.
Τι μπορείτε να κάνετε για να τον κερδίσετε;
Από σήμερα και έως τις 24/7/2016 και ώρα 23:59 αφήνετε ένα σχόλιο εδώ στο άρθρο
και μου λέτε ποιον λαγό θα θέλατε να έχετε και γιατί.

Αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter μου ή/και να με κάνετε follow στο instagram ή/και να με κάνετε follow στο snapchat.

Δευτέρα 25/7/2016 το απόγευμα, θα κάνω μια κλήρωση στο snapchat και θα αφήσω σχόλιο εδώ στο άρθρο για να πω ποια θα είναι η τυχερή συμμετοχή.

Το τρελό παρεάκι σε μια αναμνηστική πριν χωριστούν

Το τρελό παρεάκι σε μια αναμνηστική πριν χωριστούν

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά το Κουμπί Coffee & Crafts που δίνει σε εμένα αλλά και σε όποιον το επιθυμεί, τη δυνατότητα να μάθουμε μια τόσο δύσκολη αλλά και τόσο γοητευτική και μοναδική τέχνη όπως αυτή της υφασμάτινης κούκλας. Εγώ μετά τους λαγούς συνέχισα και με τη γοργόνα και ανυπομονώ να μάθω τι άλλο θα κάνουμε από Σεπτέμβριο. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του Κουμπιού για να ξέρετε πότε θα γίνει και τι.

55 σχόλια

  1. Πανέμορφα όλα τα κουνελάκια σου!Εγώ αν διάλεγα θα ήθελα κάποιον με πολλά λουλουδάκια όπως αυτή με το γαλάζιο φουστάνι!Ανυπομονώ να δω γοργόνες!AriadnefromGreece!

    Απάντηση
    • Την τσαχπίνα χρωματούσα λαγουδίνα με το γαλάζιο φόρεμα με τα λουλούδια και την μπλούζα με τα πορτοκαλί μανίκια!!!

      Απάντηση
  2. Έφτιαξα μια σούπερ μαϊμού κι έναν παπαγάλο και ενα έχω να σου πω: σε θαυμάζω για το κουράγιο σου και την υπομονή σου ντουλαπάκι αγαπημένο!!!! Μακάρι να κερδίσω γιατί λαγό δεν την παλεύω να φτιάξω νομίζω και οι δικοί σου ειναι μια γλυκά!!!!!

    Απάντηση
  3. Πρασινη μπλουζιτσα κ φλοραλ φορεματακι..Γιατι αυτός θα ήμουν, αν ήμουν λαγός ? Γεια στα χερια σου!

    Απάντηση
  4. Aχ τι όμορφα λαγουδάκια είναι αυτά! Τους έχω αδυναμία μιας κι εγω έχω ένα κουνελάκι για κατοικίδιο, λευκό με κόκκινα ματάκια. Μου αρέσουν όλα, αλλά εαν θα έπρεπε να επιλέξω ένα απο αυτά θα ήταν αυτό με τα πορτοκαλί χεράκια και το μπλε φορεματάκι! Καλή επιτυχία σε όλους-ες!

    Απάντηση
  5. το ροζ λαγουδάκι με το παπιγιόν θα θελα αααααανν κέρδιζα γιατί το ροθθθ είναι ταγαπημένο χρώμα της μικρής κ ο μικρός γελάει με τα παπιγιόν (μην με ρωτήσεις γιατί) τέλειοι όλοι Άννα κ καταπληκτική φωτογράφιση

    Απάντηση
  6. Αγαπώ τον λαγό με την τζιν φόρμα!! 🙂

    Απάντηση
  7. Πανέμορφοι όλοι!!!Μπράβο σου!!!Όντως οι φωτογραφίες τους αναδεικνύουν!!!Εμένα μου αρέσει πολύ αυτός με το κίτρινο φουστανάκι, λογω αδυναμίας στο χρώμα 🙂

    Απάντηση
  8. πωπω ξετρελάθηκα…τόσο ταιριαστά χρωμματα!!! αλλά με μάγεψε το κοσμοπολιτικο κουνελάκι που εχει αράξει πάνω στα σχοινιά!!!

    Απάντηση
  9. Υπέροχοι όλοι και τι ωραίες φωτογραφίες!!! Ποιον να πρωτοδιαλέξεις!!! Μάλλον θα επιλέξω τον πρώτο … αυτόν που έκανες στο Κουμπί Coffee & Crafts με το γαλάζιο καρό φουστανάκι… μου άρεσαν πολύ τα παλ χρώματά του.

    Απάντηση
  10. Γεια στα χερια σας. Μολις ειδα αυτη με το γαλαζιο πτι- καρο φορεμα, καταλαβα αμεσως ποια θα ηθελα να εχω ταιρι μου. Παντα το καρο με παραπεμπει σε φολκλορ και θαλπωρη.Ευχαριστουμε.

    Απάντηση
  11. Τι γλυκουτσικα που είναι όλα! Πάντα έχεις κάτι ξεχωριστό να μας δείξεις και για τις φωτογραφίες έχεις πολύ δίκιο! Θα ήθελα έναν ρομαντικουλι, φλοραλ ή τον γαλάζιο καρό γιατί θα βρεθεί σε πολύ οικείο περιβάλλον στο δωμάτιο της κόρης μου!

    Απάντηση
  12. Καλησπέρα Αννούλα, γλύκες οι λαγοί σου!!! Εγώ σαν κοριτσομάνα που έχω φάει τα καλύτερά μου χρόνια περιμένοντας τις κόρες μου να τελειώσουν το μάθημα μπαλέτου, ξετρελλάθηκα με το λαγουδάκι που φοράει τη φουστα tutu. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!!!

    Απάντηση
  13. Ο κοσμοπολίτης με φόντο το Θερμαϊκό είναι ο αγαπημένος μου! Ταιριάζει άλλωστε με μια τρελοτουριστρια! Χαχα! Υπέροχοι είναι όλοι! Μπράβο σου!

    Απάντηση
  14. Θα διάλεγα την τσαχπίνα λαγουδίτσα με τη μπλε σαλοπέτα και το πορτοκαλί μπλουζάκι. Νομίζω ότι ξεχωρίζει στη φωτογραφία, έχει πολύ έντονα χρώματα και είναι τόσο… κομποζέ! <3

    Απάντηση
  15. γλυκουλια!!!!!! τα λατρευω ολα! ειναι πραγματικα ενα και ενα! αχ κουνελακι….

    χμ… αυτο με το μπλε και το κιτρινο!!!! μου μοιαζει 🙂 εχουμε τα ιδια αυτια!!!!

    Απάντηση
  16. Θα διαλεγα αυτόν με το μπλε καρό, γιατί όλοι οι λαγοί που έχουν κάνει δώρο στην κόρη μου είναι ροζ!!!!!

    Απάντηση
  17. Είναι πανέμορφα όλα,γιατι έχουν μοναδική μαμά!!!θα μου άρεσε ο λαγός αγρότης!!!!Φιλία

    Απάντηση
  18. Γι ακόμα μια φορά εκπληκτικές δημιουργίες! !
    Τη ρομαντική λαγουδινα με το λουλουδατο φόρεμα για να συντροφευει το κοριτσάκι μου που θα ρθει στον κόσμο σ’ ένα μηνα?

    Απάντηση
  19. Πόσο όμορφα τα λαγουδάκια σου ντουλαπάκι! Δεν μπορώ να διαλέξω! Μακάρι να είμαι η τυχερή και στείλε όποιον σου αρέσει! Θα τον προσέχω και θα τον αγαπάω σαν παιδί μου…..χιχιχι! Τυχεροί εσείς που μπορείτε και παρακολουθείτε τα εργαστήρια στο Κουμπί. …αλί σε εμάς που πλήττουμε κάποια χλμ παραδίπλα! (Μπουχου…μπουχου)

    Απάντηση
  20. διαγωνισμός TILDA???μέσα με τα χίλια!
    Η κόρη μου διάλεξε την μπαλαρίνα!!! (αυτή με την τουτου και τον φιογκο στο λαιμο)
    το χειμώνα σίγουρα θα δηλώσω και εγώ συμμετοχή σε αυτά τα σεμινάρια!!!)

    Απάντηση
  21. Μετά από σύσκεψη βγήκε απόφαση. Η κόρη βρήκε φανταστική την λαγουδίτσα μπαλαρίνα. Ο γιος θέλει να μάθει πως λένε τον λαγό με το μπορντό overall. Εγώ πάλι βρίσκω συμπαθέστατο το λαγό-jean.

    Απάντηση
  22. Έχω ξετρελαθεί με τους λαγούς σου, Άννα! Έχω κι εγώ τα βιβλία της Tilda αλλά ποτέ δεν επιχείρησα να ράψω ένα λαγό, με έκανες να ζηλέψω! Όσο για τις φωτογραφίες σε καταλαβαίνω απόλυτα (συχνά κάνω τη γειτονιά να γελάει με τις φωτογραφίες που βγάζω στην αυλή/μπαλκόνι κλπ κλπ) Σ’ευχαριστούμε για το δώρο, μακάρι να κερδίσω!

    Απάντηση
  23. Πανέμορφα κουνελάκια από τα μαγικά σου χεράκια! Εγώ θα ξεχωρίσω την μπαλαρίνα γιατί είναι τόσο αερινη! Ανυπομονώ να δω τις γοργόνες

    Απάντηση
  24. Υπέροχα και σκέτη γλύκα! Μακάρι να κερδίσω το κουκλολαγουδάκι με την μπορντώ σαλοπέτα! Θέλω να την κάνω δώρο στην ανιψούλα μου! Είναι όλα τους φανταστικά!

    Απάντηση
  25. Πανέμορφα όλα τα κουνελάκια σου!Αυτο με την τουτου ξεχωρισα λιγο παραπανω αλλα…υιοθετηθηκε ?.Συγχαρητηρια παντως!!!

    Απάντηση
  26. Σας ζηλεύω εσάς στη Θεσσαλονίκη για έχετε το “κουμπί” σας.Εγώ σίγουρα ταιριάζω με το τζην λαγό από άποψη!

    Απάντηση
  27. Ολα τα λαγουδακια ειναι εκπληκτικα αλλα νομιζω πως αυτο με το ροζ φορεματακι ειναι ονειρικο. Πολυ θα με αρεζε να μαθω και γω να φτιαχνω κουκλες. Θα το προσπαθησω μολις επιστρεψω στην Σουηδία. Οσο για το κουμπι εχω να πω τα καλύτερα για τον χωρο και επισης οτι τα κουλουρακια κανελας ακομα τα λιγουρευομαι. Καλη επιτυχια σε ολες μας. Τα φιλια μου
    Αθανασία ☆ Creations with fantasy

    Απάντηση
  28. Το λαγούδι με το κίτρινο φόρεμα μπήκε στην καρδιά μου!Είναι παιχνιδιάρικο και βουκολικό! Το θέλω για να το χαρίσω στη μεγάλη μου αγάπη!

    Απάντηση
  29. Κουκλιστικοι είναι! Πολύ ζηλεύω που δεν έχουμε Κουμπί στην Αθήνα! Η λαγουδίνα με το κίτρινο φόρεμα είναι η αγαπημένη μου! Φιλιά μόν πετίτ ντουλάπ!

    Απάντηση
  30. “Και οι οκτώ ήταν υπέροχοι”, για να παραφράσω τον τίτλο της ταινίας, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω έναν, αυτός θα ήταν ο λαγουδίνος με το πτι-καρώ γαλάζιο φόρεμα. Δείχνει τόσο συμπαθητικός και αθώος μέσα στην απλότητά του! Το δίχως άλλο η ιδανική συντροφιά! Θερμά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές φωτογραφίες και πολλές ευχαριστίες για την προσφορά.

    Απάντηση
  31. Όλοι τους είναι υπέροχοι. Εμένα όμως μου αρέσει περισσότερο ο λαγός με το μπορντώ παντελόνι και τα πράσινα πουά αυτιά. Το μπορντώ είναι το αγαπημένο μου χρώμα.. Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σχετικά με τη φωτογραφία. Πραγματικά πολλές δουλειές αδικούνται λόγω κακής φωτογράφησης. Εγώ προσπαθώ να βελτιωθώ συγκεντρώνοντας συμβουλές από γνώστες. Σ΄ ευχαριστώ για όλα όσα απλόχερα μοιράζεσαι μαζί μας.

    Απάντηση
  32. Εμενα με ξετρελανε η λαγουδινα μπαλαρινα γιατι μου θυμιζει την γλυκια μου κορη και τις πιρουετες της!!
    Ολγα Κ.

    Απάντηση
  33. Ποπο… τελειο δωρο! ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! Ολοι ειναι τελοιοι!!!! Σαν ρομαντικη φυση ομως… ξεχωρισα εκεινη τη ρομαντικη λαγουδινα με το φλοραλ φορεματακι και το πρασινο μπλουζακι!!!

    Απάντηση
  34. Φανταστικό δώρο….όλοι υπέροχοι, γεια στα χερακια σου, κορίτσι μου…. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κίτρινο, οπότε αν μπορούσα να διαλεξω θα ήθελα αυτόν με το κίτρινο φορεματακι, αλλά επίσης μου αρέσει το πορτοκαλί, οπότε ή δεύτερη επιλογή μου θα ήταν αυτός με το πορτοκαλί μπλουζάκι κ το μπλε φορεματακι. Καλή επιτυχία σε όλους…..

    Απάντηση
  35. Γράφω κυρίως για να πω: συγχαρητήρια!!! είναι ένας άθλος με υπέροχο αποτέλεσμα και με φοβερά γενναιόδωρο -για άλλη μια φορά επίλογο! Εγώ νιώθω συναισθηματικά δεμένη με τον γαλάζιο καρώ λαγό επειδή από τη μια -νομίζω- είναι ο πρώτος σου και λόγω του γνωστού υφάσματος της μπλούζας (ρόμπα μαμάς). Αλλά προτιμώ βεβαίως να τον κερδίσει κάποιος άλλος κι όχι εγώ!!

    Απάντηση
  36. Μα τι όμορφα όλα ☺☺

    Απάντηση
  37. αχ, αυτή η ρομαντική με το φλοράλ φουστανάκι συγκινεί το κοριτσάκι μέσα μου…!

    Απάντηση
  38. αυτός ο λαγος με το τζιν ειναι ο αγαπημενος μου!! Γεια στα χερια σου Αννα μου!! Ειναι ολοι ενας κι ενας!!

    Απάντηση
  39. Ο λαγος με την τζιν φορμα ειαι ιδιαιτερα chic 🙂

    Απάντηση
  40. Πανέμορφοι όλοι, μα η τσαχπίνα με το πορτοκαλί μπλουζάκι, που είναι και αγαπημένο μου χρώμα, και το φλοράλ φόρεμα μου έκανε κλικ!
    Σε ευχαριστούμε πολύ!

    Απάντηση
  41. Άννα είναι απίθανα τα λαγουδάκια σου!!! Μου άρεσε πολύ η λαγουδίτσα με το πορτοκαλί μπλουζάκι (λατρεύω αυτό το χρώμα!) και το γάλαζιο, με χρώματα, φορεματάκι!!!! Είσαι φανταστική που ασχολείσαι με όλα!!!!!!!

    Απάντηση
  42. Tι όμορφα λαγουδάκια!!!Νομίζω ότι αυτό με την πορτοκαλί μπλούζα και το μπλε φορεματάκι με τα λουλούδια και τις καρδούλες,θα κλέψει και την καρδιά του Φραγκισκάκου μου!!!Ευχαριστούμε πολύ,πολύ Άννα!!!

    Απάντηση
  43. Αυτόν με τη ροζ-φούξια φούστα tutu γιατί είμαι κορίτσι των tutus ως γνωστόν!!!Ευχαριστούμε Άννα μας, είναι όλοι τους απίθανοι!Καλό καλοκαίρι!!!

    Απάντηση
  44. Όλα τα λαγουδάκια σου ένα κι ένα!!! Συγχαρητήρια!!!
    Αν μπορούσα να διαλέξω θα ήθελα αυτόν με το μπεζ φουστάνι και τα μεγάλα ροζ λουλούδια….

    Απάντηση
  45. Ξαναγειά! Υπάρχει κανένα tutorial για την κατασκευή τους; Τους έχω ερωτευτεί!!! <3

    Απάντηση
  46. Κι εγώ! Κι εγώ! Θέλω κι εγώ έναν!! Όλοι είναι υπέροχοι αλλά το μάτι έπεσε σε εκείνον με την καρδούλα μπροστά στο φορεματάκι!!

    Απάντηση
  47. υπέροχοι όλοι τους Τι να πω δεν έχω λόγια. Μπράβο σου . Αν κέρδιζα θα ήθελα τον χακί με το λουλουδένιο φόρεμα

    Απάντηση
  48. Όλα τα λαγουδάκια είναι πανέμορφα! Επιλέγω το ταχπίνικο με το πορτοκαλί μπλουζάκι και την καρδούλα! Αν το κερδίσω, θα ταξιδέψει μαζί με την μικρή Ζωή στην Ιρλανδία!! Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!!

    Απάντηση
  49. Τι τέλεια λαγουδάκια που έφτιαξες!!! Μπράβο ντουλαπάκι μας!! Είσαι χρυσοχέρα!! Και η φωτογράφιση άξιζε με το παραπάνω την κούραση!! Εγώ διαλέγω την λαγουδίνα με το κίτρινο φόρεμα γιατί φαίνεται ζωηρούλα, αν και τα φλοραλ είναι καταπληκτικά!!

    Απάντηση
  50. Η αγρότισσα με το κίτρινο φόρεμα μας τράβηξε το μάτι (λέω “μας” γιατί δεν αποφάσισα μόνη μου 😉 ). Πολλά φιλιά και καλά ραψίματα!

    Απάντηση
  51. Τι υπέροχα πλασματάκια έφτιαξες πάλι, ντουλαπάκι!!! Τα ερωτεύτηκα ΟΛΑ με την πρώτη ματιά! Γι΄αυτό και μου είναι δύσκολο να επιλέξω ένα και μόνο! Αν ήμουν η τυχερή να επιλέγω θα άφηνα την επιλογή σε σένα. Για το μόνο που θα μπορούσα να σε διαβεβαιώσω είναι ότι θα το αγαπούσα και θα το πρόσεχα πολύ!
    Το ήξερες, ότι πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι λαγοί και τα κουνέλια είναι το… ίδιο ζώο?! Ακριβώς επειδή μοιάζουν τόσο μεταξύ τους. Ωστόσο, τα λαγουδάκια είναι μεγαλύτερα, έχουν μακρύτερα αφτιά και είναι λιγότερο κοινωνικά από τα κουνελάκια.
    Σε φιλώ, σ΄ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για εμάς και εύχομαι μια άκρως δροσερή και δημιουργική συνέχεια!

    Απάντηση
  52. Ο τζιν λαγoς Tilda ειναι μεσα στην μοδα !!

    Απάντηση
  53. Άργησα να κάνω την κλήρωση αλλά την έκανα και η τυχερή είναι η elenadougia http://bit.ly/2auPZXn! Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και τα σχόλιά σας για τα λαγουδάκια μου <3 Θα φτιάξω και άλλα πολλά και θα έχει και άλλα πολλά giveaway!

    Απάντηση
  54. Παράθεμα: 3 ιδέες για κατασκευές με κοχύλια και άμμο | in my closet

Απάντηση